انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 6:14am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 180 , 181 , 182 , 183 , 184 , 185 , 186 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

~O)
asadof نوشته است:
سلام دوستان بهترین نتیجه رو از چه لوپی گرفتند لطفا نوع سیم و تعداد دور و میکر هانری رو ذکر کنند وقطر سیم .در کل مدار چنس یه اعصاب قوی میخواد تا ادم با لوپ سرو کله بزنه ممنون از همه دوستان :x

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

دوشنبه 11 اسفند1392 - 1:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز باید اول مشخص بشه تو چه مداری واسه چه کاری از ترانزیستور استفاده میشه تا بماند شماره اش

به امید سوسوی زرد

دوشنبه 11 اسفند1392 - 1:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

only for you نوشته است:
دوست عزیز باید اول مشخص بشه تو چه مداری واسه چه کاری از ترانزیستور استفاده میشه تا بماند شماره اش

دوست عزیز تو خروجی کویل برای مدار فلزیاب پالسی

دوشنبه 11 اسفند1392 - 2:08am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

با توجه به بایاس ترانزیستور و شکل ظاهری اون میشه فهمید ترانزیستور از چه نوعییه ولی شماره شو فکر نکنم بشه بدست اورد.

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

دوشنبه 11 اسفند1392 - 2:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:
only for you نوشته است:

دوست عزیز تو خروجی کویل برای مدار فلزیاب پالسی

سلام دوست عزیز نقشه ای چیزی اسمی أدرسی از مدار نداری باید یه چیزی باشه که در موردش اظهار نظر کرد همین طوری تو هوا که نمیشه گفت

به امید سوسوی زرد

دوشنبه 12 اسفند1392 - 6:06am
مدیر سایت
مدیر سایت

koohyar نوشته است:
درود
دوستان عزیز مشغول وبگردی و مطالعه بودم که یه جایی یه نقل قول دیدم که بنظرم خیلی جالب اومد و از دوستان عزیز و مهندس حمید عزیز نیز خواهش دارم درباره این مطلب توضیح بدن چراکه بنظر من نکات مهم و کارآمدی درش نهفته است!
نقل قول:
((هنگام خرید فلزیاب پالسی از فروشنده بخواهید که فقط با لوپ تست کند و به تست با دیسک اهمیت ندید زیرا که عملا هنگام کاوش فقط لوپ بدرد میخورد))
خب دوستان راستش این نقل قول خیلی ذهنمو مشغول میکنه و اگر اون چیزهایی که در ذهن من هست درست باشه و شما تایید کنید پس عملا ما باید برای کاوش واقعی تمرکزمون رو روی طراحی لوپهای بزرگ بزاریم و قطعا ابعاد لوپمون نباید زیر 50 یا 60 سانت باشه
نکاتی مثل حذف ذرات از طریق کاهش حساسیت لوپ نسبت به اجسام کوچکتر که دقیق و علمی هم میتونه باشه
افزایش برد نهایی از طریق افزایش ابعاد لوپ که اینم تایید شده و مستند هست
و مهمترین نکته اینکه با توجه به اینکه حتی اجسام با ابعاد کوچکتر نیز اگر مدتها در زیر خاک مدفون باشند بسیار قویتر و بهتر از اجسام بزرگتر بر روی زمین قابل سنس هستند که این نکته ابهام عدم سنس فلزات کوچک با لوپ بزرگ را برطرف میکند
پس اگر حتی 50 درصد این نکات درست باشد فکر کنم باید تمرکز خودمون روو روی یک لوپ با کیفیت با ابعاد 60 ویا بزرگتر بگذاریم
تا بینم نظر دوستان چه باشد؟
L-)

با سلام
جناب کوهیار به نظر بنده هم شما درست فرمایش میکنید ، مداراتی هستند که بهترین کیفیت برد رو با لوپهای 20 الی 50 سانتی دارا هستن و درعوض با لوپهای 60 به بالا افت برد پیدا میکنن ، ولی اگر دستگاهی با لوپهای 60 به بالا تا لوپ 2 متری بتونه یک فلز 20 در20 رو از 2/5 متر به بالا سنس داشته باشه با توجه به فرکانس پائین بودن مدار ، میشه روی این دستگاه حساب کرد ؛ درضمن هرچقدر دستگاهی با لوپ بزرگ حذف ذرات بیشتری داشته باشه و قدرت سنس بالایی داشته باشه این مدارها با لوپ 60 به پائین حساسیت به ذرات بیشتری از خودشون نشون میدن .. یاعلی

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 12 اسفند1392 - 10:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mamad13 نوشته است:
ای سی mcp3201:
تهران.خیابان جمهوری.بین پل حافظ و سی تیر.پاساز عباسیان.طبقه اول(زیر زمین).پلاک ۲۵ قیمت: ۲۰.۰۰۰ تومان

فقط تنها خواهشم اینه به فروشنده تاکیید کنید با این ای سی زیاد کار دارید تا بازم بیاره تا همه دوستان تهیه کنند.

سلام دوست عزیز
شما تست کردید
فکر کنم این فروشنده همونه که بنده و آقا حمید هم از ازشون 3201 خرید کردیمو کار نکرد

دوشنبه 12 اسفند1392 - 3:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saman2 نوشته است:
mamad13 نوشته است:
ای سی mcp3201:
تهران.خیابان جمهوری.بین پل حافظ و سی تیر.پاساز عباسیان.طبقه اول(زیر زمین).پلاک ۲۵ قیمت: ۲۰.۰۰۰ تومان

فقط تنها خواهشم اینه به فروشنده تاکیید کنید با این ای سی زیاد کار دارید تا بازم بیاره تا همه دوستان تهیه کنند.

سلام دوست عزیز
شما تست کردید
فکر کنم این فروشنده همونه که بنده و آقا حمید هم از ازشون 3201 خرید کردیمو کار نکرد

7816 هم 12 بیت هستش لطفا به دیتاشیتش نگاه کنین

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

دوشنبه 12 اسفند1392 - 6:33pm
مدیر کل
مدیر کل

بله متاسفانه بنده هم از همون فروشنده 3201 رو گرفتم و مدار کار نکرد و تنها با تعویض اون آیسی به 7816 مدار راه افتاد!
در خصوص بحث کیفیت بهتر 3201 نسبت به 7816 هم دیدم دوستان مطالبی فرمودن. ببینید از نظر دیتاشیت هر دو مبدل 12 بیتی هستن اما 7816 سرعت 2 برابر بیشتری داره! البته 7816 با پسوندهای مختلف داریم که همشون دقیقا مثل هم نیستن. اونطوری که مدار چنس بسته شده و من با دیتاشیت چک کردم ؛ اینجا حداقل 11.5 بیت موثر مورد استفاده قرار میگیره. با این حال من عرض میکنم این مساله بنظر من اهمیتی نداره! چون مهم این هست که نرم افزار داخل میکرو به چه صورتی از اطلاعات دیجیتال ارسالی از مبدل بهره میگیره. چون طراح خودش تاکید داشته که برنامه رو جوری تغییر داده که با هر دو شماره کار بکنه ؛ بنظر من تفاوت محسوسی نباید وجود داشته باشه. بهرحال در نسخه های اولیه این مدار فقط 3201 قابل استفاده بود!
در هر صورت تا به الان فکر نمیکنم کسی با هر دو شماره تست کرده باشه تا نتیجه رو اطلاع بده. ولی 3201 جز همونی که ما گرفتیم جایی در بازار پیدا نمیشد که اون هم جواب نداد! ظاهرا یک آپ امپ به شماره 3201 هم داریم که دقیقا عین همین آیسی هست و شاید اون رو به ما داده باشن! =(( :D

دوشنبه 12 اسفند1392 - 7:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام این mco3201 توش چی داره همه پیگیریش هستند ما رو هم در جریان بذارید لطفا ;;)

دوشنبه 12 اسفند1392 - 7:56pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 180 , 181 , 182 , 183 , 184 , 185 , 186 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 492 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure