درود
دوستان عزیز مشغول وبگردی و مطالعه بودم که یه جایی یه نقل قول دیدم که بنظرم خیلی جالب اومد و از دوستان عزیز و مهندس حمید عزیز نیز خواهش دارم درباره این مطلب توضیح بدن چراکه بنظر من نکات مهم و کارآمدی درش نهفته است!
نقل قول:
((هنگام خرید فلزیاب پالسی از فروشنده بخواهید که فقط با لوپ تست کند و به تست با دیسک اهمیت ندید زیرا که عملا هنگام کاوش فقط لوپ بدرد میخورد))
خب دوستان راستش این نقل قول خیلی ذهنمو مشغول میکنه و اگر اون چیزهایی که در ذهن من هست درست باشه و شما تایید کنید پس عملا ما باید برای کاوش واقعی تمرکزمون رو روی طراحی لوپهای بزرگ بزاریم و قطعا ابعاد لوپمون نباید زیر 50 یا 60 سانت باشه
نکاتی مثل حذف ذرات از طریق کاهش حساسیت لوپ نسبت به اجسام کوچکتر که دقیق و علمی هم میتونه باشه
افزایش برد نهایی از طریق افزایش ابعاد لوپ که اینم تایید شده و مستند هست
و مهمترین نکته اینکه با توجه به اینکه حتی اجسام با ابعاد کوچکتر نیز اگر مدتها در زیر خاک مدفون باشند بسیار قویتر و بهتر از اجسام بزرگتر بر روی زمین قابل سنس هستند که این نکته ابهام عدم سنس فلزات کوچک با لوپ بزرگ را برطرف میکند
پس اگر حتی 50 درصد این نکات درست باشد فکر کنم باید تمرکز خودمون روو روی یک لوپ با کیفیت با ابعاد 60 ویا بزرگتر بگذاریم
تا بینم نظر دوستان چه باشد؟