سلام
من حرف های اقا حمید تایید میکنم بخاطر اینکه چنین فلزیابی که مثلا 5 الی 6 متر رو بزنه اونم با تفکیک اصلا قابل قبول نیست ودیده هم نشده حداکثر 2 متر تفکیک میگیره اونم برای اشیا بزرگ
باور کنید این همه بار که پیدا میکنن که با فلزیاب پیدا کردن هیچ کدوم بیشتر از 2 متر پیدا نکردن باور کنید اگه یه فلزیاب به قدرت همین چنس روهم داشته باشید اگه تو جایی که میریی کاوش کنید واقعا بار باشه پیدا میشه مگر در مسئل خواص که مثلا بار حکومتی بوده و چن متر در زیر زمین دفن شده
باور کنید خودتون اگه یه گونی پول داشته باشید اگه تو بیابون قایم کنید بیشتر از 1 متر نمیکنید اون هم با این وسایل امروزی حالا مثلا طرف 6 متر کنده تا بار قایم کنه با تو این متراژ به اب برمیخوریم
باور کنید با یکی از اهل این فن صحبت داشتم میگفت 85 درصد بار ها تو ایران زیر 3 متر هستن که میگفت اکثرا بین 1 تا 1/5 متر هستن
یه فلزیاب خوب رو بسازید و استوار باشید در کارتون مطمئنا جواب میگیرید
تو یکی از پست ها یکی از بچه ها گفته که تست که با فلزیاب بلک هاوک او کی ام گرفتم دیدم تست مدار چنس بهتر از این فلزیاب هست اخه برای چی پولتون رو میدید به این فلزیاب ها بیا تو این تاپیک این مطلب گفته شده
viewtopic.php?f=8&t=1382 اقا حمید زحمت کشیدن مدار چنس رو گذاشتن ویرایش کردن تقویت کردن واموزش هم گذاشتن استفاده کنید
چند بار هم گفتم تا 2زاری ها بیوفته ولی گوش نکردید فلزیاب های روسی و بلغاری عملکرد بهتر و واقعیتر دارن فلزیاب های کشورهای غربی فقط ظاهر دارن و بس(البته عین صنایع نظامیشون)