انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:12pm

پاسخ به موضوع  [ 216 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 ... 22  بعدی
 3رگولاتور جناب كهيال 
نویسنده پیغام

با سلام خدمت اساتید و دوستانیکه نظر خودشونرو در مورد کلاهبردار ی و فروش دستگاه فرمودند عرض کنم که بنده در این انجمن و چه در سایر انجمنها نه به شخصی پیشنهاد فروش دادم نه اعلام کردم که فروشندم ودر هیچ کدوم از بحثهایی که بوده شرکت کردم فقط به عنوان یک عضو ساده انجمن وارد شدم و از اطلاعات دوستان استفاده کردم و هیچ اضهار نظری نکرم و فقط به چندتا از دوستان پیام خصوصی دادم از بابت همکاری و تبادل اطلاعات که آقا ناصرهم جزو همین افراد بودند و یک اشتباه بزرگی که که کردم قبل از دادن پیام به آقا ناصر شخصیت ایشونرو با توجه به واکنشهایی که در هر یک از پستها قابل مشاهده هست میتونسم متوجه بشم ولی دریغ...
با تشکر از همه اساتید امیدوارم که همگی موفق باشید [-(

سه شنبه 13 اسفند1392 - 3:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
من حرف های اقا حمید تایید میکنم بخاطر اینکه چنین فلزیابی که مثلا 5 الی 6 متر رو بزنه اونم با تفکیک اصلا قابل قبول نیست ودیده هم نشده حداکثر 2 متر تفکیک میگیره اونم برای اشیا بزرگ
باور کنید این همه بار که پیدا میکنن که با فلزیاب پیدا کردن هیچ کدوم بیشتر از 2 متر پیدا نکردن باور کنید اگه یه فلزیاب به قدرت همین چنس روهم داشته باشید اگه تو جایی که میریی کاوش کنید واقعا بار باشه پیدا میشه مگر در مسئل خواص که مثلا بار حکومتی بوده و چن متر در زیر زمین دفن شده
باور کنید خودتون اگه یه گونی پول داشته باشید اگه تو بیابون قایم کنید بیشتر از 1 متر نمیکنید اون هم با این وسایل امروزی حالا مثلا طرف 6 متر کنده تا بار قایم کنه با تو این متراژ به اب برمیخوریم
باور کنید با یکی از اهل این فن صحبت داشتم میگفت 85 درصد بار ها تو ایران زیر 3 متر هستن که میگفت اکثرا بین 1 تا 1/5 متر هستن
یه فلزیاب خوب رو بسازید و استوار باشید در کارتون مطمئنا جواب میگیرید
تو یکی از پست ها یکی از بچه ها گفته که تست که با فلزیاب بلک هاوک او کی ام گرفتم دیدم تست مدار چنس بهتر از این فلزیاب هست اخه برای چی پولتون رو میدید به این فلزیاب ها بیا تو این تاپیک این مطلب گفته شده
viewtopic.php?f=8&t=1382
اقا حمید زحمت کشیدن مدار چنس رو گذاشتن ویرایش کردن تقویت کردن واموزش هم گذاشتن استفاده کنید
چند بار هم گفتم تا 2زاری ها بیوفته ولی گوش نکردید فلزیاب های روسی و بلغاری عملکرد بهتر و واقعیتر دارن فلزیاب های کشورهای غربی فقط ظاهر دارن و بس(البته عین صنایع نظامیشون)

آخرین بار توسط mahdi8877 در سه شنبه 13 اسفند1392 - 4:10pm ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 13 اسفند1392 - 4:05pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
m.mousavi.eone عزیز ممنون از اینکه موضوع رو شفاف کردین.
بهرحال خوشحال میشیم از اطلاعات و تجربیات شما بهره ببریم.
موفق باشین
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 13 اسفند1392 - 4:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ازاین همه بحث علمی رومدارات واقعاادم لذت میبره اومدن ادم توسایت باخودشه امادل کندن ازش باخداست اخه مطالب اموزنده خیلی زیادشده ووقت کم میاد :D
کسی ازدوستان فیبرمدارچاپی این فلزیابوزده که بگه اندازش چنددرچنده؟فایلی که توی تایپیک هست اندازه واقعیشه یابایدفرمتش تغییرداده بشه؟

سه شنبه 13 اسفند1392 - 8:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

roshik نوشته است:
ازاین همه بحث علمی رومدارات واقعاادم لذت میبره اومدن ادم توسایت باخودشه امادل کندن ازش باخداست اخه مطالب اموزنده خیلی زیادشده ووقت کم میاد :D
کسی ازدوستان فیبرمدارچاپی این فلزیابوزده که بگه اندازش چنددرچنده؟فایلی که توی تایپیک هست اندازه واقعیشه یابایدفرمتش تغییرداده بشه؟

جناب روشيك شما كه تحليل گر مدارات فلزياب هستين اگه امكانش هست اطلاعاتي در مورد تايمينگ پالسها در mdl و سيستم پردازش ديجيتاليش بدين تا ما مبتديها هم از علم پر بار شما مستفيض بشيم :D
جناب مهندس حميد كه ميخواستند مهندسي معكوس كنند جيكشون هم در نمياد :))
خلاصه من در كف طراحي سيستمي با پردازش سيگنال ديجيتال موندم
از نت هم كه چيزي دستگيرم نميشه
مهندس شركت طلوع كاوش ببين كي بوده كه در سال 80 اين mdl رو با پردازش سيگنال طراحي كرده :-o :-o ;)
از دوستان كسي ميتونه بفهمه مهندس طراح mdl كيه :( :(( :-?

سه شنبه 13 اسفند1392 - 11:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
این مدار mdl از میکروش معلومه فاقد هسته dsp باشه منظورم digital signal prosecces هست حالا چطوره پردازش سیگنال میکنن تازه مگه فناوری و کارکرد مدار برنامش در چه حد است که از پردازش سیگنال استفاده بشه جز یه فیلترینگ ساده و غیره نیاز به dsp نداره همش رو با همین میکروهای 8بیتی مثل at89 یا avr یا pic معمولی میشه انجام داد
اون هسته dsp پردازش رو سخت افزاری انجام میده و چیزی هم که سخت افزاری پردازش سیگنال نشه تقریبا پردازش نمیشه گفت
اینها یسری عملیات های منطقی و ریاضی روی سیگنال دریافتی هست و با همین میکروهای معمولی امکان پذیره

چهارشنبه 13 اسفند1392 - 12:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
سلام
این مدار mdl از میکروش معلومه فاقد هسته dsp باشه منظورم digital signal prosecces هست حالا چطوره پردازش سیگنال میکنن تازه مگه فناوری و کارکرد مدار برنامش در چه حد است که از پردازش سیگنال استفاده بشه جز یه فیلترینگ ساده و غیره نیاز به dsp نداره همش رو با همین میکروهای 8بیتی مثل at89 یا avr یا pic معمولی میشه انجام داد
اون هسته dsp پردازش رو سخت افزاری انجام میده و چیزی هم که سخت افزاری پردازش سیگنال نشه تقریبا پردازش نمیشه گفت
اینها یسری عملیات های منطقی و ریاضی روی سیگنال دریافتی هست و با همین میکروهای معمولی امکان پذیره

مهدي جان يكمي بيشتر توضيح بدين
از نظر شما از چه تكنيكي در آن استفاده شده كه قدرت اون رو تا 10 متر ميرسونه! :-o اون هم با باتري 12 ولتي ~X(

چهارشنبه 13 اسفند1392 - 12:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدي جان
نميدونم واسه چي وقتي با شما تبادل اطلاعات ميكنم بي اختيار ايده هايي كه تصميم به فاششون رو نداشتم فاش ميكنم
از سيستمهاي تبديل پالس به ولتاژ با تغيير توالي عرض پالسها اطلاعاتي دارين
از نظر من آيسيهاي تشخيص داده شده توسط آقاي گريوانت درسته همون uln ها رو ميگم كه باعث ميشوند ولتاژي به مراتب فراتر از ولتاژ باتري در خازن 10000 ميكرو فاراد درست كنيم با سوئيچ ماسفت خازن دشارژ ميشه از uln ها هم براي تزويچ ولتاژ به خازن وهم براي نمونه برداري وشبيه سازي پالس نمونه برداري بر مبناي مدولاسيون عرض پالس استفاده مشه :D

چهارشنبه 13 اسفند1392 - 1:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با حتی پردازش هم تازه اگه صورت میگرفت بازم برد بالا نمیره برد بالا فقط به سخت افزار مربوطه مطمئن باش به نوع طراحی مدارش هست فقط بایه چیز میشه فهمید که در سخت افزار هم چه جوری برد بالاست اونهم دونستن شماره ایسی هاست و همینطور نوع طراحی مدار
شما مطمئنی این فلزیاب 10 متر رو میزنه؟ در ضمن باتری هم خیلی مهم نیست من فلزیاب های برد بالا یی رو با باطری 12 ولت دیدم
بازم میگم شما با چه حساب وتستی میگی این 10 متر رو میزنه؟ در ضمن هنوز تولید میشه؟

چهارشنبه 13 اسفند1392 - 1:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدي جان
در مورد عمق زني زيادش چون در انجمن تعميركاران آقاي mr metal مدير قسمت فلزياب انجمنشون ميگه كه يكي از اين فلزابها رو كه به ظاهر فقط باتريش خراب شده بود تعمير كرده كه فكر كم مال يكي از دوستان در اين انجمن هست فكر كنم آقاي پنامنا باشه
و ميگفت كه بردش خيلي زياده در انجمن ژئوتك تركيه هم روش زياد جنجال شد و به گفته كاربران اونجا قانون پالسي ها رو در هم شكسته

فكر كنم رازش در نمونه برداري وتبديل نمونه ها به توالي پالسها يي با تغيير ديوتي سايكل پالسهاي متواي هست و خواندن عرض پالسها با adc و پردازش نرم افزاري اونهاست البته هر چه عرض پالس بزرگتر انتخاب بشه رنج نمونه برداري هم افزايش مي يابد رزو ليشن نمونه ها زياد و سنس از فاصله دور صورت ميگيره :D

چهارشنبه 13 اسفند1392 - 1:22am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 216 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 ... 22  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , techdiag و 656 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure