hoshyar191 نوشته است:
کوهیار جان تبریک میگم با این پشتکار شما بایدم نتیجه رضایت باشه .
کوهیار جان منم میخوام لوپی به سبک شما بسازم . 41 متر سیم یک و سی و پنج گرفتم ( 16000 تومان ) بعد از این همه تجربه پیشنهادت چیه ؟ در ضمن لطفا مشخصات کامل و دقیق لوپ خودتو دوباره بنویس . همچنین میزان برد.
درود
ممنون داشی
من اطلاعات مربوط به ساخت این لوپ رو توی صفحات 143 و144 و 145 بطور کامل و با تصویر و جزییات دقیق ارائه دادم بازم اگر علاوه بر اونها چیزی خواستین در خدمتم
خدمت اسدف عزیز هم بگم که همونطور که دوست خوبم پویا جان گفتن منظور از بیس همون گارد حداقل هستش و اسپری گرافیتم اینترنتی خریدم و قیمت و فروشگاهشم تو صفحه قبلش نوشتم
خدمت مهندس حمید عزیزم عرض کنم که خدارو شکر تا حالا چنس فراتر از حد انتظار بوده و ایشالا توی تستهای عملی هم اینطور باشه البته قبلا توسط مهندس کرمی و دیگر دوستان هم صحت عملکرد توی خاک چنس تایید و تاکید شده و قطعا من هم جواب خوبی خواهم گرفت و این رو باور دارم.
البته با توجه به تجربیاتی که با این لوپ بدست آوردم و سختیهاش تصمیم دارم یه لوپ بین 60 تا 70 سانت به روش شما بسازم البته خیلی دقیق و حساس و با اسکلت محکم
لوپ من سطحش خیلی زیاد بود و واسه همین یه مربع 40 در 40 رو با گرافیت پوشوندم خداوکیلی یه پیف هم نموند
علاوه بر این سختی تنیدنو سنگینی وزن و ... هم بهش اضافه بشه فکر نکنم انگیزه ای برای ساخت لوپ بزرگتر با این روش داشته باشم
علاوه بر این در لوپ بزرگتر دیگه قسمت تفکیک مورد نظر نیست و حساسیت بیشتر روی گزینه برد هست که فکر کنم اگر به روش شما بسازم و فقط فاصله سیمهارو رعایت کنم و کاملا سیمها رو کشیده و صاف و بدون انحراف بتنم قطعا نتیجه خوب و قابل قبولی میگیرم