انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 12:27am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 183 , 184 , 185 , 186 , 187 , 188 , 189 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

bina نوشته است:
hamid80 نوشته است:
سلام
دوستان اسپری گرافیت تو پاساژ امجد طبقه 2 مغازه های وسط موجوده (من خریدم :D ) . ضمناً پودر گرافیت هم تو حسن آباد پیدا میشه.

سلام دوستان
میشه لطفا بگین چندقیمت گرفتین؟
ایا برای شهرستان با سفارش تلفنی ارسال میکنن؟
اگه ممکنه شماره تلفن مغازه رو بزارین.
یاحق
@};-

سلام
بینا جان اسپری 35000 تومان خریدم. نمیدونم برای شهرستان هم ارسال میکنن یا نه . ولی تو همین هفته دوباره میرم و شماره مغازشو میگیرم :)

چهارشنبه 14 اسفند1392 - 10:06am
مدیر سایت
مدیر سایت

bina نوشته است:
hamid80 نوشته است:
سلام
دوستان اسپری گرافیت تو پاساژ امجد طبقه 2 مغازه های وسط موجوده (من خریدم :D ) . ضمناً پودر گرافیت هم تو حسن آباد پیدا میشه.

سلام دوستان
میشه لطفا بگین چندقیمت گرفتین؟
ایا برای شهرستان با سفارش تلفنی ارسال میکنن؟
اگه ممکنه شماره تلفن مغازه رو بزارین.
یاحق
@};-

درود
بینا جان من از ایران میکرو گرفتم 39800
اتفاقا اینبار 3روزه واسم فرستادن :))
از ایران میکرو بگیر ولی هرروز بهشون زنگ بزن بگو ارسال کنن :D

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 14 اسفند1392 - 10:24am
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
دوستان عزیز هر کاری کردم نتونستم طاقت بیارم گفتم این خبر فوق العاده رو بهتون بدم \:d/
بالاخره لوپ رو گرافیت کردم و کار سیستم الان تموم شدست و فقط مونده سوار اسکلت بشه
چیزیکه اینقدر خوشحالم کرده ثبات 100درصدی هست بله ثبات 100درصدی :-BD
الان با وجود اینکه سیستم توی خونست و با اینهمه فلز و پارازیت و امواج بهیچوجه پارازیتی روی سیستم نمیفته و هیچ نشانه ای از نویز ندارم
با وجود اینکه بریر رو روی 1 میزارم و گارد رو روی بیس تنظیم میکنم باز هم هیچ سنس الکی و نویز در کار نیست
خب نبایدم باشه
مدار کاملا توی جعبه شیلد شده
کابل شیلددار استفاده شده
سپر گرافیتی هم که داریم
خب خداحافظ نویز و بی ثباتی \:d/
از تمام دوستان و اساتید مخصوصا مهندس حمید که خیلی زحمتشون دادم بسیار تشکر میکنم
و همونطور هم که قبلا قول دادم حتما تست زیر خاک در محیط بیرون هم میگیرم و نتیجه رو خدمت دوتان ارائه میدم ایسالا که نتیج خوب باشه و باعث انگیزه دوستان بشه
ضمنا کل اسپری گرافیت رو روی همین لوپ 40سانتی مصرف کردم گفتم خوب بشه YMWHISTLE
L-)

صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 14 اسفند1392 - 7:02pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون کوهیار عزیز خسته نباشین. خب تبریک میگم! پس اینطور که بنظر میاد نویز اصلی در واقع روی خود لوپ می افتاد که با شیلد گرافیتی که شما انجام دادین دیگه کلا مشکل نویز حل شد. البته جز این هم انتظاری نمیرفت! ولی همینکه در عین حال گارد شما بالا نرفته نشون میده که کار بدرستی انجام شده و امیدوارم برد خوبی هم داشته باشه.

چهارشنبه 14 اسفند1392 - 7:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

koohyar نوشته است:
درود
دوستان عزیز هر کاری کردم نتونستم طاقت بیارم گفتم این خبر فوق العاده رو بهتون بدم \:d/
بالاخره لوپ رو گرافیت کردم و کار سیستم الان تموم شدست و فقط مونده سوار اسکلت بشه
چیزیکه اینقدر خوشحالم کرده ثبات 100درصدی هست بله ثبات 100درصدی :-BD
الان با وجود اینکه سیستم توی خونست و با اینهمه فلز و پارازیت و امواج بهیچوجه پارازیتی روی سیستم نمیفته و هیچ نشانه ای از نویز ندارم
با وجود اینکه بریر رو روی 1 میزارم و گارد رو روی بیس تنظیم میکنم باز هم هیچ سنس الکی و نویز در کار نیست
خب نبایدم باشه
مدار کاملا توی جعبه شیلد شده
کابل شیلددار استفاده شده
سپر گرافیتی هم که داریم
خب خداحافظ نویز و بی ثباتی \:d/
از تمام دوستان و اساتید مخصوصا مهندس حمید که خیلی زحمتشون دادم بسیار تشکر میکنم
و همونطور هم که قبلا قول دادم حتما تست زیر خاک در محیط بیرون هم میگیرم و نتیجه رو خدمت دوتان ارائه میدم ایسالا که نتیج خوب باشه و باعث انگیزه دوستان بشه
ضمنا کل اسپری گرافیت رو روی همین لوپ 40سانتی مصرف کردم گفتم خوب بشه YMWHISTLE
L-)

گارد رو روی بیس تنظیم میکنم یعنی چی کوهیار جان میشه توضیح بدبد ؟در ضمن چند تا عکس هم بذار مرسی عزیز ایا شما از اسپری گرافیت خریداره شده استفاده کردید یا همون از تو باطری در اوردی ساختید.مرسی :ymhug: @};-

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 14 اسفند1392 - 10:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام
اسدف عزیز،منظور کوهیارجان از گارد بیس یعنی حداقل عدد گاردی که جواب میده .

چهارشنبه 14 اسفند1392 - 10:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کوهیار جان تبریک میگم با این پشتکار شما بایدم نتیجه رضایت باشه .
کوهیار جان منم میخوام لوپی به سبک شما بسازم . 41 متر سیم یک و سی و پنج گرفتم ( 16000 تومان ) بعد از این همه تجربه پیشنهادت چیه ؟ در ضمن لطفا مشخصات کامل و دقیق لوپ خودتو دوباره بنویس . همچنین میزان برد.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

چهارشنبه 14 اسفند1392 - 11:26pm
مدیر سایت
مدیر سایت

hoshyar191 نوشته است:
کوهیار جان تبریک میگم با این پشتکار شما بایدم نتیجه رضایت باشه .
کوهیار جان منم میخوام لوپی به سبک شما بسازم . 41 متر سیم یک و سی و پنج گرفتم ( 16000 تومان ) بعد از این همه تجربه پیشنهادت چیه ؟ در ضمن لطفا مشخصات کامل و دقیق لوپ خودتو دوباره بنویس . همچنین میزان برد.

درود
ممنون داشی
من اطلاعات مربوط به ساخت این لوپ رو توی صفحات 143 و144 و 145 بطور کامل و با تصویر و جزییات دقیق ارائه دادم بازم اگر علاوه بر اونها چیزی خواستین در خدمتم
خدمت اسدف عزیز هم بگم که همونطور که دوست خوبم پویا جان گفتن منظور از بیس همون گارد حداقل هستش و اسپری گرافیتم اینترنتی خریدم و قیمت و فروشگاهشم تو صفحه قبلش نوشتم
خدمت مهندس حمید عزیزم عرض کنم که خدارو شکر تا حالا چنس فراتر از حد انتظار بوده و ایشالا توی تستهای عملی هم اینطور باشه البته قبلا توسط مهندس کرمی و دیگر دوستان هم صحت عملکرد توی خاک چنس تایید و تاکید شده و قطعا من هم جواب خوبی خواهم گرفت و این رو باور دارم.
البته با توجه به تجربیاتی که با این لوپ بدست آوردم و سختیهاش تصمیم دارم یه لوپ بین 60 تا 70 سانت به روش شما بسازم البته خیلی دقیق و حساس و با اسکلت محکم
لوپ من سطحش خیلی زیاد بود و واسه همین یه مربع 40 در 40 رو با گرافیت پوشوندم خداوکیلی یه پیف هم نموند :-J
علاوه بر این سختی تنیدنو سنگینی وزن و ... هم بهش اضافه بشه فکر نکنم انگیزه ای برای ساخت لوپ بزرگتر با این روش داشته باشم
علاوه بر این در لوپ بزرگتر دیگه قسمت تفکیک مورد نظر نیست و حساسیت بیشتر روی گزینه برد هست که فکر کنم اگر به روش شما بسازم و فقط فاصله سیمهارو رعایت کنم و کاملا سیمها رو کشیده و صاف و بدون انحراف بتنم قطعا نتیجه خوب و قابل قبولی میگیرم
L-)

صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 14 اسفند1392 - 1:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسی کوهیار جان مرسی که صادق هستید.انشالله موفق بشی و یه چیز خوب گیرت بیاد

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 15 اسفند1392 - 10:53am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
کوهیار جان خوشحالم به نتیجه دلخواه رسیدی و زحماتت به بار نشست.
امیدوارم توی مراحل بعدی هم به هدف بزنی ان شاا...
فقط لطفا اگه ممکنه عکسی از لوپت رو بزار و نحوه اتصال شیلد گرافیت به مدار رو نشون بده.
موفق باشین
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 15 اسفند1392 - 10:57am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 183 , 184 , 185 , 186 , 187 , 188 , 189 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Ayman alg , Google , Majestic12 , sky4030 و 470 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure