انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 8:14am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 184 , 185 , 186 , 187 , 188 , 189 , 190 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
از لطف دوستان ممنونم و انشاالله همگی موفق بشید و به دلخواهتون برسید
استاد بینای عزیز
در مورد لوپ بطور کامل توضیح دادمو البته توی پستهای بالاتر هم ادرسشو کامل گذاشتم
درمورد شیلد هم همونطور که مهندس کرمی قبلا توضیح دادن روی سیمهارو پوشوندم البته من با مقوا پوشوندم و بعدش هم روی یه قسمت از لوپ رو چنددور سیم نازک پیچیدم البته با سیم رشته ای به قسمت سر کویل متصل کردم و بعدشم روی لوپ رو اسپری گرفتمو بعد از تست رسانایی قسمتهای مختلف و اطمینان از درست بودنش روشو یه لایه رنگ اسپری کردم تا در برابر ضربه و جابجایی و خراشیدگی و رطوبت ایمن بشه
البته بسیار راحتتر از اون چیزی بود که فکر میکردم
فقط نکاتی درباره اسپری کردن بگم که واسه شما تجربه بشه
متاسفانه من فکر میکردم که باید چندلایه اسپری کنم تا خوب رسانا بشه ولی اشتباه میکردمو حتی با یه لایه هم بخوبی عمل میکرد و فقط باید نزدیک نیمساعت صبر کنید تا به شکل واقعی خشک شه نه بشکل ظاهری
اینارو میگم که مثل من کم نیارید
سوالی بود درخدمتم

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 15 اسفند1392 - 11:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bina نوشته است:
سلام دوستان
کوهیار جان خوشحالم به نتیجه دلخواه رسیدی و زحماتت به بار نشست.
امیدوارم توی مراحل بعدی هم به هدف بزنی ان شاا...
فقط لطفا اگه ممکنه عکسی از لوپت رو بزار و نحوه اتصال شیلد گرافیت به مدار رو نشون بده.
موفق باشین
یاحق
@};-

بینا جان راست میگه کوهیار جان اگه اینکار رو بکنی عالی میشه منظور از عکس و نحوه شیلد مرسی :ymhug:

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 15 اسفند1392 - 3:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کوهیار جان آیا با گرافیت زدن به لوپ برد دستگاه تغییری داشته ؟ همش فکر میکنم سیم های لوپت در حرکت به لرزش می افته . آیا با چیزی فیکسش کردی ؟

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

پنج شنبه 15 اسفند1392 - 7:45pm
مدیر سایت
مدیر سایت

hoshyar191 نوشته است:
کوهیار جان آیا با گرافیت زدن به لوپ برد دستگاه تغییری داشته ؟ همش فکر میکنم سیم های لوپت در حرکت به لرزش می افته . آیا با چیزی فیکسش کردی ؟

درود
داشی مطمئنی توضیحات منو درباره ساخت لوپ کامل خوندی؟
چرا باید بلرزه؟ اینقدر سیمهارو محکم کشیدم که با انبور هم نمیشه خمشون کرد چه برسه به حرکت و لرزش؟ :D
درمورد برد هم نه تغییری احساس نکردم البته توی خونه و فعلا هم توی خاک هیچ تستی انجام ندادم
خدمت اسد و بینای عزیز هم عرض کردم که شیلد چجوریه و کلا یه اسپری کردنه دیگه
روشم خب رنگ اسپری کردم یه صفحه سیاهه توی عکس چیزی معلوم نیست که؟ :D اصلا چیزی نیست که معلوم باشه
L-)

صادقانه زندگی کنید

جمعه 16 اسفند1392 - 5:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کوهیار جان من همه چیزو متوجه شدم بجز شیلد کردنش
هر چند که خسته شدی از جواب اما لطفا کامل توضیح بدین که بعد از اینکه با اسپری گرافیت کل لوپ را پوشوندین سیم نازک رشته ایی را سرتاسر لوپتون پیچیدین؟؟ ( مثل لوپ توباکس) و اگر این کار را انجام دادین و از کابل کواکسیال برای اتصال به مدار استفاده کردین این سیم شیلد را به کجاش وصل کردین؟؟؟؟
ممنون

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

جمعه 16 اسفند1392 - 12:41pm
مدیر سایت
مدیر سایت

amir6m نوشته است:
هر چند که خسته شدی از جواب اما لطفا کامل توضیح بدین که بعد از اینکه با اسپری گرافیت کل لوپ را پوشوندین سیم نازک رشته ایی را سرتاسر لوپتون پیچیدین؟؟ ( مثل لوپ توباکس) و اگر این کار را انجام دادین و از کابل کواکسیال برای اتصال به مدار استفاده کردین این سیم شیلد را به کجاش وصل کردین؟؟؟؟
ممنون

درود
خواهش میکنم داشی چرا خسته بشم :-*
خب شما اول لوپتون رو میپیچید
بعدش همونطور که قبلا هم گفتم روی سیمهای لوپ رو با یه مقوا مثل پوشه روغنی یا کاغذ رسم بزرگ میپوشونید
بعدش روی این کاغذ رو مثلا 50 سانت سیم نازک مثل یه رشته نازک از سیم رشته ای مثلا سیم برق رو چند دور دورش میپیچید و سر این سیم رو که سیم شیلدمون هست به یکی از سرهای سیم لوپ اتصال میدید و اینم خب نهایتا به شیلد کابل کواکسیال و در آخر هم به زمین مدار متصل میشه
بعد از پیچیدن اون سیم روی کاغذ رو با اسپری گرافیت میپوشونیمو اینجوری کار تمومه
البته باید این شیلدمون در یه جایی حدود 1 یا 2سانت قطع بشه تا عملکرد درست داشته باشه مثل همون لوپ توباکس که خودتون فرمودید
حالا اگه جاییشو متوجه نشدی بگو تا باز توضیح بدم
L-)

صادقانه زندگی کنید

جمعه 16 اسفند1392 - 7:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال

koohyar نوشته است:
amir6m نوشته است:
ممنون

درود
بعدش همونطور که قبلا هم گفتم روی سیمهای لوپ رو با یه مقوا مثل پوشه روغنی یا کاغذ رسم بزرگ میپوشونید
بعدش روی این کاغذ رو مثلا 50 سانت سیم نازک مثل یه رشته نازک از سیم رشته ای مثلا سیم برق رو چند دور دورش میپیچید و سر این سیم رو که سیم شیلدمون هست به یکی از سرهای سیم لوپ اتصال میدید و اینم خب نهایتا به شیلد کابل کواکسیال و در آخر هم به زمین مدار متصل میشه
البته باید این شیلدمون در یه جایی حدود 1 یا 2سانت قطع بشه تا عملکرد درست داشته باشه مثل همون لوپ توباکس که خودتون فرمودید
L-)

سلام
کوهیار جان منم بهتون تبریک میگم برای نتیجه ای که در ثبات دستگاه گرفتید :-BD
در پست بالا شما فرمودید 50 سانت سیم نازک رو چند دور دور لوپتون پیچیدید . تا اونجایی که من یادمه لوپ شما 40 در 40 سانت بود. چطوری 50 سانت سیم رو چند دور به لوپتون پیچیدید ؟؟؟ اگر لطف کنید این مطلب رو واضح تر توضیح بدین ممنون میشم ^:)^
ضمناً دو طرف لوپ رو شیلد و اسپری کردید؟؟؟
با تشکر

جمعه 16 اسفند1392 - 11:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کوهیار جان این طور که پیش میرید فکر کنم تا یه ماه دیگه باید لوپتو با کامیون و لودر جا به جا کنید :D مهندس حمید چنس دیگه مثلا شماره 2 نیومده :)) شوخی دوستان کوهیار جان مرسی که خیلی زحمت میکشید من دارم مطالب شما رو پیگیری میکنم انشالله من هم لوپ شما رو میسازم مدار که ساختم اماده هستش خوب کار میکنه فعلا درگیر تغییرات دلتا پالس 2 هستم :ymhug: @};- @};- @};-

شنبه 16 اسفند1392 - 1:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

koohyar نوشته است:
amir6m نوشته است:
ممنون

درود
L-)

کوهیار جان چرا عکس نمیذاری اگه میذاشتید بهتر بود باز هم مرسی

شنبه 16 اسفند1392 - 2:02am
مدیر سایت
مدیر سایت

نقل قول:
سلام
کوهیار جان منم بهتون تبریک میگم برای نتیجه ای که در ثبات دستگاه گرفتید :-BD
در پست بالا شما فرمودید 50 سانت سیم نازک رو چند دور دور لوپتون پیچیدید . تا اونجایی که من یادمه لوپ شما 40 در 40 سانت بود. چطوری 50 سانت سیم رو چند دور به لوپتون پیچیدید ؟؟؟ اگر لطف کنید این مطلب رو واضح تر توضیح بدین ممنون میشم ^:)^
ضمناً دو طرف لوپ رو شیلد و اسپری کردید؟؟؟
با تشکر

درود
آفرین واقعا مچ منو گرفتید :D
اول شما اگر دقت کرده باشید و همه ی توضیحات بنده رو خونده باشد
لوپ بنده یه اسکلت از جنس چوب 3سانتی داره که بصورت ضربدر قطرهای لوپ رو تشکیل داده (تصویر رو ببینید) بنده برای اینکه لوپ رو شیلد کنم مجبورم حتی اسکلت رو در فضای داخلی یعنی مربع خالی داخلی هم شیلد کنم یعنی باید روی چوبهارم طبق توضیحات قبلی شیلد میکردم پس عوض اینکه سیم رو روی سطح سیمها بپیچم دور چوب پیچیدم اتفاقا 10 سانتم کافیه اگه وسواس نباشه چون شیلد در تمام نقاط پیوستست و ما هر جایی میتونیم سیم رو بپیچیم

دوم این دوستی که بنده واسشون نحوه شیلد رو توضیح دادم لوپشون مثل بنده نیست و من توضیحات رو متناسب با لوپ ایشون دادم
سوم اصلا میشه از این سیم صرف نظر کرد و از یه فیش با بدنه فلزی استفاده کرد و بدنه رو به شیلد اتصال داد و ...
چهارم هم اینکه اگه میگن لوپ 90 سانتی منظور قطر بیرونی لوپ هست و در صورتی که تعداد دورها ممکنه 10 دور باشه و کل سیمها به 5سانتم نرسه پس میشه 50سانت سیم رو 5دور دورش پیچید
امیدوارم مشکل حل شده باشه
بله توی پستهای قبلی هم ذکر کردم که تمام دو طرف لوپ رو شیلد کردم
L-)

صادقانه زندگی کنید

شنبه 16 اسفند1392 - 2:39am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 184 , 185 , 186 , 187 , 188 , 189 , 190 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 599 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure