نقل قول:
سلام
کوهیار جان منم بهتون تبریک میگم برای نتیجه ای که در ثبات دستگاه گرفتید
در پست بالا شما فرمودید 50 سانت سیم نازک رو چند دور دور لوپتون پیچیدید . تا اونجایی که من یادمه لوپ شما 40 در 40 سانت بود. چطوری 50 سانت سیم رو چند دور به لوپتون پیچیدید ؟؟؟ اگر لطف کنید این مطلب رو واضح تر توضیح بدین ممنون میشم
ضمناً دو طرف لوپ رو شیلد و اسپری کردید؟؟؟
با تشکر
درود
آفرین واقعا مچ منو گرفتید
اول شما اگر دقت کرده باشید و همه ی توضیحات بنده رو خونده باشد
لوپ بنده یه اسکلت از جنس چوب 3سانتی داره که بصورت ضربدر قطرهای لوپ رو تشکیل داده (تصویر رو ببینید) بنده برای اینکه لوپ رو شیلد کنم مجبورم حتی اسکلت رو در فضای داخلی یعنی مربع خالی داخلی هم شیلد کنم یعنی باید روی چوبهارم طبق توضیحات قبلی شیلد میکردم پس عوض اینکه سیم رو روی سطح سیمها بپیچم دور چوب پیچیدم اتفاقا 10 سانتم کافیه اگه وسواس نباشه چون شیلد در تمام نقاط پیوستست و ما هر جایی میتونیم سیم رو بپیچیم
دوم این دوستی که بنده واسشون نحوه شیلد رو توضیح دادم لوپشون مثل بنده نیست و من توضیحات رو متناسب با لوپ ایشون دادم
سوم اصلا میشه از این سیم صرف نظر کرد و از یه فیش با بدنه فلزی استفاده کرد و بدنه رو به شیلد اتصال داد و ...
چهارم هم اینکه اگه میگن لوپ 90 سانتی منظور قطر بیرونی لوپ هست و در صورتی که تعداد دورها ممکنه 10 دور باشه و کل سیمها به 5سانتم نرسه پس میشه 50سانت سیم رو 5دور دورش پیچید
امیدوارم مشکل حل شده باشه
بله توی پستهای قبلی هم ذکر کردم که تمام دو طرف لوپ رو شیلد کردم