نویسنده |
پیغام |
GOLD
|
سلام و دروود خدمت اقا حميد *ممنون از راهنماييتون* در كل وقتي ديدم اكثر فلزياب هاي جديد piدارن از اين لوپ استفاده ميكنن واسم سوال شد در ضمن منظور از پايين اوردن اهم با جناب asadofبودم كه فرمودن لوپ 1*1تست شدشون براي دلتا بامشخصات 350 ميكرو هانري و2 اهم دو متر ونيم رو بدون تفكيك سنس كرده. اقا حميد مشخصات لوپ 1*1رو كه لطف كرديد گذاشتين تو صفحه ي 89 ميخواستم بسازمش.نظر قطعي شمادر مورد نمره سيم چيه؟ با تشكر فراوان از زحمات شما
|
پنج شنبه 22 اسفند1392 - 6:10pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. مشخصات لوپی که نوشتم همون هست و درسته. برای لوپ 1 متری هم ضخامت سیم یا 1 میل باید باشه یا 1.2 میل. کمتر یا بیشتر جواب خوبی نمیده. بین این دو ضخامت هم هر کدوم مزیت و عیب خاص خودشونو دارن که تا ساخته نشه دقیق مشخص نمیشه با کدومش بهتر از آب در میاد. ولی اگر فقط بخوایم اهمش رو در نظر بگیریم 1.2 میل بهتر هست.
|
پنج شنبه 22 اسفند1392 - 7:13pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
درود آقاحمیدمشکل مداره من هنوزپابرجاست احتمال داره ازآی سی 2 باشه؟
Be The Change You Want To See In The World
|
پنج شنبه 22 اسفند1392 - 9:46pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
hamed نوشته است: درود آقاحمیدمشکل مداره من هنوزپابرجاست احتمال داره ازآی سی 2 باشه؟ دوست عزیز مشکل شما چی هستش؟
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 22 اسفند1392 - 9:50pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب اسدف خداخیرت بده مدارم کارمیکردکه پس ازچندروزخاموشی روشنش کردم که بالوپ یابدون لوپ بوغ ممتدمیزنه بوغش هم مثل زمانیه که عددگاردتنظیم نیست خط تفکیک درانتها قرارداره جریان کشی درمداربسیاربالاست هیچ قطعه ای داغ نمیکنه ولتاژای مربوط برای تست مدارهمگی درست هستن.! اینم یه فیلم ازمدارفقط صداش چون ازهندزفری میادضعیفه بایدصدای اسپیکروزیادکنین http://uplod.ir/d1dy3agekoaj/V2227_05-01-10.rar.htm
|
پنج شنبه 22 اسفند1392 - 10:41pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
hoshyar191 نوشته است: سلام دوستان در تصاویر ذیل عکسهای لوپهای چنس من به روش کوهیار رو مشاهده میکنید هنوز تموم نشده . انشااله تموم بشه دوستان رو از نتایج آگاه خواهم کرد . کوهیار جان من از اسکلت ساخته شده از لوله سفید و اتصالاتش استفاده کردم . درود داشی این اسکلت دقیقا چی هست و کجا پیدا میشه؟ واقعا فوق العادست بنظر میرسه بتنهایی تمام نیازهارو براورده میکنه
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:50pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
GOLD نوشته است: كوهيار جان دروود و سلام برشما دستتون درد نكنه واقعا كه زحمات شماو اقا حميد تونسته به همه دوستان كمك كنه كوهيار جان و اقا حميد عزيزنظر شما در مورد كويل دوبل نيم دايره ياD كه در نقطه ي اشتراك هم ميدان مغناطيسي رو تشديد ميكنه چيه؟ درود دوست عزیز همونطور که مهندس حمید هم فرمودند و بنده هم قبلا عرض کرده بودم که تمام لوپها و کویلهای مربوطه رو تست کردم و به این نتیجه رسیدم که بهترینش همون لوپ مسطح هست که دقیق و منظم ساخته بشه و جزییات و فواصل سیمها رعایت بشه لوپ دبل دی هم دنگ و فنگ زیاد داره و منم تست کردم پاسخ مناسبی نگرفتم
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:54pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
hamed نوشته است: درود آقاحمیدمشکل مداره من هنوزپابرجاست احتمال داره ازآی سی 2 باشه؟ بنظر من شما هر 4 آیسی دارای سوکت رو خارج کنین و ببینین جریانکشی بالا وجود داره یا نه؟ در اون صورت دیگه ایراد هیچ ارتباطی به ایسی ها و قسمتهای مرتبط با برنامه نداره. ولی اگر جریانکشی درست شد باید به ترتیب میکرو و سایر ایسیها رو دونه دونه جا بزنین ببنین مشکل از جاگذاری کدوم آیسی شروع میشه. در اون صورت مشکل در مورد همون ایسی یا قطعات متصل بهش هست. اگر ولتاژ 5 ولت شما درست باشه بعیده آیسی 2 ایراد داشته باشه. بهرحال این مساله مهمیه که وقتی جریانکشی خیلی بالا دارین قطعا این جریان داره در قطعه ای یا سیمی تلف میشه که باید از حد عادی بیشتر داغ بکنه. گاهی ممکنه مثلا یکی از خازنها اتصالی بکنه و باعث جریانکشی بشه! شما میتونی با اهم متر خازنها رو تست کنی و مطمئن بشی که اتصال کوتاه نیستن. همینطور مسیر ها و اتصالات روی فیبر رو با ذره بین چک کنین. لوپ رو هم جدا کنین که مطمئن بشین مشکل از اتصالی در لوپ نیست. اگر وسط لوپ اتصالی داشته باشین جریان خیلی بالا میره و مدار هم دیگه درست کار نمیکنه. اما در این صورت ماسفت Q3 از حد عادی بیشتر داغ میکنه.
|
جمعه 22 اسفند1392 - 2:56am |
|
|
GOLD
|
كوهيار عزيز واقعا به بزرگيه كوه كمكي واسه اعضاي انجمن * خدا پشت و پناهت*
|
جمعه 22 اسفند1392 - 3:00am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
درود مهندس جان اون 3تاآی سی که دسترسی راحتتره واتمگا روجداکردم اون 3تا بودونبودشون هیچ فرقی نداشت واین مشکل روداشتم اما اتمگاروکندم دیگه بوغ ممتدنمیزد بقیه آی سی هاروهم چک میکنم ببینم چی میشه!
|
جمعه 23 اسفند1392 - 7:52am |
|
|
|