انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 12:25pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 190 , 191 , 192 , 193 , 194 , 195 , 196 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

سلام و دروود خدمت اقا حميد
*ممنون از راهنماييتون* در كل وقتي ديدم اكثر فلزياب هاي جديد piدارن از اين لوپ استفاده ميكنن واسم سوال شد
در ضمن منظور از پايين اوردن اهم با جناب asadofبودم كه فرمودن لوپ 1*1تست شدشون براي دلتا بامشخصات 350 ميكرو هانري و2 اهم دو متر ونيم رو بدون تفكيك سنس كرده.
اقا حميد مشخصات لوپ 1*1رو كه لطف كرديد گذاشتين تو صفحه ي 89 ميخواستم بسازمش.نظر قطعي شمادر مورد نمره سيم چيه؟
با تشكر فراوان از زحمات شما

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 6:10pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
مشخصات لوپی که نوشتم همون هست و درسته. برای لوپ 1 متری هم ضخامت سیم یا 1 میل باید باشه یا 1.2 میل. کمتر یا بیشتر جواب خوبی نمیده. بین این دو ضخامت هم هر کدوم مزیت و عیب خاص خودشونو دارن که تا ساخته نشه دقیق مشخص نمیشه با کدومش بهتر از آب در میاد. ولی اگر فقط بخوایم اهمش رو در نظر بگیریم 1.2 میل بهتر هست.

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 7:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
درود
آقاحمیدمشکل مداره من هنوزپابرجاست احتمال داره ازآی سی 2 باشه؟

Be The Change You Want To See In The World

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 9:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamed نوشته است:
درود
دوست عزیز مشکل شما چی هستش؟

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 9:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
جناب اسدف خداخیرت بده
مدارم کارمیکردکه پس ازچندروزخاموشی روشنش کردم که بالوپ یابدون لوپ بوغ ممتدمیزنه بوغش هم مثل زمانیه که عددگاردتنظیم نیست خط تفکیک درانتها قرارداره جریان کشی درمداربسیاربالاست هیچ قطعه ای داغ نمیکنه ولتاژای مربوط برای تست مدارهمگی درست هستن.!
اینم یه فیلم ازمدارفقط صداش چون ازهندزفری میادضعیفه بایدصدای اسپیکروزیادکنین :)
http://uplod.ir/d1dy3agekoaj/V2227_05-01-10.rar.htm

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 10:41pm
مدیر سایت
مدیر سایت

hoshyar191 نوشته است:
سلام دوستان در تصاویر ذیل عکسهای لوپهای چنس من به روش کوهیار رو مشاهده میکنید هنوز تموم نشده . انشااله تموم بشه دوستان رو از نتایج آگاه خواهم کرد . کوهیار جان من از اسکلت ساخته شده از لوله سفید و اتصالاتش استفاده کردم .

درود
داشی این اسکلت دقیقا چی هست و کجا پیدا میشه؟
واقعا فوق العادست
بنظر میرسه بتنهایی تمام نیازهارو براورده میکنه
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:50pm
مدیر سایت
مدیر سایت

GOLD نوشته است:
كوهيار جان دروود و سلام برشما
دستتون درد نكنه واقعا كه زحمات شماو اقا حميد تونسته به همه دوستان كمك كنه
كوهيار جان و اقا حميد عزيزنظر شما در مورد كويل دوبل نيم دايره ياD كه در نقطه ي اشتراك هم ميدان مغناطيسي رو تشديد ميكنه چيه؟

درود
دوست عزیز همونطور که مهندس حمید هم فرمودند و بنده هم قبلا عرض کرده بودم که تمام لوپها و کویلهای مربوطه رو تست کردم و به این نتیجه رسیدم که بهترینش همون لوپ مسطح هست که دقیق و منظم ساخته بشه و جزییات و فواصل سیمها رعایت بشه
لوپ دبل دی هم دنگ و فنگ زیاد داره و منم تست کردم پاسخ مناسبی نگرفتم

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:54pm
مدیر کل
مدیر کل

hamed نوشته است:
درود

بنظر من شما هر 4 آیسی دارای سوکت رو خارج کنین و ببینین جریانکشی بالا وجود داره یا نه؟ در اون صورت دیگه ایراد هیچ ارتباطی به ایسی ها و قسمتهای مرتبط با برنامه نداره. ولی اگر جریانکشی درست شد باید به ترتیب میکرو و سایر ایسیها رو دونه دونه جا بزنین ببنین مشکل از جاگذاری کدوم آیسی شروع میشه. در اون صورت مشکل در مورد همون ایسی یا قطعات متصل بهش هست.
اگر ولتاژ 5 ولت شما درست باشه بعیده آیسی 2 ایراد داشته باشه. بهرحال این مساله مهمیه که وقتی جریانکشی خیلی بالا دارین قطعا این جریان داره در قطعه ای یا سیمی تلف میشه که باید از حد عادی بیشتر داغ بکنه. گاهی ممکنه مثلا یکی از خازنها اتصالی بکنه و باعث جریانکشی بشه! شما میتونی با اهم متر خازنها رو تست کنی و مطمئن بشی که اتصال کوتاه نیستن. همینطور مسیر ها و اتصالات روی فیبر رو با ذره بین چک کنین. لوپ رو هم جدا کنین که مطمئن بشین مشکل از اتصالی در لوپ نیست. اگر وسط لوپ اتصالی داشته باشین جریان خیلی بالا میره و مدار هم دیگه درست کار نمیکنه. اما در این صورت ماسفت Q3 از حد عادی بیشتر داغ میکنه.

جمعه 22 اسفند1392 - 2:56am
آواتار کاربر

كوهيار عزيز واقعا به بزرگيه كوه كمكي واسه اعضاي انجمن * خدا پشت و پناهت*

جمعه 22 اسفند1392 - 3:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود
مهندس جان اون 3تاآی سی که دسترسی راحتتره واتمگا روجداکردم اون 3تا بودونبودشون هیچ فرقی نداشت واین مشکل روداشتم اما اتمگاروکندم دیگه بوغ ممتدنمیزد بقیه آی سی هاروهم چک میکنم ببینم چی میشه!

جمعه 23 اسفند1392 - 7:52am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 190 , 191 , 192 , 193 , 194 , 195 , 196 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , morteza66 و 233 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure