hoshyar191 نوشته است:
مهندس حمید خسته نباشید . برای لوپ38سانتی بمن پیشنهاد دادید که قطر داخلی رو 32و نیم بگیرم و 24 دور سیم یک میل رو از 19 شکاف عبور بدم . و حدود 29 متر سیم استفاده کنم . حال من در شکل پایین یک فریم 38 سانتی جالب درست کردم میخوام پیشتهاد شما رو اجرا کنم ولی سوالم اینه که روش بسکت مناسبتره یا روش تخت . هرچند که من توانی ساخت لوپ تخت رو هم دارم . در هر صورت با توجه به شکل و فضای خالی 55 میلیمتری که من دارم آیا جنابعالی پیشنهاد بهتری دارید ؟ ( مثلا استفاده از سیم افشان 1 میل روکش pvc ، که به دلیل داشتن روکش پلاستیکی بین هر دور با دور بعد میتونه یک و نیم میل فاصله یکنواخت ایجاد کنه ) در ضمن من میخوام داخل این فریم رو اسپری گرافیت بزنم و سپس شیلدش کنم ، آیا این کار صحیحه یا به خود لوپ اسپری کنم . همچنین در ایام عید در نظر دارم لوپی مشابه لوپ کوهیار بسازم شما و کوهیار عزیز پیشنهاد بهتر یا سایز بالاتری مد نظرتون نیست ؟ ممنون میشم پاسخ فرمایید .
درود
داشی خواهشی که دارم اینه هر وقت لوپ ساختید ظرفیت و مقاومت رو رعایت کنید تا زحمتتون به هدر نره
مثلا لوپ قبلی که ساختید من شک ندارم اگر ظرفیتش 400 میکرو بود قطعا بهترین پاسخ رو میگرفتید چون بسیار دقیق ساخته بودید و فواصل و منظم بودن سیمها هم عالی بود فقط حیف که ظرفیتش رو کم گرفتید
من هنوز هم متوجه نشدم چرا اینقدر لوپ با ظرفیت کم ساختید؟
شما که اینهمه زحمت کشیدید خوب بود که ظرفیت رو دقیق محاسبه میکردید
من الان 2تا لوپ به روش بسکت به قطر 1متر و دیگری هم 80 سانت درست کردم و مشغول درست کردن لوپ 60 سانتی هم هستم
میخوام وقتی میرم تست زمین بگیرم دستم حسابی باز باشه و با لوپهای متفاوت تست فلزات ابعاد بزرگ بگییرم تا لوپهارو مقایسه کنم و بهترین و قابل حمل رو به عنوان لوپ کاوش انتخاب کنم
وقتیکه لوپ بسکت رو میپیچم بیشتر از 20 بار ظرفیت رو چک میکنم و ظرفیت رو دقیق روی 400 میزارم
مثلا تصویر لوپ قبلی که گذاشتم عدد مولتی متر رو نگاه کن دقیق روی 405 میکرو هست
امیدوارم دوستان همه نتاج خوب بگیرند