انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 2:09pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 193 , 194 , 195 , 196 , 197 , 198 , 199 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

GOLD نوشته است:
كوهيار جان سلام و دروود
لوپ بسكت1متري شما چطور پيشرفت ؟

درود
دوست عزیز فعلا بارون مجال نداده
قطعا تست کنم سریع گزارش میدم :D

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 23 اسفند1392 - 3:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
حمید نوشته است:
حامد عزیز لطفا نکاتی که بنده مینویسم رو کلمه به کلمه مورد دقت قرار بدین! عرض من این نبود که شما ببینی بوق میزنه یا نمیزنه! طبیعیه که وقتی شما میکرو رو در بیاری دیگه همه چیز مدار باید از کار بیفته! هدف اینه که شما متوجه بشی جریانکشی از کجای مداره. ممکنه این جریانکشی زیاد از همون قسمتی باشه که منجر به بوق ممتد و کار نکردن مدار میشه. ممکن هم هست همین مساله جریانکشی منجر به بروز اشکال و صدمه دیدن قطعه دیگری هم شده باشه که شما باید در مرحله بعدی اون رو بررسی کنین. فعلا حواستون رو روی مساله جریانکشی و داغ کردن غیر عادی هر نقطه ای از مدار متمرکز کنین تا بتونین شناساییش کنین. خوشبختانه مدار زیاد پیچیده نیست و دیجیتال هم هست. اگر از نوع پیچیده تر و آنالوگ بود شانس شما برای پیدا کردن ایراد خیلی کمتر میشد.

مهندس متوجه منظورتون شدم اما بدون کندن آی سی ها متوجه شدم که جریانکشی ندارم ومشکل ازکالیبره بوداما کماکان بوغ ممتد دارم اصلا دیگه بیخیالش شدم درست بشو نیست فقط دوست دارم بدونم ازکجاشه این همه اذیتم کرده خیلی کنجکاوم :-?

Be The Change You Want To See In The World

جمعه 23 اسفند1392 - 10:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید خسته نباشید . برای لوپ38سانتی بمن پیشنهاد دادید که قطر داخلی رو 32و نیم بگیرم و 24 دور سیم یک میل رو از 19 شکاف عبور بدم . و حدود 29 متر سیم استفاده کنم . حال من در شکل پایین یک فریم 38 سانتی جالب درست کردم میخوام پیشتهاد شما رو اجرا کنم ولی سوالم اینه که روش بسکت مناسبتره یا روش تخت . هرچند که من توانی ساخت لوپ تخت رو هم دارم . در هر صورت با توجه به شکل و فضای خالی 55 میلیمتری که من دارم آیا جنابعالی پیشنهاد بهتری دارید ؟ ( مثلا استفاده از سیم افشان 1 میل روکش pvc ، که به دلیل داشتن روکش پلاستیکی بین هر دور با دور بعد میتونه یک و نیم میل فاصله یکنواخت ایجاد کنه ) در ضمن من میخوام داخل این فریم رو اسپری گرافیت بزنم و سپس شیلدش کنم ، آیا این کار صحیحه یا به خود لوپ اسپری کنم . همچنین در ایام عید در نظر دارم لوپی مشابه لوپ کوهیار بسازم شما و کوهیار عزیز پیشنهاد بهتر یا سایز بالاتری مد نظرتون نیست ؟ ممنون میشم پاسخ فرمایید .

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

آخرین بار توسط hoshyar191 در جمعه 23 اسفند1392 - 11:01pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

جمعه 23 اسفند1392 - 10:51pm
مدیر کل
مدیر کل

حامد عزیز خب احتمالا اتصالی وجود داشته که برطرف شده! اگر مدار واقعا مشکل دیگه ای نداشته باشه احتمال داره قطعه ای آسیب دیده باشه که دیگه درست کار نمیکنه. بسته به نوع اشکالی که بوده ممکنه Q3 یا آیسیهای 5 یا 6 آسیب دیده باشن.
کلا وقتی مدار اشکالی داشته که ما دقیقا نمیدونیم چی بوده ممکنه قطعات مختلفی هم عیب کرده باشن که تشخیصش برای ما خیلی مشکل و تقریبا غیر ممکنه.

جمعه 23 اسفند1392 - 10:54pm
مدیر سایت
مدیر سایت

hoshyar191 نوشته است:
مهندس حمید خسته نباشید . برای لوپ38سانتی بمن پیشنهاد دادید که قطر داخلی رو 32و نیم بگیرم و 24 دور سیم یک میل رو از 19 شکاف عبور بدم . و حدود 29 متر سیم استفاده کنم . حال من در شکل پایین یک فریم 38 سانتی جالب درست کردم میخوام پیشتهاد شما رو اجرا کنم ولی سوالم اینه که روش بسکت مناسبتره یا روش تخت . هرچند که من توانی ساخت لوپ تخت رو هم دارم . در هر صورت با توجه به شکل و فضای خالی 55 میلیمتری که من دارم آیا جنابعالی پیشنهاد بهتری دارید ؟ ( مثلا استفاده از سیم افشان 1 میل روکش pvc ، که به دلیل داشتن روکش پلاستیکی بین هر دور با دور بعد میتونه یک و نیم میل فاصله یکنواخت ایجاد کنه ) در ضمن من میخوام داخل این فریم رو اسپری گرافیت بزنم و سپس شیلدش کنم ، آیا این کار صحیحه یا به خود لوپ اسپری کنم . همچنین در ایام عید در نظر دارم لوپی مشابه لوپ کوهیار بسازم شما و کوهیار عزیز پیشنهاد بهتر یا سایز بالاتری مد نظرتون نیست ؟ ممنون میشم پاسخ فرمایید .

درود
داشی خواهشی که دارم اینه هر وقت لوپ ساختید ظرفیت و مقاومت رو رعایت کنید تا زحمتتون به هدر نره
مثلا لوپ قبلی که ساختید من شک ندارم اگر ظرفیتش 400 میکرو بود قطعا بهترین پاسخ رو میگرفتید چون بسیار دقیق ساخته بودید و فواصل و منظم بودن سیمها هم عالی بود فقط حیف که ظرفیتش رو کم گرفتید
من هنوز هم متوجه نشدم چرا اینقدر لوپ با ظرفیت کم ساختید؟
شما که اینهمه زحمت کشیدید خوب بود که ظرفیت رو دقیق محاسبه میکردید
من الان 2تا لوپ به روش بسکت به قطر 1متر و دیگری هم 80 سانت درست کردم و مشغول درست کردن لوپ 60 سانتی هم هستم
میخوام وقتی میرم تست زمین بگیرم دستم حسابی باز باشه و با لوپهای متفاوت تست فلزات ابعاد بزرگ بگییرم تا لوپهارو مقایسه کنم و بهترین و قابل حمل رو به عنوان لوپ کاوش انتخاب کنم
وقتیکه لوپ بسکت رو میپیچم بیشتر از 20 بار ظرفیت رو چک میکنم و ظرفیت رو دقیق روی 400 میزارم
مثلا تصویر لوپ قبلی که گذاشتم عدد مولتی متر رو نگاه کن دقیق روی 405 میکرو هست
امیدوارم دوستان همه نتاج خوب بگیرند
L-)

صادقانه زندگی کنید

جمعه 23 اسفند1392 - 11:37pm
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
هوشیار عزیز اگر این لوپ 38 سانتی رو واسه تست میخوای درست کنی که خب ولی اگر میخوای واسه کاوش استفاده کنی بنظر من اصلا بدرد نمیخوره
برای کاوش شما روی لوپ بالای 45 حساب کن
حالا بنظر میرسه شما یه دکمه داری میخوای یه کت شلوار بدوزی براش(قالب لوپ)
از یه اسکلت دیگه استفاده کن و لوپ بزرگتر بساز
حالا اگه نمره سیمهایی رو که داری بگی من میگم که با چه سایزی بسازی
L-)

صادقانه زندگی کنید

جمعه 23 اسفند1392 - 11:48pm
مدیر کل
مدیر کل

هشیار عزیز همونطور که کوهیار جان فرمودن فقط حواستون به ظرفیت باشه که خیلی جابجا نشه. اینکه دقیق هم 400 میکرو هانری در بیاد مهم نیست. اما اون لوپ قبلی شما بقول معروف تمام پارامترهاش از مرحله پرت بود! :D
پیشنهاد من قطعا همون لوپ تخت دو طرفه هست. حالا قالبش خیلی مهم نیست این باشه یا چیز دیگه باشه. برای لوپ تختی که پیشنهاد دادیم اتفاقا یک سطح صاف معمولی خیلی بهتره. این قالب شما بیشتر بدرد سایر انواع لوپ میخوره.
اما در خصوص لوپ بسکت اصلا پیشنهاد نمیکنم! چون این لوپ رو همون اوایل ساختم و بنظر من در حدی که من انتظار داشتم به هیچ وجه جواب نداد! لوپ بسکت سیم پیچیش کمی سخت تر و وقتگیر تره و ظرفیت خازنیش اندکی کمتر در میاد ولی در واقع مطابق یک لوپ با یک سایز کوچکتر جواب میده و سیم بیشتری هم مصرف میکنه. تمرکز میدانش هم خیلی به سمت داخل نیست چون اون نظم لوپ تخت رو نداره. کلا توصیه من این هست روی لوپ تختی که کار کردیم یا چیزی مشابه همون وقت بذارین چون جوابدهیش بهتر هست و ساختش هم اتفاقا زیاد سخت نیست. بنده پس از بررسی و ساخت 5 مدل لوپ به این نتیجه رسیدم!

جمعه 23 اسفند1392 - 11:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید و مهندس کوهیار بسیار ممنون از پاسختون . این لوپ 38 سانتی رو برای دیواره زنی میسازم و اما من در نظر دارم یک لوپ 60 یا 70 بسازم روی فریم چوبی . کوهیار جان به روش ساختی که گذاشتم نگاه کن نظرتو بده و محاسباتشو انجام بده چون نمیتونم نرم افزارشو دانلود کنم . فکر کنم روش مناسبی برای ساخت لوپ به روش شما در سایز بالاتر باشه .

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

شنبه 24 اسفند1392 - 11:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت دوستان و اساتید محترم خصوصا آقا حمید
عزیزان من دستگاه چنس رو ساختم اما با لوپ 30 تخت دو طرفه هر کاری می کنم گارد پایین 30 نمیاد و همین طور لوپ 60
چکار کنم ؟
در ضمن بعضی موقع با گارد 30 سنس دارم بعضی موقع با گارد 31 !
دوستان طلا یک انگشتری رو رو با فاصله کمتری سنس می کنه چرا ؟
خواهشن کمک کنید !

شنبه 24 اسفند1392 - 6:28pm
مدیر کل
مدیر کل

وحید جان اگر توی مقادیر قطعات مدار اشتباهی نکرده باشین ؛ تنها دلیلی که میتونه گارد بالا بره خود لوپ و کابل لوپ هست! در مورد لوپ اگر از سیم استاندارد استفاده کرده باشین و ظرفیتش همون 400 میکرو باشه مشکلی نیست. ظرفیت بالا بره گارد هم بالاتر میره! از طرفی جنس قالبی که سیمها رو روش میپیچین مهم هست. اگر جنسش جوری باشه که حالت خازنی لوپ رو تشدید کنه باز هم گارد رو بالا میبره! در عین حال کابل لوپ هم بسیار مهم هست و باید تست کنین. با بعضی کابلها گارد بالا میره که نشون میده کابل مناسبی برای اینجا نیست.
شما وقتی حداقل عدد گاردتون 30 هست خب بالاتر از 30 هم جواب میده. اما اگر منظورتون اینه که حداقلش گاهی 30 هست و گاهی 31 دیگه این مقدار لب مرزی بستگی به محل لوپ و تغییر حالت کابل و پر و خالی بودن باطری هم داره و چیز طبیعی هست.
سنس طلا همیشه در پالسی ها ضعیف تر از مثلا آهن هست! اینکه طبیعیه. ولی چون گارد شما بالاست طلا ضعیف تر از حد عادی سنس میشه. وگرنه با گارد زیر 30 سنس طلا در حد خیلی خوبی هست.

شنبه 24 اسفند1392 - 6:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 193 , 194 , 195 , 196 , 197 , 198 , 199 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 445 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure