نویسنده |
پیغام |
ali222
کاربر حرفه ای
|
دستت درد نکنه مهدی جان. برات امکان داره از روی همین طرحهای جدید بالا که ترسیم کردی زحمت ترسیم دوتا ولوم 10 دور و میتر و. سلکتور (البته بدون رله و کلید فشاری) و نقطه دقیق محل نصب سیم های ولوم ها و سلکتور و میتر روی برد مدار چاپی رو انجام بدی
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 4:51pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
ali222 نوشته است: دستت درد نکنه مهدی جان. برات امکان داره از روی همین طرحهای جدید بالا که ترسیم کردی زحمت ترسیم دوتا ولوم 10 دور و میتر و. سلکتور (البته بدون رله و کلید فشاری) و نقطه دقیق محل نصب سیم های ولوم ها و سلکتور و میتر روی برد مدار چاپی رو انجام بدی مشکل اینه که پروتل فوتو پرینت این قطعات رو نداره وگرنه خودم انجام میدادم علی جان
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 5:08pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت همه دوستان شرمنده که دیر اومدم خیلی خوشحال هستم که میبینم دوستان دارن صمیمانه فعالیت میکنن روی این مدار این مشکل معده درد من خیلی وقتی که باهاش سر و کله میزنم داستانش طولانی یه کارخونه کار میکردم که بوی بد اون کارخونه من رو از پا دراورد اقا ارش دست شما درد نکنه چشم اون دارو گیاهی رو همه جا دارن؟ هیچ دکتری نتونست سر دربیاره از دردم
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 8:48pm |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
خوش اومدی جناب هدایتی نگران شما بودیم بچه ها هر کدام یه نسخه برات نوشتن امیدواریم هر چه زودتر سلامتی کامل رو بدست بیاری. هر روز قبل از صبحانه یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی خالص دوای درد شماست من هم از این درد رنج میبردم.
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 9:03pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
هدايتى جان غمت نباشه انشاالله خوب ميشى اگه عيد رفتم ملاقات بزرگترها واست ميارم اين گياه رو چون اين گياه ماله منطقه آذربايجان (تبريز/مراغه/هشترود/بستان آباد/بناب) هستش :- داداش راستى قضيه فيلم به كجا رسيد
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 9:20pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان من امروز اینترنت نداشتم الان هم با ایرانسل هستک که سرعت پایین هستش انشالله اقای هدایتی هم حالشون خوب بشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 9:28pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
ممنون از شما علی اقا و اقا ارش من عسل هم یه مدت تست کردم قبل صبحانه ولی فایده نداشت من وزنم قبل این معده درد 80 بود که تو این چن ماه 10 کیلو کم شده وزنم شده 70 درد من یکیش استرسه و یکیش بیخوابی در مورد فیلم دیشب قرار بود سر زمین برم که جور در نیومد اون منطقه که قرار بود برم شلوغ شده بود و صاحب زمین خبر داد که خطری برگشتم که تو راه باز این درد منو کلافه کرد حتی نمیتونستم درست رانندگی کنم باور کنید که یه لوپ 90 در 90 و یه لوپ 1 در1 هم براش درست کردم یه جای خلوت گیر اوردم برای تست فردا اگه خدا یاری کنه فیلم رو تهیه میکنم من فیلم دارم با لوپ 60 ولی تو خونه گرفتم نمیتونم بزارمش چون یکی از دوستام اومد جولو دوربین کار رو خراب کرد شما وقتی ساختی و قدرتشو دیدی متوجه میشی
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 9:31pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
از صفحه 36 تا 45 دقیق همه پست ها رو خوندم دوستان روی قسمت رله انگار مشکل دارن من دقیق هر چیزی رو که دیدم کشیدم روی کاغذ با اهم متر تست هم کردم که اتصال ها درست باشه با این حال فردا دوباره چک میکنم تا ببینم بوبین رله کدوم 2 پایه هستش ولی اگه دوستان بااین قسمت مشکل دارن میتونن حذفش کنن و فقط از یه میتر استفاده کنن وقت خودشون رو بزارن برای مونتاژ و وقتی دستگاه سنس کرد برن سر وقت مدار تست باطری اقا داود مدار شما به کجا رسید؟
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 9:40pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
هدايتى جان ممنون از لطفت اما تا فردا بنده سكته ميزنم اي كاش يه تست درهوا با لوپه يك مترميگرفتى ميزاشتى تا فردا سكته نكنم من
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 9:42pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
یک چیز که یادم رفته بود در مورد تست این مدار بگم وقتی مدار مونتاژش تموم شد سر راه مثبت مدار یه فیوز بزارین تا اگه اتصالی داشتین قطعات شما نره هوا بعد ولتاژ باتری اگه از 18 ولت به 14 ولت برسه مدار قدرتش خیلی ضعیف میشه پس باتری شما بایدخوب شارژ داشته باشه تا سنس قوی داشته باشین و نکته دیگه اینه که از سر ولوم مدرج استفاده کنید برای هر 2 تا ولوم 10 دور چون این مدار به صورتی که اگه 50 تا درست کنی هر 50 تا مثل هم در نمیان اگه کسی از دوستان مونتاژش تموم شده و به مرحله تست رسیده این چند مورد رو دقت کنه اگه با منبع تغذیه دستگاه رو روشن کنید امکان داره بوق یکسره داشته باشین من پیشنهادم اینه که فقط برای بار اول که میخواهید از مدارتون مطمئن بشید از منبع تغذیه استفاده کنید و بعد برای تست های دیگه فقط از باتری استفاده کنید اقا ارش باورکنید دستگاه پیشم نیست امروز صاحب دستگاه پیداش شد میخواست ببره یه جا برای کاوش فردا برام میاره شما شک نکن قدرتش راضی کننده فقط اساتید باید کمک کنن تا رو قسمت تفکیکش بیشتر کار کنیم
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 9:51pm |
|
|
|