انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 3:22am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دستت درد نکنه مهدی جان. برات امکان داره از روی همین طرحهای جدید بالا که ترسیم کردی زحمت ترسیم دوتا ولوم 10 دور و میتر و. سلکتور (البته بدون رله و کلید فشاری) و نقطه دقیق محل نصب سیم های ولوم ها و سلکتور و میتر روی برد مدار چاپی رو انجام بدی

سه شنبه 27 اسفند1392 - 4:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali222 نوشته است:
دستت درد نکنه مهدی جان. برات امکان داره از روی همین طرحهای جدید بالا که ترسیم کردی زحمت ترسیم دوتا ولوم 10 دور و میتر و. سلکتور (البته بدون رله و کلید فشاری) و نقطه دقیق محل نصب سیم های ولوم ها و سلکتور و میتر روی برد مدار چاپی رو انجام بدی

مشکل اینه که پروتل فوتو پرینت این قطعات رو نداره وگرنه خودم انجام میدادم علی جان :x

سه شنبه 27 اسفند1392 - 5:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت همه دوستان شرمنده که دیر اومدم خیلی خوشحال هستم که میبینم دوستان دارن صمیمانه فعالیت میکنن روی این مدار این مشکل معده درد من خیلی وقتی که باهاش سر و کله میزنم داستانش طولانی یه کارخونه کار میکردم که بوی بد اون کارخونه من رو از پا دراورد اقا ارش دست شما درد نکنه چشم اون دارو گیاهی رو همه جا دارن؟ هیچ دکتری نتونست سر دربیاره از دردم

سه شنبه 27 اسفند1392 - 8:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوش اومدی جناب هدایتی نگران شما بودیم بچه ها هر کدام یه نسخه برات نوشتن امیدواریم هر چه زودتر سلامتی کامل رو بدست بیاری. هر روز قبل از صبحانه یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی خالص دوای درد شماست من هم از این درد رنج میبردم.

سه شنبه 27 اسفند1392 - 9:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هدايتى جان غمت نباشه انشاالله خوب ميشى اگه عيد رفتم ملاقات بزرگترها واست ميارم اين گياه رو چون اين گياه ماله منطقه آذربايجان (تبريز/مراغه/هشترود/بستان آباد/بناب) هستش :- داداش راستى قضيه فيلم به كجا رسيد

سه شنبه 27 اسفند1392 - 9:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان من امروز اینترنت نداشتم الان هم با ایرانسل هستک که سرعت پایین هستش انشالله اقای هدایتی هم حالشون خوب بشه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 27 اسفند1392 - 9:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون از شما علی اقا و اقا ارش :ymhug: من عسل هم یه مدت تست کردم قبل صبحانه ولی فایده نداشت من وزنم قبل این معده درد 80 بود که تو این چن ماه 10 کیلو کم شده وزنم شده 70 درد من یکیش استرسه و یکیش بیخوابی در مورد فیلم دیشب قرار بود سر زمین برم که جور در نیومد اون منطقه که قرار بود برم شلوغ شده بود و صاحب زمین خبر داد که خطری برگشتم که تو راه باز این درد منو کلافه کرد حتی نمیتونستم درست رانندگی کنم باور کنید که یه لوپ 90 در 90 و یه لوپ 1 در1 هم براش درست کردم یه جای خلوت گیر اوردم برای تست فردا اگه خدا یاری کنه فیلم رو تهیه میکنم من فیلم دارم با لوپ 60 ولی تو خونه گرفتم نمیتونم بزارمش چون یکی از دوستام اومد جولو دوربین کار رو خراب کرد ~X( شما وقتی ساختی و قدرتشو دیدی متوجه میشی

سه شنبه 27 اسفند1392 - 9:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

از صفحه 36 تا 45 دقیق همه پست ها رو خوندم دوستان روی قسمت رله انگار مشکل دارن من دقیق هر چیزی رو که دیدم کشیدم روی کاغذ با اهم متر تست هم کردم که اتصال ها درست باشه با این حال فردا دوباره چک میکنم تا ببینم بوبین رله کدوم 2 پایه هستش ولی اگه دوستان بااین قسمت مشکل دارن میتونن حذفش کنن و فقط از یه میتر استفاده کنن وقت خودشون رو بزارن برای مونتاژ و وقتی دستگاه سنس کرد برن سر وقت مدار تست باطری اقا داود مدار شما به کجا رسید؟

سه شنبه 27 اسفند1392 - 9:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هدايتى جان ممنون از لطفت اما تا فردا بنده سكته ميزنم اي كاش يه تست درهوا با لوپه يك مترميگرفتى ميزاشتى تا فردا سكته نكنم من

سه شنبه 27 اسفند1392 - 9:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یک چیز که یادم رفته بود در مورد تست این مدار بگم وقتی مدار مونتاژش تموم شد سر راه مثبت مدار یه فیوز بزارین تا اگه اتصالی داشتین قطعات شما نره هوا بعد ولتاژ باتری اگه از 18 ولت به 14 ولت برسه مدار قدرتش خیلی ضعیف میشه پس باتری شما بایدخوب شارژ داشته باشه تا سنس قوی داشته باشین و نکته دیگه اینه که از سر ولوم مدرج استفاده کنید برای هر 2 تا ولوم 10 دور چون این مدار به صورتی که اگه 50 تا درست کنی هر 50 تا مثل هم در نمیان اگه کسی از دوستان مونتاژش تموم شده و به مرحله تست رسیده این چند مورد رو دقت کنه اگه با منبع تغذیه دستگاه رو روشن کنید امکان داره بوق یکسره داشته باشین من پیشنهادم اینه که فقط برای بار اول که میخواهید از مدارتون مطمئن بشید از منبع تغذیه استفاده کنید و بعد برای تست های دیگه فقط از باتری استفاده کنید اقا ارش باورکنید دستگاه پیشم نیست :-B امروز صاحب دستگاه پیداش شد میخواست ببره یه جا برای کاوش فردا برام میاره شما شک نکن قدرتش راضی کننده فقط اساتید باید کمک کنن تا رو قسمت تفکیکش بیشتر کار کنیم

سه شنبه 27 اسفند1392 - 9:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 672 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure