انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 4:31am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zinteredi نوشته است:
داود جان شما مدار رو درست كردين جواب داد
نميدونم دوستان واسه چي اين قدر اين مدار رو كشش ميدن واله من 2 ساعته درستش ميكردم راش مينداختم براي حداكثر عمق زني
:D (-| YMWHISTLE :-J

ناصر جان علتش اینه که دو دل هستیم شاید مدار خوبی نباشه که الکی هزینه و وقت خود رو بذاریم روش اقای هدایتی با تستی که انجام میدن شبهه رو بر طرف میکنه فعلا منتظر تست اقای هدایتی هستیم بعدش بنده خدا هم مریضه و هم عید هستش مشغول هستند

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 27 اسفند1392 - 11:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داود جان اگه تمومش كردي بابا بزن به باتري تمومش كن قضيه رو ببين اصلا صدا داره؟ ولوم ها كار ميكنند
بابا واسه چي دودلين همه مدارات 12 رگولاتوره عين همند
مطمعنم شبيه sx هست

سه شنبه 27 اسفند1392 - 11:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zinteredi نوشته است:
داود جان اگه تمومش كردي بابا بزن به باتري تمومش كن قضيه رو ببين اصلا صدا داره؟ ولوم ها كار ميكنند
بابا واسه چي دودلين همه مدارات 12 رگولاتوره عين همند
مطمعنم شبيه sx هست

سلام آقا ناصر. من تا همین دیروز لنگ یدونه ترانزیستور 3638بودم که هیچ جا گیر نمیاد تا اینکه آقا مهدی بزرگواری کردن دیشب یه مشابه براش معرفی کردن
ضمنا بعضی از قطعه هام هم دیروز رسیده دستم
الانم باز توی جهت نصب 3638 مشکل دارم . عکس های موجود از مدار یه چیزی میگن ، نقشه جانمایی یه چیز دیگه میگه ، خلاصه پاک دودلم.
کسی هم که دیگه نیست جوابمون رو بده

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

سه شنبه 27 اسفند1392 - 11:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ناصرجان شما يه كارى كن كه هم برادريت ثابت بشه هم تست مدارو ببينى يه راه حلى واسه 18 ولت برق مدار بكن يعنى نميشه از دوازده ولت استفاده كرد ؟ در كل بگيد چطورى به 18ولت كم هزينه برسيم؟

سه شنبه 27 اسفند1392 - 11:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داود جان يه جوري ميگي مثل اينكه تا حالا مدار مونتاژ نكرده اي و اولين بارته با اهمتر ترانزيستور روچك كن ببين كدوم پايه بيس كدوم اميتر وكدوم كلكتوره ديگه :D

سه شنبه 27 اسفند1392 - 11:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
ناصرجان شما يه كارى كن كه هم برادريت ثابت بشه هم تست مدارو ببينى يه راه حلى واسه 18 ولت برق مدار بكن يعنى نميشه از دوازده ولت استفاده كرد ؟ در كل بگيد چطورى به 18ولت كم هزينه برسيم؟

آرش جان بايد رگولاتورها عوض بشند بعدش مدار دستم نيست دست آقا مهديه اگه دست من بود كه يه pcb تك رو برات از مدار امير جان ميكشيدم :D
مگر اينكه از دوبرابر كننده ولتاژ كه من خودم هم نديدمش ودوستان ميگفتند در تاپيك تو باكس ازش استفاده ميكردند راستش من تا حالا يك بار هم به تاپيك توباكس ساشو بنا به دلايلي سر نزده ام يعني خوشم از توباكس نمياد ;) :D

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا داوود عکس بذار تا راهنمایی کنم ترانسیستور از نوع مثبت هستش

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:08am
مدیر کل
مدیر کل

آرش جان شما میتونی از همون مبدل ولتاژ که در قسمت توباکس هم استفاده کردیم کمک بگیرین. در بخش مدارات الکترونیک هم چند مدار مشابه وجود داره که همشون با استفاده از روش سوئیچینگ عمل افزایش ولتاژ رو انجام میدن و هیچکدوم هم مدار گرونی ندارن ولی ایسی مخصوصی نیاز دارن که در بازار هم زیاد پیدا میشه. ماجولهای اماده با قیمت زیر 10 تومن هم در بازار برای این کار موجوده و کلا مدارشون پیچیده نیست. در ضمن این مدارات خروجیشون بصورت قابل تنظیم اما رگوله هست که در واقع مزیت مضاعفی رو در اختیار قرار میدن و از مدارات ساده دوبرابر کننده ولتاژ خیلی بهتر هستن.
اما باید توجه داشت که خروجی این تیپ مبدل ها کمی نویز داره و زیاد بدرد مدارات حساسی نظیر فلزیاب پالسی نمیخوره. در عین حال بین 10 تا 20 درصد تلفات انرژی در تبدیلشون وجود داره که باعث میشه شما باطری 12 ولت با آمپر بالاتر لازم داشته باشین.
کلا پیشنهاد میکنم از دو باطری 12 ولت با آمپر پایین تر استفاده کنین که مشکل نویز هم نداشته باشه. اگر هم 18 ولت خواستین میتونین جلوی این ولتاژ 24 ولت یک رگولاتور 7818 قرار بدین تا ولتاژ 18 ولت رگوله ای هم وارد مدارتون بشه و در عین حال تلفات انرژی کمتری نسبت به مبدل داره.

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

davood_zzz نوشته است:
خدا به همه بچه های باصفای این سایت سلامتی بده

اینجام یه جامپر میخواد :D
مدارم تکمیله مونده سیم بندی و جاساز کردن مدار و تشکیلات جانبی اون داخل باکس
و البته لوپ، برای لوپ cat5 میخوام بندازم ولی هنوز در مورد جزئیات لوپ تصمیمی ندارم.

سلام
بله طبق عکس مدار آقای هدایتی اونجا جامپر داره
یا حق

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دادود عزیز من الان نگاه کردم جلوی ساف ترانسیستور باید روبروی بلند گو باشه که ایمتر بالا و بیس وسط و کالکتور پایین میشه درسته مشکلی نداره اون عکس قدیمی هم ترانسیستورش فرق میکرده شما طبق دستور اقا مهدی عمل کن

آخرین بار توسط asadof در چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:47am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:17am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 14 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure