نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
ناصر جان علتش اینه که دو دل هستیم شاید مدار خوبی نباشه که الکی هزینه و وقت خود رو بذاریم روش اقای هدایتی با تستی که انجام میدن شبهه رو بر طرف میکنه فعلا منتظر تست اقای هدایتی هستیم بعدش بنده خدا هم مریضه و هم عید هستش مشغول هستند
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 11:39pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
داود جان اگه تمومش كردي بابا بزن به باتري تمومش كن قضيه رو ببين اصلا صدا داره؟ ولوم ها كار ميكنند بابا واسه چي دودلين همه مدارات 12 رگولاتوره عين همند مطمعنم شبيه sx هست
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 11:40pm |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
zinteredi نوشته است: داود جان اگه تمومش كردي بابا بزن به باتري تمومش كن قضيه رو ببين اصلا صدا داره؟ ولوم ها كار ميكنند بابا واسه چي دودلين همه مدارات 12 رگولاتوره عين همند مطمعنم شبيه sx هست سلام آقا ناصر. من تا همین دیروز لنگ یدونه ترانزیستور 3638بودم که هیچ جا گیر نمیاد تا اینکه آقا مهدی بزرگواری کردن دیشب یه مشابه براش معرفی کردن ضمنا بعضی از قطعه هام هم دیروز رسیده دستم الانم باز توی جهت نصب 3638 مشکل دارم . عکس های موجود از مدار یه چیزی میگن ، نقشه جانمایی یه چیز دیگه میگه ، خلاصه پاک دودلم. کسی هم که دیگه نیست جوابمون رو بده
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 11:47pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
ناصرجان شما يه كارى كن كه هم برادريت ثابت بشه هم تست مدارو ببينى يه راه حلى واسه 18 ولت برق مدار بكن يعنى نميشه از دوازده ولت استفاده كرد ؟ در كل بگيد چطورى به 18ولت كم هزينه برسيم؟
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 11:52pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
داود جان يه جوري ميگي مثل اينكه تا حالا مدار مونتاژ نكرده اي و اولين بارته با اهمتر ترانزيستور روچك كن ببين كدوم پايه بيس كدوم اميتر وكدوم كلكتوره ديگه
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 11:56pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: ناصرجان شما يه كارى كن كه هم برادريت ثابت بشه هم تست مدارو ببينى يه راه حلى واسه 18 ولت برق مدار بكن يعنى نميشه از دوازده ولت استفاده كرد ؟ در كل بگيد چطورى به 18ولت كم هزينه برسيم؟ آرش جان بايد رگولاتورها عوض بشند بعدش مدار دستم نيست دست آقا مهديه اگه دست من بود كه يه pcb تك رو برات از مدار امير جان ميكشيدم مگر اينكه از دوبرابر كننده ولتاژ كه من خودم هم نديدمش ودوستان ميگفتند در تاپيك تو باكس ازش استفاده ميكردند راستش من تا حالا يك بار هم به تاپيك توباكس ساشو بنا به دلايلي سر نزده ام يعني خوشم از توباكس نمياد
|
چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:03am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
اقا داوود عکس بذار تا راهنمایی کنم ترانسیستور از نوع مثبت هستش
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:08am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
آرش جان شما میتونی از همون مبدل ولتاژ که در قسمت توباکس هم استفاده کردیم کمک بگیرین. در بخش مدارات الکترونیک هم چند مدار مشابه وجود داره که همشون با استفاده از روش سوئیچینگ عمل افزایش ولتاژ رو انجام میدن و هیچکدوم هم مدار گرونی ندارن ولی ایسی مخصوصی نیاز دارن که در بازار هم زیاد پیدا میشه. ماجولهای اماده با قیمت زیر 10 تومن هم در بازار برای این کار موجوده و کلا مدارشون پیچیده نیست. در ضمن این مدارات خروجیشون بصورت قابل تنظیم اما رگوله هست که در واقع مزیت مضاعفی رو در اختیار قرار میدن و از مدارات ساده دوبرابر کننده ولتاژ خیلی بهتر هستن. اما باید توجه داشت که خروجی این تیپ مبدل ها کمی نویز داره و زیاد بدرد مدارات حساسی نظیر فلزیاب پالسی نمیخوره. در عین حال بین 10 تا 20 درصد تلفات انرژی در تبدیلشون وجود داره که باعث میشه شما باطری 12 ولت با آمپر بالاتر لازم داشته باشین. کلا پیشنهاد میکنم از دو باطری 12 ولت با آمپر پایین تر استفاده کنین که مشکل نویز هم نداشته باشه. اگر هم 18 ولت خواستین میتونین جلوی این ولتاژ 24 ولت یک رگولاتور 7818 قرار بدین تا ولتاژ 18 ولت رگوله ای هم وارد مدارتون بشه و در عین حال تلفات انرژی کمتری نسبت به مبدل داره.
|
چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:13am |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
davood_zzz نوشته است: خدا به همه بچه های باصفای این سایت سلامتی بده اینجام یه جامپر میخواد مدارم تکمیله مونده سیم بندی و جاساز کردن مدار و تشکیلات جانبی اون داخل باکس و البته لوپ، برای لوپ cat5 میخوام بندازم ولی هنوز در مورد جزئیات لوپ تصمیمی ندارم. سلام بله طبق عکس مدار آقای هدایتی اونجا جامپر داره یا حق
|
چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:15am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
دادود عزیز من الان نگاه کردم جلوی ساف ترانسیستور باید روبروی بلند گو باشه که ایمتر بالا و بیس وسط و کالکتور پایین میشه درسته مشکلی نداره اون عکس قدیمی هم ترانسیستورش فرق میکرده شما طبق دستور اقا مهدی عمل کن
آخرین بار توسط asadof در چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:47am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:17am |
|
|
|