نویسنده |
پیغام |
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
با تغییر خازن 2200 به 5500 این دومین تغییریه که استاد مهدی رو قطعات این مدار میدن، 3638 رو هم البته خود ایشون معرفی کرده بودن ، به هر حال ترانزیستوری که روی مدار بوده به نظر بنده 3638 نبوده چون پایه های ترانزیستور 3638 ازمقابل که نگاهش کنی به ترتیب از چپ براست امیتر-بیس وکلکتور هستن ، در این صورت با توجه به جهت نصبش توی عکس، امیترش پایین میفته، در صورتی که امیتر باید رو شاسی بیفته یعنی سمت بالا
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:29am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
اون خازن 2200 میکرو خیلی مهم نیست عددش چند باشه! میتونین 4700 میکرو بذارین. ولی در صورت قدرت بالای پالس در این مدار بنظر من بهترین حالتش استفاده از دو خازن 4700 میکرو بصورت موازی هم هست که بهترجواب میده. البته مسیر سیمکشی این خازنها مهم هست و اگر سیمی که به پایه خازن وصل شده چند سانت طول داشته باشه دیگه تاثیر عملکرد خازن رو کاهش میده. این هم از نکات مهمی هست که هنگام طراحی فیبر برای محل قرارگیری خازنهای دکوپلاژ ظرفیت بالا باید در نظر گرفت.
|
چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:36am |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
ببخشید دوستان ، اونقدر درگیر مدارم یادم رفت خدمت آقا حمید عرض ادب کنم. درود بر شما ممنون که به ما سر می زنید استاد
|
چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:37am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
davood_zzz نوشته است: zinteredi نوشته است: داود جان اگه تمومش كردي بابا بزن به باتري تمومش كن قضيه رو ببين اصلا صدا داره؟ ولوم ها كار ميكنند بابا واسه چي دودلين همه مدارات 12 رگولاتوره عين همند مطمعنم شبيه sx هست سلام آقا ناصر. من تا همین دیروز لنگ یدونه ترانزیستور 3638بودم که هیچ جا گیر نمیاد تا اینکه آقا مهدی بزرگواری کردن دیشب یه مشابه براش معرفی کردن ضمنا بعضی از قطعه هام هم دیروز رسیده دستم الانم باز توی جهت نصب 3638 مشکل دارم . عکس های موجود از مدار یه چیزی میگن ، نقشه جانمایی یه چیز دیگه میگه ، خلاصه پاک دودلم. کسی هم که دیگه نیست جوابمون رو بده بیا داداش صورت این ترانسیستور باید جلوی بلند گو باشه و پشتش هم باید به پتانسیومتر 50کیلو باشه که ایمتر بالا میشه بیس وسط و کلکتور پایین و ترانسیستور از نوع PNP هستش تست اهمتر نمی خواد همین طوری جا بزن بعد نگو کسی نیست جواب بده شما دوبار سوال کردید و من هر دو رو جواب دادم البته به وظیفه خود عمل کردم موفق باشید بعد ما رو در جریان تست قرار بده باز مشکلی بود بپرس
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:39am |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
دمتون گرم آقای asadof یعنی اون 2تا عکسی که از مدار آقای هدایتی و مدار قدیمیتر داریم هم اینجوریه که شما میگی؟ یا کلا اون عکسو بیخیال شیم و بی هیچ شکی 3638 (یا مشابه ش)رو جایگزین کنیم؟ رو عملکرد مدار تاثیری نداره ؟ حتما ، دعا کنید رضایت بخش از آب دربیاد . من در هر صورت قول دادم کلیپ تست تهیه کنم و بذارم برای دوستان
|
چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:47am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
اره داداش اونو بی خیال شو همینو جا بزن با خیال راحت شک نکن دادود جان هر وقت تونستی از 2N4403 بخر از اون استفاده کن چون خیلی قویتره و موقع عوض کردن این ترانسیستور هم باز شما باید برعکس جا بزنی یعنی صورتش رو به پتانسیومتر و پشتش به بلند گو باشه میشه مثل عکس قدیمی که بود .
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
آخرین بار توسط asadof در چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:58am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:51am |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
سلام دوستان منم امروز قطعاتو خریدم در اولین فرصت میرم واسه مونتاژ از آقای هدایتی و کاوشگر و کوروش عزیز تشکر میکنم
gladyator_089
|
چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:54am |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
هنوز سیم کشیهای مدار در قسمت سلکتور چیزهای نهفته ای داره مگر اینکه از مدار حذف بشن یا یه فکری به هالشون بشه الان به سه پایه کنتاکت سلکتور سه تا سیم قرمز نارنجی قهوه ای وصل هست و هر سه سیم به یک نقطه در پایه 4013 وصل میشه فلسفه این اتصالات چیه ؟اگر رله و سلکتور این سیم کشیهای منحرف کننده از مدار حذف بشه بهتره
|
چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:59am |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
ali222 نوشته است: هنوز سیم کشیهای مدار در قسمت سلکتور چیزهای نهفته ای داره مگر اینکه از مدار حذف بشن یا یه فکری به هالشون بشه الان به سه پایه کنتاکت سلکتور سه تا سیم قرمز نارنجی قهوه ای وصل هست و هر سه سیم به یک نقطه در پایه 4013 وصل میشه فلسفه این اتصالات چیه ؟اگر رله و سلکتور این سیم کشیهای منحرف کننده از مدار حذف بشه بهتره علي جان فعلا كه هيچ كس راش ننداخته تا ببينيم كار ميكنه يانه ؟ شما هم گير دادين به رله وكليد سلكتوري
|
چهارشنبه 27 اسفند1392 - 1:09am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
علی جان اگه شروع به ساخت کنید همه چیز خود به خود حل میشه اونقدر هم پیچیده نیست اینکه خیلی جزیی هستش فردا فقط اقی هدایتی قسمت بوبین رو مشخص کنه دیگه تمامه البته اگه هم نشد هیچ مشکلی وجود نداره فقط برای راحتی کار گفتم که به ذهن خود فشار نیاریم
|
چهارشنبه 27 اسفند1392 - 1:12am |
|
|
|