انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 6:00am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با تغییر خازن 2200 به 5500 این دومین تغییریه که استاد مهدی رو قطعات این مدار میدن، 3638 رو هم البته خود ایشون معرفی کرده بودن ، به هر حال ترانزیستوری که روی مدار بوده به نظر بنده 3638 نبوده چون پایه های ترانزیستور 3638 ازمقابل که نگاهش کنی به ترتیب از چپ براست امیتر-بیس وکلکتور هستن ، در این صورت با توجه به جهت نصبش توی عکس، امیترش پایین میفته، در صورتی که امیتر باید رو شاسی بیفته یعنی سمت بالا

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:29am
مدیر کل
مدیر کل

اون خازن 2200 میکرو خیلی مهم نیست عددش چند باشه! میتونین 4700 میکرو بذارین. ولی در صورت قدرت بالای پالس در این مدار بنظر من بهترین حالتش استفاده از دو خازن 4700 میکرو بصورت موازی هم هست که بهترجواب میده. البته مسیر سیمکشی این خازنها مهم هست و اگر سیمی که به پایه خازن وصل شده چند سانت طول داشته باشه دیگه تاثیر عملکرد خازن رو کاهش میده. این هم از نکات مهمی هست که هنگام طراحی فیبر برای محل قرارگیری خازنهای دکوپلاژ ظرفیت بالا باید در نظر گرفت.

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ببخشید دوستان ، اونقدر درگیر مدارم یادم رفت خدمت آقا حمید عرض ادب کنم. درود بر شما ممنون که به ما سر می زنید استاد

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

davood_zzz نوشته است:
zinteredi نوشته است:
داود جان اگه تمومش كردي بابا بزن به باتري تمومش كن قضيه رو ببين اصلا صدا داره؟ ولوم ها كار ميكنند
بابا واسه چي دودلين همه مدارات 12 رگولاتوره عين همند
مطمعنم شبيه sx هست

سلام آقا ناصر. من تا همین دیروز لنگ یدونه ترانزیستور 3638بودم که هیچ جا گیر نمیاد تا اینکه آقا مهدی بزرگواری کردن دیشب یه مشابه براش معرفی کردن
ضمنا بعضی از قطعه هام هم دیروز رسیده دستم
الانم باز توی جهت نصب 3638 مشکل دارم . عکس های موجود از مدار یه چیزی میگن ، نقشه جانمایی یه چیز دیگه میگه ، خلاصه پاک دودلم.
کسی هم که دیگه نیست جوابمون رو بده

بیا داداش صورت این ترانسیستور باید جلوی بلند گو باشه و پشتش هم باید به پتانسیومتر 50کیلو باشه که ایمتر بالا میشه بیس وسط و کلکتور پایین و ترانسیستور از نوع PNP هستش تست اهمتر نمی خواد همین طوری جا بزن بعد نگو کسی نیست جواب بده شما دوبار سوال کردید و من هر دو رو جواب دادم البته به وظیفه خود عمل کردم موفق باشید بعد ما رو در جریان تست قرار بده باز مشکلی بود بپرس

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دمتون گرم آقای asadof یعنی اون 2تا عکسی که از مدار آقای هدایتی و مدار قدیمیتر داریم هم اینجوریه که شما میگی؟ یا کلا اون عکسو بیخیال شیم و بی هیچ شکی 3638 (یا مشابه ش)رو جایگزین کنیم؟ رو عملکرد مدار تاثیری نداره ؟ حتما ، دعا کنید رضایت بخش از آب دربیاد . من در هر صورت قول دادم کلیپ تست تهیه کنم و بذارم برای دوستان

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اره داداش اونو بی خیال شو همینو جا بزن با خیال راحت شک نکن
دادود جان هر وقت تونستی از 2N4403 بخر از اون استفاده کن چون خیلی قویتره و موقع عوض کردن این ترانسیستور هم باز شما باید برعکس جا بزنی یعنی صورتش رو به پتانسیومتر و پشتش به بلند گو باشه میشه مثل عکس قدیمی که بود . :ymhug:

آخرین بار توسط asadof در چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:58am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام دوستان
منم امروز قطعاتو خریدم در اولین فرصت میرم واسه مونتاژ
از آقای هدایتی و کاوشگر و کوروش عزیز تشکر میکنم

gladyator_089

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هنوز سیم کشیهای مدار در قسمت سلکتور چیزهای نهفته ای داره مگر اینکه از مدار حذف بشن یا یه فکری به هالشون بشه الان به سه پایه کنتاکت سلکتور سه تا سیم قرمز نارنجی قهوه ای وصل هست و هر سه سیم به یک نقطه در پایه 4013 وصل میشه فلسفه این اتصالات چیه ؟اگر رله و سلکتور این سیم کشیهای منحرف کننده از مدار حذف بشه بهتره

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 12:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:
هنوز سیم کشیهای مدار در قسمت سلکتور چیزهای نهفته ای داره مگر اینکه از مدار حذف بشن یا یه فکری به هالشون بشه الان به سه پایه کنتاکت سلکتور سه تا سیم قرمز نارنجی قهوه ای وصل هست و هر سه سیم به یک نقطه در پایه 4013 وصل میشه فلسفه این اتصالات چیه ؟اگر رله و سلکتور این سیم کشیهای منحرف کننده از مدار حذف بشه بهتره

علي جان فعلا كه هيچ كس راش ننداخته تا ببينيم كار ميكنه يانه ؟
شما هم گير دادين به رله وكليد سلكتوري :)) =))

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 1:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی جان اگه شروع به ساخت کنید همه چیز خود به خود حل میشه اونقدر هم پیچیده نیست اینکه خیلی جزیی هستش فردا فقط اقی هدایتی قسمت بوبین رو مشخص کنه دیگه تمامه البته اگه هم نشد هیچ مشکلی وجود نداره فقط برای راحتی کار گفتم که به ذهن خود فشار نیاریم

چهارشنبه 27 اسفند1392 - 1:12am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 548 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure