ممنون علی جان. بهرحال من در تاپیک آذرکیت مسائل متعدد و مشروحی رو عنوان کرده بودم که توصیه میکنم دوستانی که کنجکاو یا دنبال حقیقت هستن رجوع کنن و مجددا مرورش کنن. حالا این افراد بین این همه مدار اومدن قطعات مدار چنس رو برای فروش گذاشتن! این از طرفی نشون میده که هم خودشون چقدر به کار بنده اعتقاد دارن و هم اینکه خواستن از کنار زحمات ما یک اعتبار بیشتری برای خودشون کسب کنن و هم بابت افشاگریهایی که کردیم چه بسا به زعم خودشون انتقامی از من گرفته باشن!
در صورتیکه پر واضحه همین که بین این همه مدار دقیقا همین یکی رو بعد انتشار کار بنده انتخاب کردن ؛ نشاندهنده قدرت بنده بوده و ضعف اونها!
اما با این حال فکر نمیکردم حتی در حد فروش چند قطعه به این صورت عمل کنن. فاصله ادعاهای اینا با واقعیت همیشه زیاد بوده و اون گذر زمانی که مرتبا ازش صحبت میکنن اتفاقا همیشه ثابت کرده که اصلا کارشون درست نیست! کما اینکه روند کاری این 2 سالشون رو بنده هم دنبال کردم و صدها مطلب در موردش به دوستان متذکر شدم.
جالبی داستان اینجاست با این روند کاری مضحک و سرتاسر ادعا و حرفهای فریبنده ؛ امثال بنده رو که ملاحظه کردین نه تنها از حاصل مستیقم کارم بلکه حتی از نکات اموزشی بنده و سایر مطالب این انجمن استفاده میکنن ؛ به سگ تشبیه کردن! در پاسخ به این توهینشون هم بنده چیزی جز سکوت نمیتونم داشته باشم. بقول معروف ادب مرد به ز دولت اوست. دیگه از اینهایی که از ادب فقط چرب زبونی برای جذب مشتری رو یاد گرفتن چه توقعی میشه داشت؟!
بهرحال با اینکه در گذشته بارها از من سوال شده بود که ایا قطعات چنس رو از اذرکیت بخریم یا نه ؛ و حقیقتش این هست دوستان هم میتونن شهادت بدن به خدایی که اون بالاست به همه این عزیزان بصورت خلاصه عرض کردم خرید قطعات اشکالی نداره و قیمت هم بد نیست. اما الان حرف خودم رو تصحیح میکنم ؛ با این گزارشاتی که میرسه حتی قطعات رو هم از اینها نخرین! چون نمونه تجربه علی اقا داستان رو خیلی بیشتر مشخص کرد. علت دیگه هم این هست که در مورد مدار چنس ؛ بعضی قطعات رو ما عوض کردیم و احتمال تعویض مجدد برخی قطعات هنوزم وجود داره. پس سعی کنین قطعه فروشی های معتبر پیدا کنین که زیاد هم هستن و اینجوری هم قطعه با کیفیت تری گیرتون میاد و هم قیمت مناسب تره و هم برای دفعات بعدی تجربه پیدا میکنین و راحت تک تک قطعات رو میتونین با خیال راحت از یک قطعه فروشی پدر مادر دار سفارش بدین!