انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 10:02pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 204 , 205 , 206 , 207 , 208 , 209 , 210 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد حمید ! حکایت بنده خیلی زیاده ! بنده بدلیل عدم دسترسی به قطعات این فلزیاب دست به دامن اذر کیت شدم . یه 85 تومن قطعات یه 15 تومن بابت پست پیشتاز یه 15 تومن هم بابت فیبر جمعا هزار تومن 115 هزار واریز کردم همون اقای که همه می شناسند
بعد از چند روز عوامل مستقر در تهران یه مقدار اشغال بنجل ساخت افغانستان ای کاش چینی بود از پاساژهای جمهوری سرهم کردن با یه فیبر داغون اصلا سوراخ نشده با اتوبوس برام فرستادن یه مدت هم تو باربریها دنبال تحفه ارسالی گشتم تا پیداش کردم . تماس هم گرفتم با اون یارو که بابا 7660S بدرد نمیخوره گفت نه این ثباتش بیشتره فلان فلان . باور کن هنوز اونجا داره میسوزه . جان هر کی دوست داری یه دکه تو سایت راه بنداز تا بنده و امثال بنده اینجور نقره داغ نشیم.

پنج شنبه 7 فروردین1393 - 1:58pm
مدیر کل
مدیر کل

علی جان شما اگر در خصوص خرید از اون فروشگاه مشکلی دیدین لطف کنین در تاپیک مربوطه که در این انجمن موجود هست تجربه خودتون رو بگین! بخصوص که قطعات مداری که اینجا کار شده رو برای فروش گذاشتن ؛ اگر مشکلی وجود داشته باشه باید اینجا گزارش بشه تا دوستانی که اینجا مشغول ساخت و دنبال کردن تاپیک هستن به مشکل نخورن! این نمیشه که ما زحمتش رو بکشیم دیگری بیاد فقط بخواد خودش رو از کنار کار ما مطرح بکنه و مساله هم ایجاد بشه و آخرش هم ما باید جوابگوی این چیزها باشیم! واقعا مسخرست. شما اگر قطعاتتون اشکالی داشته یا بر خلاف ادعاها قطعه مرغوب و بقولی ارجینال نبوده لطفا در اون تاپیک تصاویرش رو هم بذارین که روشنگری بشه.
آیسی 7660 بخودی خود هیچ اشکالی نداره! مشکل اینجاست نوع اصلی این ایسی تا 10 ولت جواب میده و نوع با پسوند S تا 12 ولت. مدار چنس هم با 12 ولت کار میکنه. عرض کردم بنده دو نوع 7660S استفاده کردم هیچوقت مشکلی با تغذیه 12 ولت نداشت و عیبی هم نکرد. اما بهرحال ایسی با کیفیتی نیست و بخصوص برای ولتاژ 12 اصلا مناسب و قابل اعتماد نیست. لذا بنده تحقیق کردم متوجه شدم ایسی 7662 نوع تکامل یافته و ولتاژ بالاتر هست که اتفاقا نویز کمتر و ثبات ولتاژی بهتری هم داره! اون کسی هم که گفته ثبات 7660 بیشتره واقعا بشما دروغ گفته! مراجعه به دیتاشیتها و نگاهی به تاریخ تولید این ایسی ها همه چیز رو مشخص میکنه. من نمیدونم بعضیا چرا بخاطر یک قرون دو زار باید ساده ترین مباحث فنی رو هم دستخوش منافع شخصی خودشون قرار بدن! وگرنه اتفاقا کیفیت ولتاژ 12- رو با هر دو ایسی بنده با اسیلوسکوپ هم بررسی کردم و 7662 از هر حیث بهتر بود. تا ولتاژ 15 هم تست کردم حتی یک ذره هم گرم نمیکنه! بعضی انواعش حتی تا 20 ولت جواب میدن ولی حداقلش 15 ولت هست. یعنی ما مطمئن هستیم هر شماره 7662 هم باشه لااقل تا 15 ولت عملکردش تضمین شده و بنابراین برای این مدار اصلا مشکلی نخواهد داشت.
این ایسی رو پایا الکترونیک که بسیار معروف هم هست داره و در لینک زیر مشاهده میکنین:
http://www.payaelectronicscomplex.com/P ... P1=&keyP2=
بنده خودم از همینجا گرفتم. شما هم میتونین تماس بگیرین براتون ارسال میکنن.
در خصوص فروشگاه قطعات یا بقول شما دکه :D فکر نمیکنم این کار برای خود ما امکانپذیر باشه. با اینکه بارها هم دوستان درخواست کردن ؛ اما این کار حداقل فعلا در توان ما نیست. چون این انجمن رو در اساس من و اقا مجتبی اداره میکنیم که شرایط فروش قطعه رو هیچکدوم ما نداریم! بنده که همش درگیر انجمن و مسائل فنی هستم ؛ اقا مجتبی هم بیشتر مشغول ساخت دستگاه و سایر مسائل هستن که خودش بسیار وقتگیره. مگر اینکه در اینده با کمک دوستان دیگری چنین کاری انجام بشه. ولی باز هم نمیتونه زیر نظر مستقیم ما باشه! بهرحال توجه داشته باشین اولویت ما همونطور که مشخص هست انجمنه! نمیتونیم مثل بعضیا این فضای خوب و کمک کننده رو فدای چیزهای کم ارزش بکنیم و مثل بعضی جاها انجمن به مسیر خواب زمستانی و تعطیلی فرو بره! فروش قطعات الکترونیک همونطور که قبلا توضیح دادم ؛ فیلد کاری متفاوتی هست و نه با انجمن داری زیاد جور در میاد و نه با دستگاههای فلزیاب خیلی تطبیق داره! حالا دیگری اگر میکنه هدف اصلیش چیز دیگه هست و قبلا هم عرض کردم ربطی به کمک و اینجور حرفا نداره و خیلی بیشتر در ارتباط با سیاستهای فروشندگیه! چیزی هم که زیاد هست ماشالا الان فروشگاه قطعات الکترونیک که توی نت هم تعدادشون کم نیست. یک سرچ بزنین چندین مورد پیدا میکنین که اکثرا کم و بیش معتبر و جواب پس داده هم هستن. پس فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه ما انرژیمون رو سر اینجور چیزها تلف کنیم. بقول معروف هر کی هر کاری کرد دلیل نمیشه دیگری هم بکنه! چون هم تشخیص درست و غلط بین آدمها یکسان نیست و هم اهداف و تواناییها فرق دارن.

پنج شنبه 7 فروردین1393 - 3:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد حمید الان اینطور باب شده که بعضی به اسم فروشنده و داشتن فروشگاه تو اینترنت حتی در محروم ترین نقاط کشور پول و درخواست از مشتری تحویل میگیره . انگاه مبلغی رو به واسطه ها مثلا تو تهران میده و بصورت تلفنی میگه این قطعه و اون قطعه بخرید و به این ادرس بفرستید . در اینجا هر دو طرف سعی میکنن برای منفعت بیشتر ارزون ترین رو بخرند و برای مشتری ارسال کنند . خودت تا اخرش رو بخون بسته ارسالی چی از اب در میاد :))

تو بسته ارسالی برای بنده فقط 4 تا سوکت ای سی شبیه سوکت نظامی بود . و ای سی میکرو فقط تایوانی بود .
شما کیفیت 7660S ببینید که چقدر مسخره هست و به اسم اورجینال به من قالب شده ! باطری 12 موتورسیکلت یه کم افت ولتاژ داشت 15دقیقه گزاشتم شارژ باطری باز کردم کردم بستم به مدار که ناگهان 7660S به ملکوت اعلا پیوست :))
یه دونه خازن MKT هم تو بسته نبود همگی بنجل بنجل شبیه خازن مولتی لایر
خازن های الکترولیتی و مقاومت و ای سی های و ترانزیستورها ساخت گینه بیسائو :))
پدر بیامرز 15 هزار از من گرفته یه تکه فیبر اسخوانی معمولی چاپ اطو حتی بدون یه سوراخ برای من فرستاده :))
الان هزینه پست پیشتاز با بسته بندی برای چند تا قطعه بیشتر از 6500 نیست نه 15000 تومن.

پنج شنبه 7 فروردین1393 - 5:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی اقا از اینجا خرید کنید هزینه پست هم حدود 7 تا 8 هزار تومان هستش
http://roboeq.ir/#/index/

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 7 فروردین1393 - 6:18pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون علی جان. بهرحال من در تاپیک آذرکیت مسائل متعدد و مشروحی رو عنوان کرده بودم که توصیه میکنم دوستانی که کنجکاو یا دنبال حقیقت هستن رجوع کنن و مجددا مرورش کنن. حالا این افراد بین این همه مدار اومدن قطعات مدار چنس رو برای فروش گذاشتن! این از طرفی نشون میده که هم خودشون چقدر به کار بنده اعتقاد دارن و هم اینکه خواستن از کنار زحمات ما یک اعتبار بیشتری برای خودشون کسب کنن و هم بابت افشاگریهایی که کردیم چه بسا به زعم خودشون انتقامی از من گرفته باشن! :D در صورتیکه پر واضحه همین که بین این همه مدار دقیقا همین یکی رو بعد انتشار کار بنده انتخاب کردن ؛ نشاندهنده قدرت بنده بوده و ضعف اونها!
اما با این حال فکر نمیکردم حتی در حد فروش چند قطعه به این صورت عمل کنن. فاصله ادعاهای اینا با واقعیت همیشه زیاد بوده و اون گذر زمانی که مرتبا ازش صحبت میکنن اتفاقا همیشه ثابت کرده که اصلا کارشون درست نیست! کما اینکه روند کاری این 2 سالشون رو بنده هم دنبال کردم و صدها مطلب در موردش به دوستان متذکر شدم.
جالبی داستان اینجاست با این روند کاری مضحک و سرتاسر ادعا و حرفهای فریبنده ؛ امثال بنده رو که ملاحظه کردین نه تنها از حاصل مستیقم کارم بلکه حتی از نکات اموزشی بنده و سایر مطالب این انجمن استفاده میکنن ؛ به سگ تشبیه کردن! در پاسخ به این توهینشون هم بنده چیزی جز سکوت نمیتونم داشته باشم. بقول معروف ادب مرد به ز دولت اوست. دیگه از اینهایی که از ادب فقط چرب زبونی برای جذب مشتری رو یاد گرفتن چه توقعی میشه داشت؟!
بهرحال با اینکه در گذشته بارها از من سوال شده بود که ایا قطعات چنس رو از اذرکیت بخریم یا نه ؛ و حقیقتش این هست دوستان هم میتونن شهادت بدن به خدایی که اون بالاست به همه این عزیزان بصورت خلاصه عرض کردم خرید قطعات اشکالی نداره و قیمت هم بد نیست. اما الان حرف خودم رو تصحیح میکنم ؛ با این گزارشاتی که میرسه حتی قطعات رو هم از اینها نخرین! چون نمونه تجربه علی اقا داستان رو خیلی بیشتر مشخص کرد. علت دیگه هم این هست که در مورد مدار چنس ؛ بعضی قطعات رو ما عوض کردیم و احتمال تعویض مجدد برخی قطعات هنوزم وجود داره. پس سعی کنین قطعه فروشی های معتبر پیدا کنین که زیاد هم هستن و اینجوری هم قطعه با کیفیت تری گیرتون میاد و هم قیمت مناسب تره و هم برای دفعات بعدی تجربه پیدا میکنین و راحت تک تک قطعات رو میتونین با خیال راحت از یک قطعه فروشی پدر مادر دار سفارش بدین!

پنج شنبه 7 فروردین1393 - 7:05pm

سلام دوستان عزیز از زحماتتون بسیار ممنونیم بنده یه سوال داشتم برای L1 و L2 و L3 میشه از سلف های بشکه ای استفاده کرد من عکس هم گرفتم ازشون لطف کنید و بنده رو راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 7 فروردین1393 - 8:15pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز در این خصوص بارها توضیح دادم! بله در حالت کلی میشه. اما برای L1 اگر بشکه ای بذارین باعث افت قدرت میشه. پس بهترین نوعش همون توروئیدی هست که توضیحش داده شده. برای L2 و L3 هم زیاد فرقی نمیکنه ولی با این حال خیلی بهتره از نوع مقاومتی استفاده کنین که در بازار هم فراوان یافت میشه.

پنج شنبه 7 فروردین1393 - 8:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
علی اقا از اینجا خرید کنید هزینه پست هم حدود 7 تا 8 هزار تومان هستش
http://roboeq.ir/#/index/

asadof جان اتفاقا چند بار از این فروشگاه خرید کردم همون ساعت که وجه رو واریز میکردم قطعات رو با پست پیشتاز ارسال کردن چون فروشگاهی مثل roboeq خودشون انبار قطعات داره مثل بعضی واسطه های با دوچرخه و موتورسیکلت راه نمییفتند تو شهر دنبال قطعه.

پنج شنبه 7 فروردین1393 - 9:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوست عزیز اگر وقتی دکمه را میزنی صدا داری دیود سر کلید سوخته شک نکن ولی اگر صدای بیپ نداری یک بار دیگه میکرو را پرگرام کن
bantama نوشته است:
با سلام خدمت دوستان عزيز
من امروز بعد از مدتها باز مدار كه سوخته بود برداشتم راه بياندازم ديدم خرابه تست كه كردم ديدم ايسي 7662 درست كار نمي كنه از منفي 7 شروع ميشه تا منفي 10 ميره اون يه درصد يه درصد برام خيلي جالب بود .
فقط تنها چيزي كه هنوز برام جاي سوال داره اينكه چرا دكمه هاي اپ و مثبت ولوم كار نمي كنند كل قطعات اون قسمت هم عوض كردم بازم نشد .
از دوستان و اساتيد اگه كسي مشكل مشابه داشته و حل شده و يا اينكه راحل اونو بلده من رو هم راهنمايي كنه
با تشكر

جمعه 8 فروردین1393 - 12:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کیفیت و دوام 7662 یا 7660 بستگی به کشور سازنده ای سی داره ! اگر مالزی فیلیپین تایلند باشه که خوبه در عیر اینصورت چه 7660 باشه چه 7662 احتمال سکته زدن خوبخود ای سی زیاده . حتی در صورت بهترین حالت بی عیب نقص مونتاژ.
دیروز 7660s خودبخود عمرش داد به شما . خوشبختانه تو خرت پرت ها چشم به یه دونه TC7660 معمولی ساخت تایلند خورد محض احتیاط یه رگوله 10 ولت بستم به باطری و ای سی 7660 گذاشتم روی مدار ! الان این ای سی 7660 به خوشی سلامتی مشغول به انجام وظیفه هست یه ذره دمای اون تغییر نمیکنه .
چیزی که باعث تعجبم هست اینه که یه قابلمه بزرگ جنس روی در 20 سانتی سنس میکنه ولی قوطی روغن لحیم کوچک فلزی رو در 50 سانتی سنس میکنه

جمعه 8 فروردین1393 - 2:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 204 , 205 , 206 , 207 , 208 , 209 , 210 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Edi123456789 , Google و 522 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure