انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 4:08am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 215 , 216 , 217 , 218 , 219 , 220 , 221 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ebi-gold نوشته است:
من امروز مدار چنس رو تموم کردم و آیسی 3201 من هم کار کرد
لوپ منم با سیم نمره 70 و 40 سانت تخت درست کردم
و نتایج تست من هم یک باطری قلمی رو با باریر 3 و گارد 30 تو 30 سانت و سینی 20 در 20 رو تو 1.65 سنس میکنه و
قسمت تفکیکشم کار میکنه باید ببرمش رو زمین ببینم چی میشه

ابی طلا خسته نباشید

3201 رو از کجا تهیه کردین؟؟؟؟

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

سه شنبه 19 فروردین1393 - 7:07pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

اره ژنرال جان باید دز زمین و معلوم بشه مس چند در چند و با چه لوپی در چه عمقی میتونه بزنه.بعدشم باید سازندگان یه لوپ1.1یا بسته به سلیقشون 1.5.1.5هم بسازن که قدرت نفوذ در عمق بیشتری رو داشته باشن فعلنه تستها فقط در هوا اونم با لوپ60سانتیه که با تست در خاک خیلی فرقه

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

سه شنبه 19 فروردین1393 - 7:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ramin نوشته است:
اره ژنرال جان باید دز زمین و معلوم بشه مس چند در چند و با چه لوپی در چه عمقی میتونه بزنه.بعدشم باید سازندگان یه لوپ1.1یا بسته به سلیقشون 1.5.1.5هم بسازن که قدرت نفوذ در عمق بیشتری رو داشته باشن فعلنه تستها فقط در هوا اونم با لوپ60سانتیه که با تست در خاک خیلی فرقه

عزیز من چنس همون مقدار که روی هوا میزنه توی زمین میزنه ، به دلایل امنیتی نمیتونم بهتون بگم چی رو زده اما بدونین که توی زمین بهترین

نفوذ رو داره :D

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

سه شنبه 19 فروردین1393 - 7:21pm
مدیر کل
مدیر کل

رامین جان چنس نه تنها توسط طراح و دوستان روسی در خاک تست شده ؛ بلکه بچه های خودمون هم در خاک چندین تست موفق باهاش داشتن. نفوذش در خاک بنظر من چیزی فراتر از حد عادی فلزیاب ها و جزو بهترینهاست! نمونه دیگه هم کشف یک سکه 2 سانتی در عمق 40 سانتی خاک بود که به اعتقاد من این خودش نشون میداد که روی خاک کارایی خوبی داره.
در عین حال فکر نمیکنم هنوز هیچیک از دوستان موفق شده باشه لوپ 1 متری درست و حسابی و بر اساس فرمولهایی که ارائه شده بسازه. وگرنه اعتقاد من این هست براحتی تا 3 متر و شاید هم کمی بیشتر میشه ازش جواب گرفت.

سه شنبه 19 فروردین1393 - 7:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

برد این فلزیاب نهایتا 2 متر بیشتر نیست حتی اگر کامیون 10 چرخ زیر زمین باشه. یعنی پالس لوپ بیشتر از 2 متر میدان ایجاد نمیکنه . ولی خیلی سر تر از پالسیهای انالوگ هست اصلا قابل قیاس نیست در ثبات و نفوذ خاک ایده ال است . حالا اگر کسی حوصله داشته باشه و یه کم دانش اضافی داشته باشه و استین بالا بزنه و بتونه قسمت پالس زنی تغییر تحول بده و با ترانزیستورهای منفی جایگزین کنه صاحب یک دستگاه چند ملیونی دیجیتال میشه .

سه شنبه 19 فروردین1393 - 8:11pm
مدیر کل
مدیر کل

علی جان شما جوری با اطمینان میفرمایین کامیون رو هم بیشتر از 2 متر نمیزنه انگار سالها با این فلزیاب کار کردین! :D نه عزیز من چنین چیزی نیست و به لوپ بستگی داره. در واقع اگر اطلاعات بیشتری در مورد فلزیابی و بخصوص تاثیر لوپ در برد کسب کنین متوجه میشین که لوپ بزرگتر اصولا میدان بزرگتری داره و طبیعتا بردش هم افزایش پیدا میکنه. حالا بحث اینجاست که برای این فلزیاب خاص تا چه حد میشه لوپ بزرگی ساخت؟
این هم متن پیغامی هست که یکی از دوستان برای من فرستادن:

با لوپ 74 سانتی مفرغ 15 سانتی رو در 180 سانت گرفتم
اما در بیرون اونو در 180 سانت نمیزد

توجه به دو جمله بالا بنظر من خیلی از چیزها رو مشخص میکنه! مطمئنا اگر این مفرق 50 سانتی بود تا 3 متری هم قابل سنس بود! پس اگر بنده عرض کردم با لوپ 60 تا 2.5 متر میتونین روش حساب کنین طبق یک حساب و کتاب درستی عرض کردم.
حالا دوستانی که بدنبال پالسی ها با لوپ خیلی بزرگ هستن ؛ اگر بتونن لوپ 2 در 2 خوبی رو برای این مدار بسازن بنظر من براحتی میشه تا 4.5 متر هم روش حساب کرد! :D

سه شنبه 19 فروردین1393 - 8:49pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حميد جان من با مرور تمام صفحات چنس يه سري سوال برام پيش اومده گفت بصورت عمومي بگم شايد يه جمع بندي شده باشه در باره چنس
1- ما قبل از اينكه روي كويل با اسپري گرافيت استفاده كنيم اول با يه پارچه دور تا دور سيم پيچ كويل رو مي پوشنيم وسپس از اسپري گرافيت استفاده ميكنم درسته ؟ ايا كلا كويل قبل از پاشيدن اسپري به شيلد احتياج داره ؟ چون بعضي از دوستان گفتن كه كويل ، فويل استفاده شده براي شيلد رو هم سنس ميكنه ، بعضي هم گفتن كه شيلد بشه بهتره ، حالا كدومش درسته ، اگه شيلد ميخاد يبار ديگه دوستاني كه واردن توضيح بدن
2- در ساخت اسكلت كويل 60، نوشته تعداد شيار 31 هست ، خوب اگه كمتر بشه اشكالي داره ؟ در ضمن شما گفتي از سيم 1 ميل و لي بعضي از دوستان گفتن 1.2 ميل استفاده بشه ، كدومش بهتره ؟ مقاومت و اندوكتانس كويل رو هم بار ديگه لطف كني ممنون ميشم
3- ايا وقتي كه ما كل مدار رو شيلد ميكنيم باعث ايجاد حرارت در مدار نميشه ؟
4- اگه باطري رو بصورت سيار خارج از مدار به سيم به مدار وصل كنيم اشكالي داره؟ ( منظورم طول سيم و ايجاد نويزهست )
5- يجا نوشته بود كه بجاي حازن 100n از خازن عدسي 100n استفاده بشه ، اين گفته درسته ؟
6- اگه دسته اي كه به لوپ وصل ميشه كاملا فلزي باشه اشكال داره ؟
حرف آخرهم اينكه خيلي گلي حميد جان @};-

سه شنبه 19 فروردین1393 - 9:33pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم ارتین عزیز.
1- بنظر من شما اصلا از همین ابتدا فکر خودتون رو مشغول شیلد با اسپری گرافیت نکنین! این کار زمانی باید انجام بشه که تمام جزئیات دستگاه ساخته شده شما نهایی شده باشه و از نتیجه هم راضی باشین. در اون صورت میتونین برای ثبات بهتر برای کار روی خاک از شیلد گرافیتی استفاده کنید. تاثیرش هم شاید خیلی زیاد نباشه. دوستان هم در صفحات قبل توضیح دادن و ایشالا خواهند داد. بنده شخصا در عمل این کار رو نکردم. از فویل هم بهتره اصلا برای شیلد لوپ استفاده نکنین.
2- تعداد شیارها مهم هست که عدد فرد باشه. دیگه خیلی مقدار دقیقش مهم نیست. این تعداد رو ما بر اساس بزرگی لوپ و ضخامت سیم و فاصله ای که بین شیارها میفته حساب میکنیم. طوریکه تا حدودی حالت دایروی حفظ بشه و شیار ها اونقدر فاصله نداشته باشه که سیمها رو نشه بطور صاف پیچید. از طرفی تعداد زیاد شیارها هم علاوه بر اینکه کار ساخت رو سخت تر میکنه ؛ بدلیل تعداد نقاط بیشتری که سیمها از کنار هم رد میشن کارایی رو اندکی پایین میاره.
چند بار اشاره کردم. کلا برای لوپهای کوچکتر از 30 سانت بنظر من سیم 0.8 خوبه و تا 60 سانت سیم 1 میل و برای لوپهایی مثل 1 متر سیم 1.2 میل مناسب تر هست. این مساله بیشتر بلحاظ حفظ مقاومت لوپ توصیه شده وگرنه سیم ضخیمتر پیچیدنش سخت تر میشه. برای لوپ 60 بنظر من 1 میل مناسبترین سیم هست. مقاومت هم که بین 0.5 تا 1 اهم و ظرفیت حدود 400 میکرو هانری مناسب هست. هیچکدوم این اعداد بطور دقیق مهم نیستن!
3- نه از نظر حرارتی مشکلی نیست. چون تنها قطعه ای که فقط کمی گرم میکنه ماسفت Q3 هست و در مجموع حرارت خاصی در مدار نداریم. در عین حال شیلد مدار توسط فویل آلومینیوم انجام میشه که خودش به نوعی رسانای حرارتی هست و مشکل خاصی ایجاد نمیشه.
4- باطری بیرونی اشکالی بلحاظ نویز نداره. ولی باید سعی کنین سیمکشی طولانی انجام ندین چون خود سیمها هم میتونن اختلال در کار فلزیاب ایجاد کنن!
5- خازنهای 100 نانو بهتره از نوع عدسی باشن. هیچ نوع خازن دیگری برای کاری که این خازنها در این مدار انجام میدن بخوبی خازن عدسی نیست. طبیعتا در این مورد دقت خازن اصلا اهمیتی نداره.
6- دسته فلزی که اصلا جواب نمیده! چون اگر قرار باشه این دسته تا روی لوپ امتداد پیدا کنه کلا فلزیاب درست کار نمیکنه. جعبه فلزی هم اصلا مناسب نیست. از الان باید کلیت اسکلت رو از پلاستیک یا پولیکا یا پلی اتیلن یا چوب در نظر بگیرین.
:ymhug:

سه شنبه 19 فروردین1393 - 11:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:
دوستان یک تکه mdf سه میل دارم میخوام یه لوپ تخت دوطرفه بسازم میخوام قطر داخلی لوپ 30 باشه قطر بیرونی هم 35 هست سیم 080 چند دور باشه چند اهم باشه بنظرتون بهتره چند تا برش بزنم و فاصله هر برش چند باشه خوبه؟

حمید جان من از کودکی از ریاضی تنفر داشتم و یاد ندارم بالاتر از 10 گرفته باشم این مسئله برام حل کن. ممنون @};-

سه شنبه 19 فروردین1393 - 11:28pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم علی جان. پس شاید بخاطر همین باشه بیشتر از 2 متر رو نتونستین تا حالا اندازه بگیرین برای این فلزیاب! :D :ymhug:
برای لوپ شما: قطر داخلی 30 سانت - 25 دور (در یک طرف 12 و در طرف دیگه 13 دور دیده میشه!) - تعداد شیار ها 21 - فاصله شیارها در لبه بیرونی قالب 35 سانتی شما هم تقریبا 5.2 سانت میشه.
مقاومتش حدود 0.9 اهم در میاد که شما کاری بهش ندارین چون دیگه مهم هم نیست دقیقا چند میشه! حدود 27 متر سیم هم مصرف خواهد شد.
در ضمن حداکثر برد ممکن برای چنین لوپی دقیقا میتونه 2 متر باشه! پسفردا نگی 2 متر هم بزور میزنه دیدی من راست گفتم؟! =))

سه شنبه 19 فروردین1393 - 11:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 215 , 216 , 217 , 218 , 219 , 220 , 221 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 498 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure