خواهش میکنم ارتین عزیز.
1- بنظر من شما اصلا از همین ابتدا فکر خودتون رو مشغول شیلد با اسپری گرافیت نکنین! این کار زمانی باید انجام بشه که تمام جزئیات دستگاه ساخته شده شما نهایی شده باشه و از نتیجه هم راضی باشین. در اون صورت میتونین برای ثبات بهتر برای کار روی خاک از شیلد گرافیتی استفاده کنید. تاثیرش هم شاید خیلی زیاد نباشه. دوستان هم در صفحات قبل توضیح دادن و ایشالا خواهند داد. بنده شخصا در عمل این کار رو نکردم. از فویل هم بهتره اصلا برای شیلد لوپ استفاده نکنین.
2- تعداد شیارها مهم هست که عدد فرد باشه. دیگه خیلی مقدار دقیقش مهم نیست. این تعداد رو ما بر اساس بزرگی لوپ و ضخامت سیم و فاصله ای که بین شیارها میفته حساب میکنیم. طوریکه تا حدودی حالت دایروی حفظ بشه و شیار ها اونقدر فاصله نداشته باشه که سیمها رو نشه بطور صاف پیچید. از طرفی تعداد زیاد شیارها هم علاوه بر اینکه کار ساخت رو سخت تر میکنه ؛ بدلیل تعداد نقاط بیشتری که سیمها از کنار هم رد میشن کارایی رو اندکی پایین میاره.
چند بار اشاره کردم. کلا برای لوپهای کوچکتر از 30 سانت بنظر من سیم 0.8 خوبه و تا 60 سانت سیم 1 میل و برای لوپهایی مثل 1 متر سیم 1.2 میل مناسب تر هست. این مساله بیشتر بلحاظ حفظ مقاومت لوپ توصیه شده وگرنه سیم ضخیمتر پیچیدنش سخت تر میشه. برای لوپ 60 بنظر من 1 میل مناسبترین سیم هست. مقاومت هم که بین 0.5 تا 1 اهم و ظرفیت حدود 400 میکرو هانری مناسب هست. هیچکدوم این اعداد بطور دقیق مهم نیستن!
3- نه از نظر حرارتی مشکلی نیست. چون تنها قطعه ای که فقط کمی گرم میکنه ماسفت Q3 هست و در مجموع حرارت خاصی در مدار نداریم. در عین حال شیلد مدار توسط فویل آلومینیوم انجام میشه که خودش به نوعی رسانای حرارتی هست و مشکل خاصی ایجاد نمیشه.
4- باطری بیرونی اشکالی بلحاظ نویز نداره. ولی باید سعی کنین سیمکشی طولانی انجام ندین چون خود سیمها هم میتونن اختلال در کار فلزیاب ایجاد کنن!
5- خازنهای 100 نانو بهتره از نوع عدسی باشن. هیچ نوع خازن دیگری برای کاری که این خازنها در این مدار انجام میدن بخوبی خازن عدسی نیست. طبیعتا در این مورد دقت خازن اصلا اهمیتی نداره.
6- دسته فلزی که اصلا جواب نمیده! چون اگر قرار باشه این دسته تا روی لوپ امتداد پیدا کنه کلا فلزیاب درست کار نمیکنه. جعبه فلزی هم اصلا مناسب نیست. از الان باید کلیت اسکلت رو از پلاستیک یا پولیکا یا پلی اتیلن یا چوب در نظر بگیرین.