نویسنده |
پیغام |
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
ممنونم كاوشگر عزيز عرض كردم بدونه كمك شما بزرگواران به اينجا نميرسيد
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
جمعه 29 فروردین1393 - 9:52am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه دوستان و خسته نباشید میگم به اقای کانی و اقای کاوشگر هم تو پراپ زنی این دستگاه خیلی تلاش کرده بودن من تصویر ها رو دیدم عالی بود فقط تشخیص جنس تو این عکس به چه صورتی? از روی رنگ هستش یا نه ?
|
جمعه 29 فروردین1393 - 9:53am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
پس من هم از فردا شروع میکنم به ساخت این مدار با وجود همچین دستگاهی دیگه نیاز به دستگاه دیگه ای نیست در کنار دریاب ۳۵ کولاک میکنه دیگه
|
جمعه 29 فروردین1393 - 9:55am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
ممنون اقای کاوشگر و اقای کانی این اسکنم که کرفتم با ردیاب در شیش متر یک فضای خالی دارم که با این دستگاه هم در شیش متری زد،و در موقع اسکن کردن دو تا فضای خیلی کوچیکم فکر کنم در یک متری ودو یا سه متری داد،کاش میتونستی دقیق تر توضیح بدی که کا هم بتونیم از این نرم افزار استفاده کنیم داداش گلم
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
جمعه 29 فروردین1393 - 10:08am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 29 فروردین1393 - 10:24am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
كيهان جان بنظرم مشكل از ويندوز يا نسخه ويندوز يا يه فايلي باشه بهر حال توضيحات همونايي هست كه عرض كردم به خدا الانم دارم روش كار ميكنم دو كامپيوتر و لپ تاپ رو كامپيوتر جواب نداد ولي تو لپ تاپ مشكل نداره حتي ويندوز پي سي رو هم عوض كردم از ويندوز ايكس پي لپ تاپ زدم همه عين هم ولي نشد ساعت 5 صبح خوابيدم ولي شايد تو نرم افزار surfer8 بشه كاري كرد كه ببينم چه ميشه اين نرم افزار هم فايل text رو مستقيم ساپورت ميكنه و دقيق نميدونم اما فكر كنم بشه با پسوند spr خروجي گرفت و در نهايت بسادگي در snuffer اجرا بشه
|
جمعه 29 فروردین1393 - 10:35am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
هدایتی نوشته است: سلام به همه دوستان و خسته نباشید میگم به اقای کانی و اقای کاوشگر هم تو پراپ زنی این دستگاه خیلی تلاش کرده بودن من تصویر ها رو دیدم عالی بود فقط تشخیص جنس تو این عکس به چه صورتی? از روی رنگ هستش یا نه ? دوست من اين تصاوير مربوط به اسكن دوست خوبمون كيهان جم هستش و چون محيط رو نديدم و محدودش رنميدونم كه بتونم تحليل كنم اما خود كيهان جان الان خوب ميدونه تصاويرش چي هستندخوب شد يادم اومد كيهان جان عزيز راستي موقع اسكن فاصله پراپ ها رو چند زدي چون اين تصاوير مربوط به فاصله پراپ با 1 متر هست
|
جمعه 29 فروردین1393 - 10:53am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
کانی جان فکر میکنم آقا کیهان فاصله رو 1 متر گذاشتن چون با من مشورت کردن من هم بهشون اینجوری پیشنهاد دادم و اون دوتا کلید سلکتوری رو گفته بودم روی 1 بزاره البته اگه خودشون یه توضیح مختصری بدن فکر کنم خوب باشه چون ایشون توی یه قسمتی هم گفته بودن که با این سیستم یه تونل رو گرفتن و بعد حفاری به اون تونل واقعا رسیدن که فکر کنم یه سر تونل هم دوراهی بوده که مسدود شده بود حالا نمیدونم این اسکن مربوط به اون محل هستش یانه
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
جمعه 29 فروردین1393 - 11:46am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
ممنون از اقا کانی و اقای کاوشگر من امروز دستگاه رو تست کردم تو زمین عالی بود یک اجاق گاز ١٢ کیلویی رو تو ١ متری دفن کردم و با پراپ زدن و رد شدن از روش ۴٠ تا افزایش عدد داشتم که معلوم شد چیزه بی ارزشی هست و ازش دور که میشدم با پراپ زدن عددم کم میشد
|
جمعه 29 فروردین1393 - 1:20pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
جناب كيهان جم بنظر من چون رو اسكن شما تو اسنفر زياد كار كردم شما بايد يه بار ديگه اسكن از اون منطقه رو بگيري و اگه براتون مقدور باشه نقطه شروع اسكنتون رو 10 مربع يا بهتر بگم 10 متر جلوتر از اسكن قبلي باشه شما زميني رو به اضلاع 25 متر در حدود 15 متر كاوش كرديد حالا همون رو 20 در 20 بزنيد با اين تفاون كه 7 متر يا 10 متر جلوتر از اسكن قبلي منظورم اينه كه اون دو نقطه مشكوك سمت چپ و تقريبا بالاي تصوير در وسط اسكن باشه و اينبار سطر و سطون رو عوض كنيد r جاي c و c جاي r بعد از اسكن انشاالله بتونيد وارد اسنيفر كنيد اگه نشد دوباره بفرستيد من خروجي اسنيفر رو بهتون ميدم اينطوري تقريبا مطمعن ميشيم اون زير چه خبره راستي همه دوستان دقت كنن تا وقتي كه مشكل اسنيفر حل نشده كه اميدوارم زود حل بشه اگه مديريت راضي باشن من حاظرم اسكن هاتون رو به اسنيفر بريزم و ازش استفاده كنيد تا حد اقل منم هم بنوبه خودم سهمي در كمك به اين انجمن داشته باشم و خدمت به خلق باعث افتخار منه
|
جمعه 29 فروردین1393 - 1:47pm |
|
|
|