انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 10:14pm

پاسخ به موضوع  [ 6481 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنونم كاوشگر عزيز عرض كردم بدونه كمك شما بزرگواران به اينجا نميرسيد

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

جمعه 29 فروردین1393 - 9:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان و خسته نباشید میگم به اقای کانی و اقای کاوشگر هم تو پراپ زنی این دستگاه خیلی تلاش کرده بودن من تصویر ها رو دیدم عالی بود فقط تشخیص جنس تو این عکس به چه صورتی? از روی رنگ هستش یا نه ?

جمعه 29 فروردین1393 - 9:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پس من هم از فردا شروع میکنم به ساخت این مدار با وجود همچین دستگاهی دیگه نیاز به دستگاه دیگه ای نیست در کنار دریاب ۳۵ کولاک میکنه دیگه

جمعه 29 فروردین1393 - 9:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
ممنون اقای کاوشگر و اقای کانی
این اسکنم که کرفتم با ردیاب در شیش متر یک فضای خالی دارم که با این دستگاه هم در شیش متری زد،و در موقع اسکن کردن دو تا فضای خیلی کوچیکم فکر کنم در یک متری ودو یا سه متری داد،کاش میتونستی دقیق تر توضیح بدی که کا هم بتونیم از این نرم افزار استفاده کنیم داداش گلم

شنیدن کی بود مانند دیدن

جمعه 29 فروردین1393 - 10:08am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

:x :x :x

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 29 فروردین1393 - 10:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

كيهان جان بنظرم مشكل از ويندوز يا نسخه ويندوز يا يه فايلي باشه بهر حال توضيحات همونايي هست كه عرض كردم به خدا الانم دارم روش كار ميكنم دو كامپيوتر و لپ تاپ رو كامپيوتر جواب نداد ولي تو لپ تاپ مشكل نداره حتي ويندوز پي سي رو هم عوض كردم از ويندوز ايكس پي لپ تاپ زدم همه عين هم ولي نشد ساعت 5 صبح خوابيدم ولي شايد تو نرم افزار surfer8 بشه كاري كرد كه ببينم چه ميشه اين نرم افزار هم فايل text رو مستقيم ساپورت ميكنه و دقيق نميدونم اما فكر كنم بشه با پسوند spr خروجي گرفت و در نهايت بسادگي در snuffer اجرا بشه

جمعه 29 فروردین1393 - 10:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هدایتی نوشته است:
سلام به همه دوستان و خسته نباشید میگم به اقای کانی و اقای کاوشگر هم تو پراپ زنی این دستگاه خیلی تلاش کرده بودن من تصویر ها رو دیدم عالی بود فقط تشخیص جنس تو این عکس به چه صورتی? از روی رنگ هستش یا نه ?

دوست من اين تصاوير مربوط به اسكن دوست خوبمون كيهان جم هستش و چون محيط رو نديدم و محدودش رنميدونم كه بتونم تحليل كنم اما خود كيهان جان الان خوب ميدونه تصاويرش چي هستندخوب شد يادم اومد كيهان جان عزيز راستي موقع اسكن فاصله پراپ ها رو چند زدي چون اين تصاوير مربوط به فاصله پراپ با 1 متر هست

جمعه 29 فروردین1393 - 10:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کانی جان فکر میکنم آقا کیهان فاصله رو 1 متر گذاشتن چون با من مشورت کردن من هم بهشون اینجوری پیشنهاد دادم و اون دوتا کلید سلکتوری رو گفته بودم روی 1 بزاره
البته اگه خودشون یه توضیح مختصری بدن فکر کنم خوب باشه چون ایشون توی یه قسمتی هم گفته بودن که با این سیستم یه تونل رو گرفتن و بعد حفاری به اون تونل واقعا رسیدن که فکر کنم یه سر تونل هم دوراهی بوده که مسدود شده بود حالا نمیدونم این اسکن مربوط به اون محل هستش یانه

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 29 فروردین1393 - 11:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون از اقا کانی و اقای کاوشگر من امروز دستگاه رو تست کردم تو زمین عالی بود یک اجاق گاز ١٢ کیلویی رو تو ١ متری دفن کردم و با پراپ زدن و رد شدن از روش ۴٠ تا افزایش عدد داشتم که معلوم شد چیزه بی ارزشی هست و ازش دور که میشدم با پراپ زدن عددم کم میشد

جمعه 29 فروردین1393 - 1:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جناب كيهان جم بنظر من چون رو اسكن شما تو اسنفر زياد كار كردم شما بايد يه بار ديگه اسكن از اون منطقه رو بگيري و اگه براتون مقدور باشه نقطه شروع اسكنتون رو 10 مربع يا بهتر بگم 10 متر جلوتر از اسكن قبلي باشه شما زميني رو به اضلاع 25 متر در حدود 15 متر كاوش كرديد حالا همون رو 20 در 20 بزنيد با اين تفاون كه 7 متر يا 10 متر جلوتر از اسكن قبلي منظورم اينه كه اون دو نقطه مشكوك سمت چپ و تقريبا بالاي تصوير در وسط اسكن باشه و اينبار سطر و سطون رو عوض كنيد r جاي c و c جاي r بعد از اسكن انشاالله بتونيد وارد اسنيفر كنيد اگه نشد دوباره بفرستيد من خروجي اسنيفر رو بهتون ميدم اينطوري تقريبا مطمعن ميشيم اون زير چه خبره راستي همه دوستان دقت كنن تا وقتي كه مشكل اسنيفر حل نشده كه اميدوارم زود حل بشه اگه مديريت راضي باشن من حاظرم اسكن هاتون رو به اسنيفر بريزم و ازش استفاده كنيد تا حد اقل منم هم بنوبه خودم سهمي در كمك به اين انجمن داشته باشم و خدمت به خلق باعث افتخار منه

جمعه 29 فروردین1393 - 1:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6481 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 61 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure