انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 5:52am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 288 , 289 , 290 , 291 , 292 , 293 , 294 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
آرتین جان سطحی رو که بهش گرافیت زدی رساناست.با اهمتر اندازه گیری کن هر چه فاصله پراپها نزدیکتر باشه طبیعتا مقاومت کمتری داره...اسپری که ایران میکرو میفروشه به درد نمیخوره من تست گرفتم مقاومت 10 سانت ازش بالای10 کیلو شد :-? البته دوستانی که از این شرکت خرید کردن تست کنن تا همه چی معلوم بشه :-?

چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 1:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
آرتین جان سطحی رو که بهش گرافیت زدی رساناست.با اهمتر اندازه گیری کن هر چه فاصله پراپها نزدیکتر باشه طبیعتا مقاومت کمتری داره...اسپری که ایران میکرو میفروشه به درد نمیخوره من تست گرفتم مقاومت 10 سانت ازش بالای10 کیلو شد :-? البته دوستانی که از این شرکت خرید کردن تست کنن تا همه چی معلوم بشه :-?

خداقوت استاد کرمی عزیز؛مقاومت دقیقا ده سانت از روکش اسپری گرافیت روی کاغذ گلاسه؛با ویکتور88c ؛9k شد...

چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 2:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان مدار رو خوب بسازید کثیف نباشه مشکلی نداره لوپ رو تخت دو طرفه طبق اموزش مهندس حمید بسازید مشکلی نداره

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 2:50pm
استادیار
استادیار

PEERE DANA نوشته است:
كرمي نوشته است:

خداقوت استاد کرمی عزیز؛مقاومت دقیقا ده سانت از روکش اسپری گرافیت روی کاغذ گلاسه؛با ویکتور88c ؛9k شد...

مرسی همچنین @};- بله به نظرم نتایج مشابه هستش و اینکه این مدل گرافیت فکر نکنم به درد کار بخوره.دوستانی که قصد سفارش از این شرکت و دارن به نظرم تو خرید تجدیدنظر کنن

چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 3:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خواهش میکنم،ولی لوپ گرافیت کاری شده وبدون اتصال به نقطه شیلد...جلوی صداهای اضافی رو کاملا گرفته ومانع نویز شده.!بی تاثیر نیست...

چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 3:17pm
استادیار
استادیار

PEERE DANA نوشته است:
خواهش میکنم،ولی لوپ گرافیت کاری شده وبدون اتصال به نقطه شیلد...جلوی صداهای اضافی رو کاملا گرفته ومانع نویز شده.!بی تاثیر نیست...

برای جی پی ایکس من استفاده کردم جواب نداد.....شاید چیزی که دست منه ایده آل نیست :-?

چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 3:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
PEERE DANA نوشته است:

برای جی پی ایکس من استفاده کردم جواب نداد.....شاید چیزی که دست منه ایده آل نیست :-?

دوست عزیز،بنده با تصویر وتوضیحات مراحل کاری که انجام دادم با تصویر اسپری گرافیت در صفحه 201 قراردادم،برای مقایسه نوع اسپری که شما استفاده کردید...ودرضمن بنده gpx در دسترس ندارم،وصحبت وتست مورد بحث دستگاه چنس میباشد...وروی چنس دوستانی هم که اسپری زدن وبا اتصال وبدون اتصال به نقطه شیلد (محل اتصال کواکسیکال به لوپ) بیزحمت تست کنن تا قضیه روشن تر بشه...

چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 3:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
لازمه كه در اينجا باز از مهندس حميد عزيز كه اين مدار رو در سايت قرار داده تا دوستان استفاده كنند كمال تشكرو قدر داني را داشته باشم
هنوز مدار من تموم نشده يكي دوتا مقاومتش كمه ولي ماله دوستم تموم شده وايشون بهم گفتند كه مدار خيلي بهتري از 12 رگولاتور ه
هست
سپاس ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 3:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ببینید دوستان بعضی از دوستان این مدار رو با مدارات انالوگ مقایسه میکنند مدارات انالوگ با رسیدن به هدف بوق میزنند ولی طرز کار چنس و اپراتوریش خیلی مهمه امکان داره کسی این چنس رو بسازه و سر زمین نتونه باهاش کار کنه باید اول شما برای یاد گیری و طرز کار این مدار یک ظرف مسی رو تو زمین دفن کنید بعد با چنس از روش رد بشید تا ببینید واکنشش چجوریه من بیشتر از روی نمودار تفکیک و از روی صدا میتونم جنس رو تشخیص بدم ا امکان داره در حین راه رفتن از مدار سرو صداهای مختلف در بیاد ولی شما به نمودار تفکیک باید توجه کنید و ببینید برای طلا کدوم خونه پر میشه این تجربه من بود نمیدونم دوستان دیگه چجوری با این چنس کار میکنند

چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 5:24pm
مدیر سایت
مدیر سایت

PEERE DANA جان , اسپری گرافیت که گرفتین روی خود بدنه اسپری نوشته چند میله ؟ بنظرتون برای شیلد کویل 60 چند میل مصرف داره ؟ اخه یجا رفتم داره میگه 200 میل 60 تومن , تشکر

چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 5:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 288 , 289 , 290 , 291 , 292 , 293 , 294 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 408 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure