نویسنده |
پیغام |
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
آرتین جان سطحی رو که بهش گرافیت زدی رساناست.با اهمتر اندازه گیری کن هر چه فاصله پراپها نزدیکتر باشه طبیعتا مقاومت کمتری داره...اسپری که ایران میکرو میفروشه به درد نمیخوره من تست گرفتم مقاومت 10 سانت ازش بالای10 کیلو شد البته دوستانی که از این شرکت خرید کردن تست کنن تا همه چی معلوم بشه
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 1:46pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
كرمي نوشته است: آرتین جان سطحی رو که بهش گرافیت زدی رساناست.با اهمتر اندازه گیری کن هر چه فاصله پراپها نزدیکتر باشه طبیعتا مقاومت کمتری داره...اسپری که ایران میکرو میفروشه به درد نمیخوره من تست گرفتم مقاومت 10 سانت ازش بالای10 کیلو شد البته دوستانی که از این شرکت خرید کردن تست کنن تا همه چی معلوم بشه خداقوت استاد کرمی عزیز؛مقاومت دقیقا ده سانت از روکش اسپری گرافیت روی کاغذ گلاسه؛با ویکتور88c ؛9k شد...
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 2:17pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
دوستان مدار رو خوب بسازید کثیف نباشه مشکلی نداره لوپ رو تخت دو طرفه طبق اموزش مهندس حمید بسازید مشکلی نداره
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 2:50pm |
|
|
كرمي
استادیار
|
PEERE DANA نوشته است: كرمي نوشته است: آرتین جان سطحی رو که بهش گرافیت زدی رساناست.با اهمتر اندازه گیری کن هر چه فاصله پراپها نزدیکتر باشه طبیعتا مقاومت کمتری داره...اسپری که ایران میکرو میفروشه به درد نمیخوره من تست گرفتم مقاومت 10 سانت ازش بالای10 کیلو شد البته دوستانی که از این شرکت خرید کردن تست کنن تا همه چی معلوم بشه خداقوت استاد کرمی عزیز؛مقاومت دقیقا ده سانت از روکش اسپری گرافیت روی کاغذ گلاسه؛با ویکتور88c ؛9k شد... مرسی همچنین بله به نظرم نتایج مشابه هستش و اینکه این مدل گرافیت فکر نکنم به درد کار بخوره.دوستانی که قصد سفارش از این شرکت و دارن به نظرم تو خرید تجدیدنظر کنن
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 3:10pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
خواهش میکنم،ولی لوپ گرافیت کاری شده وبدون اتصال به نقطه شیلد...جلوی صداهای اضافی رو کاملا گرفته ومانع نویز شده.!بی تاثیر نیست...
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 3:17pm |
|
|
كرمي
استادیار
|
PEERE DANA نوشته است: خواهش میکنم،ولی لوپ گرافیت کاری شده وبدون اتصال به نقطه شیلد...جلوی صداهای اضافی رو کاملا گرفته ومانع نویز شده.!بی تاثیر نیست... برای جی پی ایکس من استفاده کردم جواب نداد.....شاید چیزی که دست منه ایده آل نیست
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 3:22pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
كرمي نوشته است: PEERE DANA نوشته است: خواهش میکنم،ولی لوپ گرافیت کاری شده وبدون اتصال به نقطه شیلد...جلوی صداهای اضافی رو کاملا گرفته ومانع نویز شده.!بی تاثیر نیست... برای جی پی ایکس من استفاده کردم جواب نداد.....شاید چیزی که دست منه ایده آل نیست دوست عزیز،بنده با تصویر وتوضیحات مراحل کاری که انجام دادم با تصویر اسپری گرافیت در صفحه 201 قراردادم،برای مقایسه نوع اسپری که شما استفاده کردید...ودرضمن بنده gpx در دسترس ندارم،وصحبت وتست مورد بحث دستگاه چنس میباشد...وروی چنس دوستانی هم که اسپری زدن وبا اتصال وبدون اتصال به نقطه شیلد (محل اتصال کواکسیکال به لوپ) بیزحمت تست کنن تا قضیه روشن تر بشه...
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 3:39pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان لازمه كه در اينجا باز از مهندس حميد عزيز كه اين مدار رو در سايت قرار داده تا دوستان استفاده كنند كمال تشكرو قدر داني را داشته باشم هنوز مدار من تموم نشده يكي دوتا مقاومتش كمه ولي ماله دوستم تموم شده وايشون بهم گفتند كه مدار خيلي بهتري از 12 رگولاتور ه هست سپاس
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 3:52pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
ببینید دوستان بعضی از دوستان این مدار رو با مدارات انالوگ مقایسه میکنند مدارات انالوگ با رسیدن به هدف بوق میزنند ولی طرز کار چنس و اپراتوریش خیلی مهمه امکان داره کسی این چنس رو بسازه و سر زمین نتونه باهاش کار کنه باید اول شما برای یاد گیری و طرز کار این مدار یک ظرف مسی رو تو زمین دفن کنید بعد با چنس از روش رد بشید تا ببینید واکنشش چجوریه من بیشتر از روی نمودار تفکیک و از روی صدا میتونم جنس رو تشخیص بدم ا امکان داره در حین راه رفتن از مدار سرو صداهای مختلف در بیاد ولی شما به نمودار تفکیک باید توجه کنید و ببینید برای طلا کدوم خونه پر میشه این تجربه من بود نمیدونم دوستان دیگه چجوری با این چنس کار میکنند
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 5:24pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
PEERE DANA جان , اسپری گرافیت که گرفتین روی خود بدنه اسپری نوشته چند میله ؟ بنظرتون برای شیلد کویل 60 چند میل مصرف داره ؟ اخه یجا رفتم داره میگه 200 میل 60 تومن , تشکر
|
چهارشنبه 17 اردیبهشت1393 - 5:48pm |
|
|
|