انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 4:19pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 127 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 ... 13  بعدی
 طلسم 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: وطنم ایران
اقا بینا داداش این اقای غیقیایل کی هستند:-)

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

جمعه 10 خرداد1392 - 8:58am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان عزیز طلسمی هم اگر باشه در مکانهای پر عظمتی کار میگذاشتند
و طلسم هم اصلا گمان نمیکنم که چیز فیزیکی باشه و بیشتر خیالیه تا اینکه ماده باشه

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

جمعه 10 خرداد1392 - 9:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ALI.D نوشته است:
اقای پارسی تا اونجایی که ما اطلاع داریم به این نمیگن طلسم...طلسم که با اهرم کار نمیکنه :D
به نظر من وجود داره ولی ایجوری نیست که هر جایی یه طلسم باشه...مثلا واسه 3 تا کوزه توی عمق 3 متری که دیگه طلسم نیست...واسه اون بارهای بزرگ و مقبره های پادشاهی اونم بعضی هاشون....طلسم هم بیشتر به توهم میبره..این توهم تا جایی ممکن هست رخ بده که فرد دچار سکته یا ترس بیش از حد بشه نه اینکه یه غول بیاد فرار کنی بری....طلسم دیگه امان نمیده پارسی جان :ymsmug:

سلام علی جان بنده اصلا به طلسم اعتقادی نداشته و نخواهم داشت منظور من این بود که هر کسی هر چی میبینه میگه این طلسمه در حالی که اصلا طلسم وجود خارجی ندارد بقول شما دوست عزیز مگر نمیگید طلسم هست پس طلسم توهمی تا زمانی که به جنس موردنظر کاری نداشته باشیم قاعدتا نباید کاری به داشته باشد چون نگهبان شده برای حفظ جنس موردنظر که کسی اون رو برنداره عجب موضوع باحالی فرمودید
دوستان کمی متفکرانه فکر کنید مگر شما نمیگویید طلسم موجودی توهمی اخر کدام موجود توهمی میتواند اسنان را بکشد چه کسی این موجود توهمی را بوجود اورده
خوب حالا دقیق بعضی مسائل رو بررسی میکنیم این که شما میگید طلسم در صورتی که بخواید مال رو بردارید قبل از اینکه شما مال رو بردارید شما رو میکشه یعنی ذهنتون رو خونده که شما میخواید چیکار کنید این مسئله خیلی خنده دار و مضحک و بسی جای تعجب داره اگر شما این چنین مسائلی رو قبول کنید نعوذبالله محتوای قران و احادیث رو نادیده گرفتید و نقض کردید طبق قران و احادیث تنها موجود دارای شعور و قدرت تفکر انسان است که اشرف مخلوقات هم محسوب میشود اگر شما قائل به این بشید که طلسم اون هم توهمی دارای شعور هست کلام خدا رو زیر سوال بردید چون قائل شدید که موجودی خیالی دوستان توجه کنند موجودی خیالی که اصلا چنین موجودی وجود ندارد دارای قدرت تفکر هست و مانع میشه که شما به مال دسترسی پیدا کنید گذشته از اون چگونه خدا انسان رو اشرف مخلوقات قرار داده اون موقع مقدر کرده که یک موجود خیالی میتونه انسان رو بکشه یعنی چه جور میخواد بکشه یا انسان چه جور میتونه موجود خیالی رو اولا رویت کنه دوما بکشه چون طلسم خیاله و بقول دوستان ماده نیست مگر شما نمیگید مقبره های بزرگ دارای طلسم هستند دیگر از فرعون شخصی مهمتر بوده چرا پس باستان شناسان در راه کشف مقبره ها به طلسم برخورد نکردند چرا در قدیم اموال فرعونیان در مقبره شان را به سمی کاری که در صورت تماس انسان یا هر موجودی با چنین سمی به سرعت از بین خواهد رفت اغشته میکردند چه نیازی به تله داشتند دوتا ورد میخوندن و دو تا طلسم درست میکردن و خوشون رو راحت میکردن
با طرف رفتیم در غاری یک مارمولک دید پا به فرار گذاشت گفتیم چی شد گفت اون مارمولکه طلسمه از خنده دیگه تاب حرف زدن نداشتیم من فکر میکنم بعضی دوستان فیلمهای تخیلی هالیوودی زیاد میبینند
دوستان دست از این مسائل کفر امیز بردارید کمی فکر کنید :YMPEACE: :-?

جمعه 10 خرداد1392 - 10:27am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
من اصلا نمیدونم باستانشناسی چه ربطی به علوم غریبه داره!!!!!!!؟
آقا هر کسی طلسم دیده ما رو هم ببره اونجا ببینیم. خواهش میکنم :D

جمعه 10 خرداد1392 - 1:02pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان وقت همه بخیر
ببینید هر چیزی توی دنیا پایه و اساس علمی داره هرچند توی یه مقطع زمانی برا دیگران قابل هضم نباشه%
ولیکن در مورد طلسم قبلا هم عرض کردم که ترکیب قوای فعال عالم امکان چه ارضی و چه سماوی میباشد.
که طلسم انرژی را بصورت بالفعل و پتانسیل شده نگه میداره و زمانی که شرایط محیا بشه فعال میشه. مثلا امروزه کامپیوتر یه وسیله هست که براساس علم ساخته شده و قابل برنامه ریزی هست و هرکس به میزان سوادش میتونه ازش بهره ببره چه بسا شخص هکر میتونه هزاران برابر یه کاربر عادی از سیستم استفاده بکنه و به اسراری توی این راستا برسه که ماها ازش غافلیم.
نهایتا علم طلسم هم اگه یه جستجویی توی نت بکنین توضیحات مختصری ازش میبینین ولی مفصلش رو باید از اساتید فن یاد بگیرین.
یاعلی مدد --- غقیائیل
:-H @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

جمعه 10 خرداد1392 - 2:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محمد نوشته است:
اقا بینا داداش این اقای غیقیایل کی هستند:-)

خیلی با حالی محمد :-*
واسه نم سواله این اقای غیقیایل کیه؟ :D

جمعه 10 خرداد1392 - 3:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

parsi نوشته است:
ALI.D نوشته است:
اقای پارسی تا اونجایی که ما اطلاع داریم به این نمیگن طلسم...طلسم که با اهرم کار نمیکنه :D
به نظر من وجود داره ولی ایجوری نیست که هر جایی یه طلسم باشه...مثلا واسه 3 تا کوزه توی عمق 3 متری که دیگه طلسم نیست...واسه اون بارهای بزرگ و مقبره های پادشاهی اونم بعضی هاشون....طلسم هم بیشتر به توهم میبره..این توهم تا جایی ممکن هست رخ بده که فرد دچار سکته یا ترس بیش از حد بشه نه اینکه یه غول بیاد فرار کنی بری....طلسم دیگه امان نمیده پارسی جان :ymsmug:

سلام علی جان بنده اصلا به طلسم اعتقادی نداشته و نخواهم داشت منظور من این بود که هر کسی هر چی میبینه میگه این طلسمه در حالی که اصلا طلسم وجود خارجی ندارد بقول شما دوست عزیز مگر نمیگید طلسم هست پس طلسم توهمی تا زمانی که به جنس موردنظر کاری نداشته باشیم قاعدتا نباید کاری به داشته باشد چون نگهبان شده برای حفظ جنس موردنظر که کسی اون رو برنداره عجب موضوع باحالی فرمودید
دوستان کمی متفکرانه فکر کنید مگر شما نمیگویید طلسم موجودی توهمی اخر کدام موجود توهمی میتواند اسنان را بکشد چه کسی این موجود توهمی را بوجود اورده
خوب حالا دقیق بعضی مسائل رو بررسی میکنیم این که شما میگید طلسم در صورتی که بخواید مال رو بردارید قبل از اینکه شما مال رو بردارید شما رو میکشه یعنی ذهنتون رو خونده که شما میخواید چیکار کنید این مسئله خیلی خنده دار و مضحک و بسی جای تعجب داره اگر شما این چنین مسائلی رو قبول کنید نعوذبالله محتوای قران و احادیث رو نادیده گرفتید و نقض کردید طبق قران و احادیث تنها موجود دارای شعور و قدرت تفکر انسان است که اشرف مخلوقات هم محسوب میشود اگر شما قائل به این بشید که طلسم اون هم توهمی دارای شعور هست کلام خدا رو زیر سوال بردید چون قائل شدید که موجودی خیالی دوستان توجه کنند موجودی خیالی که اصلا چنین موجودی وجود ندارد دارای قدرت تفکر هست و مانع میشه که شما به مال دسترسی پیدا کنید گذشته از اون چگونه خدا انسان رو اشرف مخلوقات قرار داده اون موقع مقدر کرده که یک موجود خیالی میتونه انسان رو بکشه یعنی چه جور میخواد بکشه یا انسان چه جور میتونه موجود خیالی رو اولا رویت کنه دوما بکشه چون طلسم خیاله و بقول دوستان ماده نیست مگر شما نمیگید مقبره های بزرگ دارای طلسم هستند دیگر از فرعون شخصی مهمتر بوده چرا پس باستان شناسان در راه کشف مقبره ها به طلسم برخورد نکردند چرا در قدیم اموال فرعونیان در مقبره شان را به سمی کاری که در صورت تماس انسان یا هر موجودی با چنین سمی به سرعت از بین خواهد رفت اغشته میکردند چه نیازی به تله داشتند دوتا ورد میخوندن و دو تا طلسم درست میکردن و خوشون رو راحت میکردن
با طرف رفتیم در غاری یک مارمولک دید پا به فرار گذاشت گفتیم چی شد گفت اون مارمولکه طلسمه از خنده دیگه تاب حرف زدن نداشتیم من فکر میکنم بعضی دوستان فیلمهای تخیلی هالیوودی زیاد میبینند

دوست گرامی اقای پارسی چطور چیزی رو که قبول ندارید در موردش تحلیل میکنید...که فکر مارو میخونه و میاد و فلان
شما میگید نعوذبالله یعنی از چیزی حیا یا ترس دارید...ایا میتونید یکی از غذبهای الهی رو بهم معرفی کنید؟؟ که شخصی کفر گفته باشه و مرده باشه؟ یا نعوذبالله رو نگفته باشه و به جهنم رفته باشه؟؟؟
خوب شما هم به خدا اعتقاد دارید که نمیشه بگیم ماده هستش...اگر غیر از اینه که بفرمایید حرف اول رو در جهان شما خواهید زد چون به هر چی که اعقاد داری دیگران هم باید معتقد باشند
دوست عزیز منهم انچنا به طلسم اعتقاد ندارم ...تله دیدم اما طلسم ندیدم...مگر هر چیزی که شما ندیده باشید در جهان وجود ندارد؟؟؟؟
ایا به پیشگویی اعتقاد دارید شما؟؟؟؟
دوست عزیز همه اینجا دارای اعتقاداتی هستند و برای اعتقادات خود احترام قایلند و اعتقادات دیگران..همین اقا بینا دیدی تا بحال کسی حتی کفر هم بگه و ایشون با لحن بد یا مسخره کردن بیاد و حرفی بگه...نه نمیگه که تو این چند سالی که با ایشون دوست هستم ندیدم
لطفا مراعات کنید دوست عزیز همه دارای تفکراتی هستیم و تا توهینی نکردیم انتظار توهین و تمسخر نداریم
ممنون میشوم کمی با لحن بهتری پاسخ دوستان رو بدهید تا کدورتی هم پیش نیاید
قربان شما :) :x

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

جمعه 10 خرداد1392 - 4:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

parsi نوشته است:
ALI.D نوشته است:

خوب دوست عزیز مثل این که شما بد متوجه شدی و کلا حرف کسی رو قبول ندارید و همش فکر میکنید که اون جیزی که میگید درسته....ما اینجا نیمدیم ایراد از کسی بگیریم.اینجا هستیم تا اطلاعاتمون رو زیاد کنیم و اگر اطلاعاتی داریم در اختیار دوستان قرار بدیم.
اولا که من نگفتم موجود توهمی که شما میگید موجود توهمی کجا بوده؟؟؟؟؟؟؟ گفتم یک نوع توهم درونتون ایجاد میشه...موجود توهمی اصلا وجود نداره!!!!! خوب شما که میگید من قران و احادیث رو نادیده گرفتم پس حتما در مورد اجنه و توانایی هایی که دارن اطلاع دارید که همه ی این مطالب در قران هم اومده و توضیح کامل در موردش داده شده...درسته انسان اشرف مخلوقات هست ولی همین اجنه کارهایی رو میتونن انجام بدن که حتی تصورش هم برای ما امکان پذیر نیست...یه چیز جالبی هم گفتید که اون موجود توهمی(که من همچین حرفی رو نزدم)از کجا میفهمه که شما میخواید جنس رو بر دارید!!!!!!در مورد اینکه از کجا میفهمن که ما میخوایم جنس رو برداریم،خب من یه سوال میکنم از شما..بنده در یک مکان 5 متر حفاری کردم به در ورودی رسیدم والان 5 تا تول جلوی من هست!!! به نظر شما من اونجا واسه تفریح اومدم یا اومدم کار دیگه ای انجام بدم؟؟ این طلسمات هم باز بستگی به خود فرد داره که چطوری اونو تصور کنه و روی فرد تاثیر بزاره.....ولی باز تاثیرش رو میزاه ولوو خیلی کوچیک باشه در حد ترس چند روزه!!!
خوب در مورد فراعنه گفتید که طلسمی دیده نشده!!!! شما با باستان شناس های اهرام مصر مگه در ارتباطی یا فکر میکنی که اونا همه چیز رو میان واسه ما میگن؟؟؟ که اگر اینطوری فکر میکنید سخت در اشتباه هستید..اون مورد سمی کردن هم دقیقا درسته یعنی شما باز از همون طلسمات یا تله ها رها شدید باز در اخرین مرحله هم از وسایل و هدایایی که گذاشتن واسه محافظت با سمی کردنشون اخرین حفاظتی که نیاز بوده رو انجام میدادن.....
شما حتما با کسایی در ارتباط هستید که هر چیزی رو میبینن میگن طلسم هست...بازم تاکید میکنم اگر 1000 تا بار توی ایران باشه شاید 10 تای اون دارای طلسم باشه..این چیزا هم مربوط به کفر یا چیزی نیست.اعتقاد هست...
یه چیز دیگه هم بگم در مورد همین موجودات ماورایی که بهشون میگید توهمی که من دیدم که به مدت 2 ماه چنان یک نفرو رو داغون کرده بودند که اگه شما میدید شاید شاید شاید یکم به این چیزا اعتقاد پیدا میکردید...
شرمنده طولانی شد...امیدوارم که جسارتی نکرده باشم :ymhug:

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

جمعه 10 خرداد1392 - 4:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان من کسی رو مسخره نکردم بلکه روش خوندنتون اینجوری به شما میگه ما بعضی وقتا اگه چیزی هم میگیم برای تمسخر نیست ما کی باشیم کسی رو مسخره کنیم
خوب ما نگفتیم همه عقیده من رو حتما قبول کنن بلکه اینها همه دلایلی است که میتونم برای اثبات نبودش بیارم حالا اگر دوستی میتونه دلیلی بیاره که طلسم وجود داره البته مستند من خودم یکی از طرفداران پروپاقرص طلسم خواهم شد اقای بینا هم که استاد علوم غریبه هستند اگر میشه از تجربیاتشون بذارن تا ما استفاده ببریم
در ضمن با اجازه از جناب بینا برای دوستان بگم که غقیاییل نام یکی از اجنه موکل میباشد البته در علوم غریبه
و دیگر هیچ :YMPEACE:
همتونو دوست دارم زنده و سلامت باشید :D :-BD :-H

جمعه 10 خرداد1392 - 5:22pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان شب همه بخیر
ابتدا عرض کنم قبلا هم گفتم بنده هیچوقت ادعایی مبنی بر استادی نداشتم و فقط علاقمند و محقق مجهولاتم و بهای زیادی از بعد مادی و معنوی و زمان پرداخت کردم.
ولیکن بیان هرچیری جایی داره و همه جا نمیشه همه چیز رو گفت.و مظافا اینکه ظرفیت طرف مقابل رو هم باید در نظر گرفت .
توی دنیا خیلی چیزا بصورت تجربی حاصل میشه هرچند پایه و اساس علمی براش متصوره. مثلا همین جاذبه زمین چطور کشف شد در حالیکه از بدو آفرینش همیشه همه چیز از آسمون به زمین میومده و فقط یه نفر درکش کرد و به همه فهماند.
علم طلسم و سایر علوم هم از این قاعده مستثنی نیستن و حتی با خوندن کتاب علوم غریبه شاید راه به جایی نبری ولی وقتی تجربه کردی انگار که معادل دهها کتاب خوندی.بهرحال سخن به اطاله کشید همگی ببخشید فقط با یه جمله عرایضم رو تموم میکنم:توی عالم آفرینش اصل بر وجود و بقا هستش مگر اینکه خلافش ثابت بشه%%
یاعلی مدد --- غقیائیل
@};- :-H

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

جمعه 10 خرداد1392 - 11:26pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 127 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 ... 13  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 433 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure