parsi نوشته است:
ALI.D نوشته است:
اقای پارسی تا اونجایی که ما اطلاع داریم به این نمیگن طلسم...طلسم که با اهرم کار نمیکنه
به نظر من وجود داره ولی ایجوری نیست که هر جایی یه طلسم باشه...مثلا واسه 3 تا کوزه توی عمق 3 متری که دیگه طلسم نیست...واسه اون بارهای بزرگ و مقبره های پادشاهی اونم بعضی هاشون....طلسم هم بیشتر به توهم میبره..این توهم تا جایی ممکن هست رخ بده که فرد دچار سکته یا ترس بیش از حد بشه نه اینکه یه غول بیاد فرار کنی بری....طلسم دیگه امان نمیده پارسی جان
سلام علی جان بنده اصلا به طلسم اعتقادی نداشته و نخواهم داشت منظور من این بود که هر کسی هر چی میبینه میگه این طلسمه در حالی که اصلا طلسم وجود خارجی ندارد بقول شما دوست عزیز مگر نمیگید طلسم هست پس طلسم توهمی تا زمانی که به جنس موردنظر کاری نداشته باشیم قاعدتا نباید کاری به داشته باشد چون نگهبان شده برای حفظ جنس موردنظر که کسی اون رو برنداره عجب موضوع باحالی فرمودید
دوستان کمی متفکرانه فکر کنید مگر شما نمیگویید طلسم موجودی توهمی اخر کدام موجود توهمی میتواند اسنان را بکشد چه کسی این موجود توهمی را بوجود اورده
خوب حالا دقیق بعضی مسائل رو بررسی میکنیم این که شما میگید طلسم در صورتی که بخواید مال رو بردارید قبل از اینکه شما مال رو بردارید شما رو میکشه یعنی ذهنتون رو خونده که شما میخواید چیکار کنید این مسئله خیلی خنده دار و مضحک و بسی جای تعجب داره اگر شما این چنین مسائلی رو قبول کنید نعوذبالله محتوای قران و احادیث رو نادیده گرفتید و نقض کردید طبق قران و احادیث تنها موجود دارای شعور و قدرت تفکر انسان است که اشرف مخلوقات هم محسوب میشود اگر شما قائل به این بشید که طلسم اون هم توهمی دارای شعور هست کلام خدا رو زیر سوال بردید چون قائل شدید که موجودی خیالی دوستان توجه کنند موجودی خیالی که اصلا چنین موجودی وجود ندارد دارای قدرت تفکر هست و مانع میشه که شما به مال دسترسی پیدا کنید گذشته از اون چگونه خدا انسان رو اشرف مخلوقات قرار داده اون موقع مقدر کرده که یک موجود خیالی میتونه انسان رو بکشه یعنی چه جور میخواد بکشه یا انسان چه جور میتونه موجود خیالی رو اولا رویت کنه دوما بکشه چون طلسم خیاله و بقول دوستان ماده نیست مگر شما نمیگید مقبره های بزرگ دارای طلسم هستند دیگر از فرعون شخصی مهمتر بوده چرا پس باستان شناسان در راه کشف مقبره ها به طلسم برخورد نکردند چرا در قدیم اموال فرعونیان در مقبره شان را به سمی کاری که در صورت تماس انسان یا هر موجودی با چنین سمی به سرعت از بین خواهد رفت اغشته میکردند چه نیازی به تله داشتند دوتا ورد میخوندن و دو تا طلسم درست میکردن و خوشون رو راحت میکردن
با طرف رفتیم در غاری یک مارمولک دید پا به فرار گذاشت گفتیم چی شد گفت اون مارمولکه طلسمه از خنده دیگه تاب حرف زدن نداشتیم من فکر میکنم بعضی دوستان فیلمهای تخیلی هالیوودی زیاد میبینند
دوستان دست از این مسائل کفر امیز بردارید کمی فکر کنید
دوست گرامی اقای پارسی چطور چیزی رو که قبول ندارید در موردش تحلیل میکنید...که فکر مارو میخونه و میاد و فلان
شما میگید نعوذبالله یعنی از چیزی حیا یا ترس دارید...ایا میتونید یکی از غذبهای الهی رو بهم معرفی کنید؟؟ که شخصی کفر گفته باشه و مرده باشه؟ یا نعوذبالله رو نگفته باشه و به جهنم رفته باشه؟؟؟
خوب شما هم به خدا اعتقاد دارید که نمیشه بگیم ماده هستش...اگر غیر از اینه که بفرمایید حرف اول رو در جهان شما خواهید زد چون به هر چی که اعقاد داری دیگران هم باید معتقد باشند
دوست عزیز منهم انچنا به طلسم اعتقاد ندارم ...تله دیدم اما طلسم ندیدم...مگر هر چیزی که شما ندیده باشید در جهان وجود ندارد؟؟؟؟
ایا به پیشگویی اعتقاد دارید شما؟؟؟؟
دوست عزیز همه اینجا دارای اعتقاداتی هستند و برای اعتقادات خود احترام قایلند و اعتقادات دیگران..همین اقا بینا دیدی تا بحال کسی حتی کفر هم بگه و ایشون با لحن بد یا مسخره کردن بیاد و حرفی بگه...نه نمیگه که تو این چند سالی که با ایشون دوست هستم ندیدم
لطفا مراعات کنید دوست عزیز همه دارای تفکراتی هستیم و تا توهینی نکردیم انتظار توهین و تمسخر نداریم
ممنون میشوم کمی با لحن بهتری پاسخ دوستان رو بدهید تا کدورتی هم پیش نیاید
قربان شما