نویسنده |
پیغام |
saeedzz21
کاربر فعال
|
مهندس حمید جان آیا در صورت استفاده از سیم افشان روکشدار میتوان از قالب جنس پلاستیک استفاده کرد یا در این سیم هم شبیه به سیم لاکی در صورت استفاده از قالب پلاستیکی ظرفیت خازنی بالا میره .
|
دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 6:00pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
archilO نوشته است: سلام استاد حمید استاد در رابطه با این مقوله لوپ که شما گفتین بین دورهای سیم اگه فاصله باشه لوپ بهتر کار میکنه(بخاطر اثر خازنی کمتر): اگه ما با سیم مثلا .7 دهم میل لوپی بسازیم که برا هر دورش 7 دهم با دور دیگه فاصله بدیم عملکرد لوپ بهتر میشه؟یا باید فاصله ها کمی نزدیکتر باشه؟ این مساله رو بارها و بارها توضیح دادم! از نظر من همینکه خود سیم روکش نسبتا ضخیم داشته باشه کافی هست و فاصله ها در حد خوبی در میان. وگرنه اگر بخواین فاصله اضافی ایجاد کنین هیچوقت چیز خوب و دقیقی از آب در نمیاد و زحمتش هم خیلی بیشتر میشه و فایده هم نداره! با سیم 0.7 هم خودبخود همین فاصله 0.7 میل بین سیمها ایجاد میشه به جز در محل عبور سیمها از شیارها. اگر در اون نقاط فاصله اضافی بتونین ایجاد کنین کمی بهتر میشه. ولی توصیه کلی من استفاده از سیم افشان روکشدار هست.
|
دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 6:36pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
saeedzz21 نوشته است: مهندس حمید جان آیا در صورت استفاده از سیم افشان روکشدار میتوان از قالب جنس پلاستیک استفاده کرد یا در این سیم هم شبیه به سیم لاکی در صورت استفاده از قالب پلاستیکی ظرفیت خازنی بالا میره . جنس قالب کمتر از مسائلی که قبلا مطرح کردیم تاثیر داره. در هر صورت چیزی مثل چوب بهتر هست.
|
دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 6:37pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
استاد ممنون از توضیحات مفصلتون عالیییییییییییییییییییییییییییییه
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
سه شنبه 22 اردیبهشت1393 - 1:41am |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
سلام بر کاربران گرامی خصوصا جناب مهندس حمید
مدتی بود به دلیل کسالتی که داشتم نتونستم به تایپیک سر بزنم
دوستان لطفا نتایج جستجوی خودتون رو بگین ممنون میشم
روز مرد رو هم به همه مردان پاک این سایت تبریک میگم
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 6:48am |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
استاد کوروش عزیز خدا بد نده انشاالله شکر خدا خوب شدین امید وارم سالمتی کامل حاصل بشود یه مدت بود جای مطالب مفیدتون خالی بود بادیدن این پیامتان خوشحال شدم که برگشتین شما نباشین تایپینگ چنس جلو نمیره استاد پس به خاطر انجمن هم شده مواظب باشین سر ما نخورین
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 1:38pm |
|
|
taghy
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 25 بهمن1392 - 10:25pm پست: 158 محل اقامت: digger land
|
سلام. خواهشا یکی کمک کنه من هر کاری میکنم اصلا فایلChance-M 1.2.1 در برنامه extreme_burner_avr_v1.4.2 بازنمیکنه تا پروگرامش کنم .
توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.
|
سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 2:35pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
تقی جان شما باید ابتدا از منوی Chip گزینه ATmega8 رو انتخاب کنین.
|
سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 2:49pm |
|
|
taghy
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: تقی جان شما باید ابتدا از منوی Chip گزینه ATmega8 رو انتخاب کنین. بله این کارو کردم ولی نمیدونم چراخطا میده . همین الان بابرنامه CodeVisionAVR V2.03.4 انجام دادم وموفق شدم پروگرام کنم . خیلی ممنونم .
توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.
|
سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 3:26pm |
|
|
taghy
کاربر فعال
|
ببخشید که اگر سوالم تکراریه. به فروشنده گفتم سلف470uh میخوام دررابطه با l3 ,l2 اینارو بهم داده . حالا به نظر شما درستن؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 3:47pm |
|
|
|