انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 11:42pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 297 , 298 , 299 , 300 , 301 , 302 , 303 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس حمید جان آیا در صورت استفاده از سیم افشان روکشدار میتوان از قالب جنس پلاستیک استفاده
کرد یا در این سیم هم شبیه به سیم لاکی در صورت استفاده از قالب پلاستیکی ظرفیت خازنی بالا میره .

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 6:00pm
مدیر کل
مدیر کل

archilO نوشته است:
سلام استاد حمید
استاد در رابطه با این مقوله لوپ که شما گفتین بین دورهای سیم اگه فاصله باشه لوپ بهتر کار میکنه(بخاطر اثر خازنی کمتر): اگه ما با سیم مثلا .7 دهم میل لوپی بسازیم که برا هر دورش 7 دهم با دور دیگه فاصله بدیم عملکرد لوپ بهتر میشه؟یا باید فاصله ها کمی نزدیکتر باشه؟

این مساله رو بارها و بارها توضیح دادم! از نظر من همینکه خود سیم روکش نسبتا ضخیم داشته باشه کافی هست و فاصله ها در حد خوبی در میان. وگرنه اگر بخواین فاصله اضافی ایجاد کنین هیچوقت چیز خوب و دقیقی از آب در نمیاد و زحمتش هم خیلی بیشتر میشه و فایده هم نداره!
با سیم 0.7 هم خودبخود همین فاصله 0.7 میل بین سیمها ایجاد میشه به جز در محل عبور سیمها از شیارها. اگر در اون نقاط فاصله اضافی بتونین ایجاد کنین کمی بهتر میشه. ولی توصیه کلی من استفاده از سیم افشان روکشدار هست.

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 6:36pm
مدیر کل
مدیر کل

saeedzz21 نوشته است:
مهندس حمید جان آیا در صورت استفاده از سیم افشان روکشدار میتوان از قالب جنس پلاستیک استفاده
کرد یا در این سیم هم شبیه به سیم لاکی در صورت استفاده از قالب پلاستیکی ظرفیت خازنی بالا میره .

جنس قالب کمتر از مسائلی که قبلا مطرح کردیم تاثیر داره. در هر صورت چیزی مثل چوب بهتر هست.

دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 6:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد ممنون از توضیحات مفصلتون
عالیییییییییییییییییییییییییییییه

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

سه شنبه 22 اردیبهشت1393 - 1:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر کاربران گرامی خصوصا جناب مهندس حمید

مدتی بود به دلیل کسالتی که داشتم نتونستم به تایپیک سر بزنم

دوستان لطفا نتایج جستجوی خودتون رو بگین ممنون میشم

روز مرد رو هم به همه مردان پاک این سایت تبریک میگم :x

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 6:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد کوروش عزیز خدا بد نده انشاالله شکر خدا خوب شدین امید وارم سالمتی کامل حاصل بشود یه مدت بود جای مطالب مفیدتون خالی بود بادیدن این پیامتان خوشحال شدم که برگشتین شما نباشین تایپینگ چنس جلو نمیره استاد پس به خاطر انجمن هم شده مواظب باشین سر ما نخورین :YMPRAY: @};-

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 1:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: digger land
سلام. خواهشا یکی کمک کنه من هر کاری میکنم اصلا فایلChance-M 1.2.1 در برنامه extreme_burner_avr_v1.4.2 بازنمیکنه تا پروگرامش کنم .

توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.

سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 2:35pm
مدیر کل
مدیر کل

تقی جان شما باید ابتدا از منوی Chip گزینه ATmega8 رو انتخاب کنین.

سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 2:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
تقی جان شما باید ابتدا از منوی Chip گزینه ATmega8 رو انتخاب کنین.
بله این کارو کردم ولی نمیدونم چراخطا میده . همین الان بابرنامه CodeVisionAVR V2.03.4 انجام دادم وموفق شدم پروگرام کنم . خیلی ممنونم .

توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.

سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 3:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ببخشید که اگر سوالم تکراریه. به فروشنده گفتم سلف470uh میخوام دررابطه با l3 ,l2 اینارو بهم داده . حالا به نظر شما درستن؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 3:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 297 , 298 , 299 , 300 , 301 , 302 , 303 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , mirhossein , morteza66 و 462 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure