انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 3:26pm

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام رستم جان دستت درد نکنه ولی 1 سوال چرا روغن لحیم رو خوب میزنه ولی اون ظرف برنجی و اشیاع بزرگ رو کم سنس میکنه ؟

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 8:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

titan نوشته است:
این فایل pcb هست کسی از دوستان نرم افزار باز کردنش رو داره

سلام دوست من من این پی سی بی شما رو به فایل پی دی اف تبدیل کردم
خدمت شما

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 8:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
سلام اگه میشه لطفا فیلم بذارید یه فیلم 1 مگابایت 3gp فکر نکنم کار بسیار سخت و پیچیده ای باشه در هرحال تشکر میکنم به خاطر زحمات شما

اسد تو که خوب دور ور فلزياب TL12000 آقاى هدايتى بودی مرتب در حال رفت امد با جناب هدایتی بودی اخرش هم ما نفهمیدیم تو با این TL12000 چکار کردی ؟ بلاخره ساختی نساختی؟ راضی کننده بود نبود؟ الان هم که میبینم دور ور دلتا گازوئیلی چرخ میزنی ؟
مدار TL12000 هم بی شک کپی همین مدار 12 رگولاتور رستم هست . با تکه فیلمی که الان رستم گذاشت بظاهر مدار راضی کننده ای بود خصوصا تفکیک !! دوستانی مثل کاوشگر /اسد /مهدی/ داوود/ با جدیت سفت سخت دور ور TL12000 بودند ! قرائن شواهد نشون میده از TL12000 زیاد راضی نبودن !
از دوستانی که نام بردم تایید میکنید که راضی نبودید یا نه؟
حالا تفاوت TL12000 هدایتی با 12 رگولاتور رستم تو چیه؟

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 8:29pm
مدیر سایت
مدیر سایت

saman001 نوشته است:
سلام رستم جان دستت درد نکنه ولی 1 سوال چرا روغن لحیم رو خوب میزنه ولی اون ظرف برنجی و اشیاع بزرگ رو کم سنس میکنه ؟

رستم جان , ابن مورد برای من هم سواله :-?

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 8:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ایشون گفتن که فیلم تفکیک هست در یک فیلم برنجی غیر اهنی سنس میشه قوطی اسپری اهنی هست سنس نمیشه.
این میزان تفکیکی که تو این فیلم میبنیم تو هیچ دستگاه pi دیگری تا الان ساخته شده بدست بشر نمی بینیم !!

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 9:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:
asadof نوشته است:
سلام اگه میشه لطفا فیلم بذارید یه فیلم 1 مگابایت 3gp فکر نکنم کار بسیار سخت و پیچیده ای باشه در هرحال تشکر میکنم به خاطر زحمات شما

اسد تو که خوب دور ور فلزياب TL12000 آقاى هدايتى بودی مرتب در حال رفت امد با جناب هدایتی بودی اخرش هم ما نفهمیدیم تو با این TL12000 چکار کردی ؟ بلاخره ساختی نساختی؟ راضی کننده بود نبود؟ الان هم که میبینم دور ور دلتا گازوئیلی چرخ میزنی ؟
مدار TL12000 هم بی شک کپی همین مدار 12 رگولاتور رستم هست . با تکه فیلمی که الان رستم گذاشت بظاهر مدار راضی کننده ای بود خصوصا تفکیک !! دوستانی مثل کاوشگر /اسد /مهدی/ داوود/ با جدیت سفت سخت دور ور TL12000 بودند ! قرائن شواهد نشون میده از TL12000 زیاد راضی نبودن !

دوست خوبم علی جان داری بد قضاوت میکنی من خودم ازش راضیم واقعا تو زمین خوب داره کار میکنه در اول تایپیک 12000 هم من با آقای هدایتی قرار رو بر این گذاشتیم که چون مدار هنوز ناقص بود اول من بسازم تا همه ایرادات توسط اساتید حل بشه بعد اینکه مدار راه افتاد دیگه هرکسی میتونه برا خودش بسازه ما مثل 12 رگلاتوره که قبلا تو سایت گذاشته شده بود عمل نکردیم تا خدای نکرده اگه مدار جواب نداد دوستان ناراضی و گلایه داشته باشن بعدش هم باید براتون بگم که هر مداری یه معایب ویه مزایای داره مگه شما انتظار داشتین من بعد ساختن 12000 و راه افتادن چی کار بکنم بابا اون 12000 ه mdl8500که نیستش اگه یادتون باشه اولین فیلم تست رو هم خودم گذاشتم والا نمیدونم باید چی بگم
من الان هم دارم رو مدار زمین شناسی کار میکنم تا ایشالا بتونم یه روشی برا اپراتوری ساده اش ارائه بدم من کارم با 12000 تموم شده استاد مهدی هم بعد راه افتادن مدار که واقعا هم زحمت زیادی در اون شرایط که داشتن کشیدن دیگه همه چی رو تموم شده اعلام کردن هر کسی میتونه از اول تایپیک بخونه و مدار رو براخودش درست کنه دیگه جای شک و شبه ای نمونده
تو این سایت که سکان دارش استاد حمید هستند چندین مدار ارئه شده که واقعا کار میکنن حالا بسته به نیاز دوستان خودشون تصمیم بگیرن و دستگاه رو بسازن الان خودتون میخاین 12رگلاتوره رو بسازین فردا اگه مدار mdl8500 گذاشته بشه خودتون اونو نمیسازین پس آیا باید اون موقع بگیم که علی آقا از 12 رگلاتوره ناراضیه ؟
به نظر من این حرف درستی نیست چون از هر مداری بسته به قدرتش باید ازش انتظار داشت
خواهشن از حرفهام ناراحت نشید قصد آزار و اذیت ندارم
موفق وپیروز باشید :-BD

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 9:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام دوستان خوبم ممنون که با دقت مسایل رو دنبال میکنید
جایی که من سیم پیچ رو ست کردم اگر 10 سانت دستگاه رو بالا میبردم تیر اهنهای سقفو میزنه و در همون حالت هم تیر اهنهای کف رو سنس میکنه من قدرت دستگاه رو اونقدر کم کردم تا آهنهای کف حذف شد و در نتیجه دستگاه در آستانه سنس آهن بود و وقتی یک فلز آهنی دیگر (قوطی روغن لحیم) داخل میدان سیم پیچ شد مدار سریع آنرا سنس کرد اما در حالت سنس گلدان دقت کنید هدف من فقط نشان دادن قدرت تفکیک بود به صورتی که آنقدر ولوم تفکیک را زیاد کردم تا آن اسپری از مدار سنس حذف شد و بعد گلدان را در مداری که تحت تاثیر امواج آهنهای کف بود مورد تست قرار دادم حالا برسی کنید که دامنه پیک بعد از شروع به سنس کردن گلدان ابتدا باید شکم منحنی را تا حذف آهن ادامه دهد و بعد گلدان را آشکار نمایید
این دلیل کم بودن قدرت سنس گلدان در خانه بود به طور مثال شما میخواهید 1 کیلو آهن و یک کیلو طلا که در کنار هم هست را اسکن و تفکیک کنید
خوب چه اتفاقی ممکن است رخ دهد
با چیزی که در تصویر مشاهده کردید قدرت قابل قبول در تفکیک فلزات آهنی از غیر آهنی میباشد که تخمین اندازه جنس یکی از شرایط مهم کار اپراتور با دستگاه میباشد که باید بداند دنبال چه چیزی میگردد و آستانه حذف را در چه رنجی قرار دهد به طوری که گفتم دوستمان در تست تپه ماسه این گلدان را از فاصله 1.10 سانتی با تفکیک اسکن کرد
موفق باشید

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 10:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:
asadof نوشته است:

والا من tl12000 رو ساختم فرکانس دارم فقط بوق یکسره میزنه قطعه هم ندارم تعویض کنم دارم مسافرت میرم تا چند روز نیستم علی جان فیلم دلتا گازوییلی گذاشتم البته این دفعه توش نفت ریختم ببین بهتر شده یه نگاه بنداز نظر بده :D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 10:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بادرود
رونمایی از مدارهای متعدد که توی این انجمن داره اتفاق می افته از قبیل چنس ، 12000، توباکس ، کلان ، و12رگولاتوره برای کسانی که پول تهیه یه نقطه زن خوب رو ندارند و همیشه در حسرت داشتن حتی یکی از محصولات داخلی بودن ، هیجان انگیز و وسوسه کننده ست، نه که با رو شدن یه مدار ارزش قبلی ها کم بشه اما نزدیکتر شدن به نتایج بهتر و حتی رقابت با برخی نمونه ای تجاری در مدار های اخیر، به کاربرها این نوید رو داده که با کمک بچه های این انجمن و(چه مدیران و چه کاربرها) این علم داره از حالت انحصاری و محرمانه بودن در میاد
بنده از 12000تا به این لحظه کاملا راضی هستم، پیشنهاد اولم به عنوان دستگاه آنالوگ پالسی همین گزینه س.
ضمن اینکه قبلا هم کاردستی های دیگه ای ساخته ام. و البته ازین به بعد هم ممکنه بسازم.
چیزی که مهمه دوست عزیز اینه که برای من مصرف کننده، هزینه ساخت 10تا ازین مدارها هنوز کمتر از ارزونترین دستگاهی خواهد بود که یه کلاهبردار ممکنه بهم بندازه
مخلصیم

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 11:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستانی که میخان این مدار رو بسازن یادشون باشه که تمام خازنها رو اول چک کنند با خازن سنج بعد روی مدار بزارند چون خازنهای بازاری خیلیهاشون خراب هستند

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

شنبه 26 اردیبهشت1393 - 12:08am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 , mymetal , reza77 , Seeker و 323 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure