ali222 نوشته است:
asadof نوشته است:
سلام اگه میشه لطفا فیلم بذارید یه فیلم 1 مگابایت 3gp فکر نکنم کار بسیار سخت و پیچیده ای باشه در هرحال تشکر میکنم به خاطر زحمات شما
اسد تو که خوب دور ور فلزياب TL12000 آقاى هدايتى بودی مرتب در حال رفت امد با جناب هدایتی بودی اخرش هم ما نفهمیدیم تو با این TL12000 چکار کردی ؟ بلاخره ساختی نساختی؟ راضی کننده بود نبود؟ الان هم که میبینم دور ور دلتا گازوئیلی چرخ میزنی ؟
مدار TL12000 هم بی شک کپی همین مدار 12 رگولاتور رستم هست . با تکه فیلمی که الان رستم گذاشت بظاهر مدار راضی کننده ای بود خصوصا تفکیک !! دوستانی مثل کاوشگر /اسد /مهدی/ داوود/ با جدیت سفت سخت دور ور TL12000 بودند ! قرائن شواهد نشون میده از TL12000 زیاد راضی نبودن !
از دوستانی که نام بردم تایید میکنید که راضی نبودید یا نه؟
حالا تفاوت TL12000 هدایتی با 12 رگولاتور رستم تو چیه؟
دوست خوبم علی جان داری بد قضاوت میکنی من خودم ازش راضیم واقعا تو زمین خوب داره کار میکنه در اول تایپیک 12000 هم من با آقای هدایتی قرار رو بر این گذاشتیم که چون مدار هنوز ناقص بود اول من بسازم تا همه ایرادات توسط اساتید حل بشه بعد اینکه مدار راه افتاد دیگه هرکسی میتونه برا خودش بسازه ما مثل 12 رگلاتوره که قبلا تو سایت گذاشته شده بود عمل نکردیم تا خدای نکرده اگه مدار جواب نداد دوستان ناراضی و گلایه داشته باشن بعدش هم باید براتون بگم که هر مداری یه معایب ویه مزایای داره مگه شما انتظار داشتین من بعد ساختن 12000 و راه افتادن چی کار بکنم بابا اون 12000 ه mdl8500که نیستش اگه یادتون باشه اولین فیلم تست رو هم خودم گذاشتم والا نمیدونم باید چی بگم
من الان هم دارم رو مدار زمین شناسی کار میکنم تا ایشالا بتونم یه روشی برا اپراتوری ساده اش ارائه بدم من کارم با 12000 تموم شده استاد مهدی هم بعد راه افتادن مدار که واقعا هم زحمت زیادی در اون شرایط که داشتن کشیدن دیگه همه چی رو تموم شده اعلام کردن هر کسی میتونه از اول تایپیک بخونه و مدار رو براخودش درست کنه دیگه جای شک و شبه ای نمونده
تو این سایت که سکان دارش استاد حمید هستند چندین مدار ارئه شده که واقعا کار میکنن حالا بسته به نیاز دوستان خودشون تصمیم بگیرن و دستگاه رو بسازن الان خودتون میخاین 12رگلاتوره رو بسازین فردا اگه مدار mdl8500 گذاشته بشه خودتون اونو نمیسازین پس آیا باید اون موقع بگیم که علی آقا از 12 رگلاتوره ناراضیه ؟
به نظر من این حرف درستی نیست چون از هر مداری بسته به قدرتش باید ازش انتظار داشت
خواهشن از حرفهام ناراحت نشید قصد آزار و اذیت ندارم
موفق وپیروز باشید