انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 8:11pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 302 , 303 , 304 , 305 , 306 , 307 , 308 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام

سلام اساتید محترم لطفا راهنماییم کنین سنس ندارم صفحه LED سمت پایین روشن مثل تصویر پایین اصلا هیچ تغییری نمیکنه با زدن اون شیش تا کلیدا هم تاثیری نداره تمام ای سی ها رو از جاشون دراوردم صفحه LED هیچ تغییری نکرد و همچنان روشنه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 7:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hadi1364 نوشته است:
سلام اساتید محترم لطفا راهنماییم کنین سنس ندارم صفحه LED سمت پایین روشن مثل تصویر پایین اصلا هیچ تغییری نمیکنه با زدن اون شیش تا کلیدا هم تاثیری نداره تمام ای سی ها رو از جاشون دراوردم صفحه LED هیچ تغییری نکرد و همچنان روشنه

سلام.
بااجازه اساتید. کریستال مدارتون رو تعویض کنید احتمالا درست میشه، البته تنظیم ولوم کنتراست ال سی دی هم بی تاثیر نیست

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

آخرین بار توسط davood_zzz در شنبه 27 اردیبهشت1393 - 8:11pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 8:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ganbari نوشته است:
از راهنمایی شما ممنونم دوست عزیز davood-zzzمنم اتفاقا رفتم کافینت که ویندوز XPداشت.اونجا راه اندازی شد و تونستم پروگرام کنم ولی فکر کنم با نرم افزار progispخوب پروگرامش نکردم چون صفحه ال سی دی روشن و خاموش میشه.................. .یه سوال داشتم من برای پروگرام با نرم افزار کدویژن که پروگرامرم از نوع USPasbمدلAUP-0111باید کدوم پروگرامر تو این نرم افزار انتخاب کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خواهش میشه ، این دیگه نکته ای هست که بهتره توی سی دی نصب داخل فایل راهنمای استفاده دنبالش بگردین. ببخشید که اطلاع کافی در این مورد ندارم

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 8:09pm
مدیر سایت
مدیر سایت

davood_zzz نوشته است:
ganbari نوشته است:
از راهنمایی شما ممنونم دوست عزیز davood-zzzمنم اتفاقا رفتم کافینت که ویندوز XPداشت.اونجا راه اندازی شد و تونستم پروگرام کنم ولی فکر کنم با نرم افزار progispخوب پروگرامش نکردم چون صفحه ال سی دی روشن و خاموش میشه.................. .یه سوال داشتم من برای پروگرام با نرم افزار کدویژن که پروگرامرم از نوع USPasbمدلAUP-0111باید کدوم پروگرامر تو این نرم افزار انتخاب کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز , شما هر ورژنی از این نرم افزار رو میتونی انتخاب کنی, تو نت هم راهنمای استفاده از code vision هست , احتمالا تو cd همراه پرگرمر هم راهنماش باید باشه , موفق باشی

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 8:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان بهث مدارچنس از نو داره به صفحات اول کشیده میشه دوستان و اساتید مخصوصا اقا حمید همیه این تو ضیحات رو دریک فایل با فرمت ورد زحمت کشیدن و برای بچه های انجمن گذاشتن چرا از نو این ایرادات تکراری اینجا بیان میشه ادم تعجب میکنه این تایپیک داشت خوب پیشرفت میکرد ولی با این سوال های تکراری و ایرادهای تکراری بازم برگشتیم به عقب از دوستانی که جدید اومدن یک کم به خودشون زحمت بدن صفحات رو بخونن همه چیز دست گیرشون میشه البته من تو این سایت کاره ای نیستم و از طرف اقا حمید هم معذرت خواهی میکنم که این بحث رو مطرح کردم چون دیدم تایپیک چنس از حالت تخصصی داره در میاد

شنبه 27 اردیبهشت1393 - 11:57pm

ساختمش پروژه جالبیه اما دیگه دارم به این نتیجه میرسم که فلزیابای پالسی بیشتر از 2 متر نمیتونن بزنن.

یکشنبه 27 اردیبهشت1393 - 2:56am

احتمالا مشکل از ال سی دی باشه یا کنتراستش بالاس

یکشنبه 27 اردیبهشت1393 - 3:13am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان سلام
کسی میدونه برای استفاده از کابل آیفون تصویری 12 رشته برای هر لوپ , مثلا 45 و 75 و 1 چند متر سیم
باید بکار برد , کل تاپیکو نگاه کردم ولی ندیدم برای این لوپا چقدر سیم استفاده میشه .

دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 8:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.مهندس عزیز ودوستان نیاز به راهنمایی شما دارم.2 ست از این دستگاه را درست کرده ام وهر دوی انها درiron mask روی3هم تفکیک ندارم درصورتیک هردو سنس خوبی دارند.ولی تفکیک اصلا سه بار ای سی رو دادم پرگرام کردن ولی تغیری نداشت.مهندس عزیز فکر میکنید چه کاری باید انجام بدهم .قبلا از راهنماییشم ودوستان تشکر میکنم

دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 11:31pm
مدیر کل
مدیر کل

پروای عزیز دقت کنین گزینه و تنظیم Iron Mask فقط برای حذف اهن یا در واقع ساکت بودن دستگاه در هنگام سنس آهن هست. ربطی به تفکیک سایر فلزات نداره. شما اگر آهن رو روی نمودار بصورت خانه 4 از سمت راست ردیف بالای ال سی دی مشاهده میکنین یعنی داره درست کار میکنه. عملکرد دقیق تر کاملا بستگی به تنظیم گارد و همینطور کیفیت لوپ شما داره و ارتباطی به مدار نداره! اگر لوپ شما نیاز به درجه گارد بالا داشته باشه یا خودتون عدد گارد رو خیلی بالا بذارین ؛ دیگه تفکیک به تدریج ضعیف میشه و تقریبا عمل نمیکنه.

دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 11:52pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 302 , 303 , 304 , 305 , 306 , 307 , 308 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: hamid20 و 513 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure