نویسنده |
پیغام |
hadi1364
|
سلام اساتید محترم لطفا راهنماییم کنین سنس ندارم صفحه LED سمت پایین روشن مثل تصویر پایین اصلا هیچ تغییری نمیکنه با زدن اون شیش تا کلیدا هم تاثیری نداره تمام ای سی ها رو از جاشون دراوردم صفحه LED هیچ تغییری نکرد و همچنان روشنه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 7:52pm |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
hadi1364 نوشته است: سلام اساتید محترم لطفا راهنماییم کنین سنس ندارم صفحه LED سمت پایین روشن مثل تصویر پایین اصلا هیچ تغییری نمیکنه با زدن اون شیش تا کلیدا هم تاثیری نداره تمام ای سی ها رو از جاشون دراوردم صفحه LED هیچ تغییری نکرد و همچنان روشنه سلام. بااجازه اساتید. کریستال مدارتون رو تعویض کنید احتمالا درست میشه، البته تنظیم ولوم کنتراست ال سی دی هم بی تاثیر نیست
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
آخرین بار توسط davood_zzz در شنبه 27 اردیبهشت1393 - 8:11pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 8:05pm |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
ganbari نوشته است: از راهنمایی شما ممنونم دوست عزیز davood-zzzمنم اتفاقا رفتم کافینت که ویندوز XPداشت.اونجا راه اندازی شد و تونستم پروگرام کنم ولی فکر کنم با نرم افزار progispخوب پروگرامش نکردم چون صفحه ال سی دی روشن و خاموش میشه.................. .یه سوال داشتم من برای پروگرام با نرم افزار کدویژن که پروگرامرم از نوع USPasbمدلAUP-0111باید کدوم پروگرامر تو این نرم افزار انتخاب کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش میشه ، این دیگه نکته ای هست که بهتره توی سی دی نصب داخل فایل راهنمای استفاده دنبالش بگردین. ببخشید که اطلاع کافی در این مورد ندارم
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 8:09pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
davood_zzz نوشته است: ganbari نوشته است: از راهنمایی شما ممنونم دوست عزیز davood-zzzمنم اتفاقا رفتم کافینت که ویندوز XPداشت.اونجا راه اندازی شد و تونستم پروگرام کنم ولی فکر کنم با نرم افزار progispخوب پروگرامش نکردم چون صفحه ال سی دی روشن و خاموش میشه.................. .یه سوال داشتم من برای پروگرام با نرم افزار کدویژن که پروگرامرم از نوع USPasbمدلAUP-0111باید کدوم پروگرامر تو این نرم افزار انتخاب کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز , شما هر ورژنی از این نرم افزار رو میتونی انتخاب کنی, تو نت هم راهنمای استفاده از code vision هست , احتمالا تو cd همراه پرگرمر هم راهنماش باید باشه , موفق باشی
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 8:43pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
دوستان بهث مدارچنس از نو داره به صفحات اول کشیده میشه دوستان و اساتید مخصوصا اقا حمید همیه این تو ضیحات رو دریک فایل با فرمت ورد زحمت کشیدن و برای بچه های انجمن گذاشتن چرا از نو این ایرادات تکراری اینجا بیان میشه ادم تعجب میکنه این تایپیک داشت خوب پیشرفت میکرد ولی با این سوال های تکراری و ایرادهای تکراری بازم برگشتیم به عقب از دوستانی که جدید اومدن یک کم به خودشون زحمت بدن صفحات رو بخونن همه چیز دست گیرشون میشه البته من تو این سایت کاره ای نیستم و از طرف اقا حمید هم معذرت خواهی میکنم که این بحث رو مطرح کردم چون دیدم تایپیک چنس از حالت تخصصی داره در میاد
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 11:57pm |
|
|
m.h&m.ro.g
|
ساختمش پروژه جالبیه اما دیگه دارم به این نتیجه میرسم که فلزیابای پالسی بیشتر از 2 متر نمیتونن بزنن.
|
یکشنبه 27 اردیبهشت1393 - 2:56am |
|
|
hassan shojaie
|
احتمالا مشکل از ال سی دی باشه یا کنتراستش بالاس
|
یکشنبه 27 اردیبهشت1393 - 3:13am |
|
|
saeedzz21
کاربر فعال
|
دوستان سلام کسی میدونه برای استفاده از کابل آیفون تصویری 12 رشته برای هر لوپ , مثلا 45 و 75 و 1 چند متر سیم باید بکار برد , کل تاپیکو نگاه کردم ولی ندیدم برای این لوپا چقدر سیم استفاده میشه .
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 8:13pm |
|
|
parva
کاربر فعال
|
سلام.مهندس عزیز ودوستان نیاز به راهنمایی شما دارم.2 ست از این دستگاه را درست کرده ام وهر دوی انها درiron mask روی3هم تفکیک ندارم درصورتیک هردو سنس خوبی دارند.ولی تفکیک اصلا سه بار ای سی رو دادم پرگرام کردن ولی تغیری نداشت.مهندس عزیز فکر میکنید چه کاری باید انجام بدهم .قبلا از راهنماییشم ودوستان تشکر میکنم
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 11:31pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
پروای عزیز دقت کنین گزینه و تنظیم Iron Mask فقط برای حذف اهن یا در واقع ساکت بودن دستگاه در هنگام سنس آهن هست. ربطی به تفکیک سایر فلزات نداره. شما اگر آهن رو روی نمودار بصورت خانه 4 از سمت راست ردیف بالای ال سی دی مشاهده میکنین یعنی داره درست کار میکنه. عملکرد دقیق تر کاملا بستگی به تنظیم گارد و همینطور کیفیت لوپ شما داره و ارتباطی به مدار نداره! اگر لوپ شما نیاز به درجه گارد بالا داشته باشه یا خودتون عدد گارد رو خیلی بالا بذارین ؛ دیگه تفکیک به تدریج ضعیف میشه و تقریبا عمل نمیکنه.
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 11:52pm |
|
|
|