سلام
جعفر جان از نظر من اون سنگ که شبیه هندوانه ست و بیضی شکل مربوط به اسم تپه ست و خودشه
سنگی هم که شبیه لوزیه و میگی یه طرفش صافه بازم از نظر من نشونه مطمئنیه و نشان از یه حفره یا اتاق میده و با توجه به جوغنی که اونطرفش رو به پایینه طبق تجارب استاد آریای عزیز باید زیرش رو کاوش کرد.
من به بودن بار در این مکان شما شک ندارم.
نظر افراد باتجربه تر رو هم باید جویا شد.
خدمت دوستانی هم که گله مند هستن عرض کنم بیایید به جای این همه انتظار و توقع ؛ خود تلاش و حرکتی داشته باشیم و به این طریق گره ای از کار خود و دیگران باز کنیم.
کاری که در توانمون بوده تا الان ما دریغ نکردیم و بسیاری از مشکلات عالم ردیابی در این انجمن شناسایی شد.
چیزی که تا قبل از این هیچ جا ندیدیم و از هیچ کس هیچ راهنمایی نداشتیم جز مطالب ارزنده استاد آریا در رابطه با ردیابهای خوراکی و آنتن خالی به اصطلاح.
با تلاش همه بچه های پر تلاش دایره مجهولات ردیابی بسیار تنگتر شد و میشه گفت کار رو به انتها رسوندیم
انواع فرکانسها انواع تستها انواع خطاها انواع روشهای ردیابی که در این انجمن بدست اومده نتیجه همدلی و همراهی این بچه های عزیزه تا جایی که بطور حتم میگم نظیرشو نه دیدیم و نه خواهیم دید.
حرکت و تلاشی که در این یک سال انجام شد و نتایجی که بدست اومد سرآغاز و انگیزه ای شد که افراد دیگری هم به فکر تولید ردیاب بیفتند.
میخوام از افراد ناراضی بپرسم اگر کار مارو قبول ندارید و مدام گله مند هستید چرا خود تلاشی نمیکنید. چرا خود راه حلی ارائه نمی دید. چرا شما فرکانس در اختیار نمیزارید. چرا و چرا و چراهای دیگه
اگر بنا بر این باشه که ما هم گلایه کنیم دلمون بسیار پرتر از اونیه که اگه بخوایم 300 صفحه رو با گلایه پر خواهم کرد.
ولی هدف اگر موفقیت و امید به آن باشد به جای پرداختن به این مسایل باید به فکر راه حل بود.
دوست عزیزی که فرکانس مفرغ خواستید بنده چند تا فرکانس مفرغ زدم و در تایپک دیگری اعلام کردم
viewtopic.php?f=13&t=1318به نظرم فرکانس 30.00 مناسبه ولی کسی تستش نکرده و تا الان نشنیدیم که باهاش مفرغ زده باشن.
------------------
با بررسی هایی که این مدت داشتم به نتایجی رسیده ام و به احتمال زیاد ریشه اینهمه مجهولات رو پیدا کرده ام اما راه حل آن فعلا بدست نیومده و اگر خدا بخواد به اون هم میرسیم.