انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 12:57am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 386 , 387 , 388 , 389 , 390 , 391 , 392 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام

از دوستان کسی هست فرکانسی دقیق از مفرغ رو تست کرده باشه و نتیجه گرفته باشه ؟ممنون میشم این فرکانسو در اختیار ما هم قرار بدید

یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 10:23pm
مدیر سایت
مدیر سایت

متأسفانه بعضي از اساتيد دراين بخش فركانسهايي رو بعنوان فركانسهاي صد در صدي براي خودشون در نظر گرفتن و فقط با پول معاوضه ميكنن ! اي روزگار نامناسب !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 28 اردیبهشت1393 - 12:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
والا اقا مهدی خیلی ببخشید من نمیدونم حرف شما صحت داره یا نداره .جسارت هم نمیکنم یه وقت ناراحت نشی از دست من
ولی اینو میدونم که اگر هم این چیزی که شما میگی درست باشه نه جای گله باید باشه و نه جای شکایت
چرا ؟
چون هر کسی نون بازوشو میخوره نوش جونش
هر کسی هم که فر کانس خوب زده باشه دوست داشت میذاره در اختیار دیگران دوست هم نداشت نوش جونش با پول بذاره یا بی پول یا اصلا نذاره
ماها اصلا نمیتونیم در مورد زحمتی که یکی دیگه کشیده تصمیم بگیریم
نزدیک 400 صفحه پست اینجا خورده خود من کوچکترین کمکی از دستم بر نیومد تو این تاپیک و اینم بگم خدایش حتی یک درصد تلاشیو که همین اساتیدی که شما میگی انجام دادنو من ندادم .بعد باید بیام انتظار داشته باشم که چیزیو که یکی دیگه حد اقل 6 ماه براش وقت گذاشته و زحمت کشیده بیام مفتو مسلم بدم به دیگران بعد تازه بعدشم حرف بشنوم و جواب ناراضیا رو بدم

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

دوشنبه 28 اردیبهشت1393 - 1:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شایان نوشته است:
سلام
والا اقا مهدی خیلی ببخشید من نمیدونم حرف شما صحت داره یا نداره .جسارت هم نمیکنم یه وقت ناراحت نشی از دست من
ولی اینو میدونم که اگر هم این چیزی که شما میگی درست باشه نه جای گله باید باشه و نه جای شکایت
چرا ؟
هر کسی هم که فر کانس خوب زده باشه دوست داشت میذاره در اختیار دیگران دوست هم نداشت نوش جونش با پول بذاره یا بی پول یا اصلا نذاره
نزدیک 400 صفحه پست اینجا خورده خود من کوچکترین کمکی از دستم بر نیومد تو این تاپیک و اینم بگم خدایش حتی یک درصد تلاشیو که همین اساتیدی که شما میگی انجام دادنو من ندادم .بعد باید بیام انتظار داشته باشم که چیزیو که یکی دیگه حد اقل 6 ماه براش وقت گذاشته و زحمت کشیده بیام مفتو مسلم بدم به دیگران بعد تازه بعدشم حرف بشنوم و جواب ناراضیا رو بدم

:-BD :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :-BD

دوشنبه 28 اردیبهشت1393 - 1:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
jafar نوشته است:
سلام دوستان نتایج تست یک مکان دیگه ..وزن با فرکانس پایین 1/2 تن حجم : دایره ای با شعاع 2/5 متر .عمق : 2/5 متر . مگنت 2: w=75. و حجمش نیم متر از هر طرف بیشتر شد .عمقش 1/7 متر شد . و حفرهw=76 شد, با همان حجم فلز و یک اتاق با ارتفاع 1/5 متر مشخص شد.و کربن 1/6 کیلو شد . ومس 250 کیلو شد. دوستان آیا این تست به نظرتان خوب هست.

سلام دوستان اینجا را حفاری کردیم تو یک متری یک سنگ مثل هندوانه در آمد البته محلی که حفاریش کردیم معروف به تپه هندوانه هست که گفته میشه سه تا قبر گبری تو منطقه هست,حالا نمیدونم آیا این سنگ که در آوردیم به اسم منطقه ربتی داره یا نه.? تو دو متری هم یک سنگ لوزی در آوردیم ,که طرف بالاش خیلی صاف بود و زیرش یک کاسه مانند داشت که به نظرم طبیعی میاد, فکر کنم اگه بار داشته باشه باید عمقش بیشتر باشه یا کمی از محل حفاری فاصله داشته باشه,آقای تهرانی جان نظرت در مورد این علائم چیه ?آیا این سکنا به عنوان علامت میتونه باشه ? غیر اینا هیچی نبود ,البته سنگریزه وقلوه سنگ زیاد بود

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

دوشنبه 28 اردیبهشت1393 - 2:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
یه چیز دیگه مشغول حفاری که بودیم یک محلی آمد و به ما ملحق شد گفت که این سنگ که مثل مشت میمونه غروب سایش رو همین جایی که دارین حفاری میکنین میفته.چیز دیگه ای استاد تهرانی جان نیست.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

دوشنبه 28 اردیبهشت1393 - 2:58am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

jafar نوشته است:
یه چیز دیگه مشغول حفاری که بودیم یک محلی آمد و به ما ملحق شد گفت که این سنگ که مثل مشت میمونه غروب سایش رو همین جایی که دارین حفاری میکنین میفته.چیز دیگه ای استاد تهرانی جان نیست.

جواب خصوصی ارسال شد

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 11:41am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
جعفر جان از نظر من اون سنگ که شبیه هندوانه ست و بیضی شکل مربوط به اسم تپه ست و خودشه
سنگی هم که شبیه لوزیه و میگی یه طرفش صافه بازم از نظر من نشونه مطمئنیه و نشان از یه حفره یا اتاق میده و با توجه به جوغنی که اونطرفش رو به پایینه طبق تجارب استاد آریای عزیز باید زیرش رو کاوش کرد.
من به بودن بار در این مکان شما شک ندارم.
نظر افراد باتجربه تر رو هم باید جویا شد.

خدمت دوستانی هم که گله مند هستن عرض کنم بیایید به جای این همه انتظار و توقع ؛ خود تلاش و حرکتی داشته باشیم و به این طریق گره ای از کار خود و دیگران باز کنیم.

کاری که در توانمون بوده تا الان ما دریغ نکردیم و بسیاری از مشکلات عالم ردیابی در این انجمن شناسایی شد.
چیزی که تا قبل از این هیچ جا ندیدیم و از هیچ کس هیچ راهنمایی نداشتیم جز مطالب ارزنده استاد آریا در رابطه با ردیابهای خوراکی و آنتن خالی به اصطلاح.

با تلاش همه بچه های پر تلاش دایره مجهولات ردیابی بسیار تنگتر شد و میشه گفت کار رو به انتها رسوندیم
انواع فرکانسها انواع تستها انواع خطاها انواع روشهای ردیابی که در این انجمن بدست اومده نتیجه همدلی و همراهی این بچه های عزیزه تا جایی که بطور حتم میگم نظیرشو نه دیدیم و نه خواهیم دید.

حرکت و تلاشی که در این یک سال انجام شد و نتایجی که بدست اومد سرآغاز و انگیزه ای شد که افراد دیگری هم به فکر تولید ردیاب بیفتند.
میخوام از افراد ناراضی بپرسم اگر کار مارو قبول ندارید و مدام گله مند هستید چرا خود تلاشی نمیکنید. چرا خود راه حلی ارائه نمی دید. چرا شما فرکانس در اختیار نمیزارید. چرا و چرا و چراهای دیگه

اگر بنا بر این باشه که ما هم گلایه کنیم دلمون بسیار پرتر از اونیه که اگه بخوایم 300 صفحه رو با گلایه پر خواهم کرد.
ولی هدف اگر موفقیت و امید به آن باشد به جای پرداختن به این مسایل باید به فکر راه حل بود.

دوست عزیزی که فرکانس مفرغ خواستید بنده چند تا فرکانس مفرغ زدم و در تایپک دیگری اعلام کردم
viewtopic.php?f=13&t=1318
به نظرم فرکانس 30.00 مناسبه ولی کسی تستش نکرده و تا الان نشنیدیم که باهاش مفرغ زده باشن.
------------------
با بررسی هایی که این مدت داشتم به نتایجی رسیده ام و به احتمال زیاد ریشه اینهمه مجهولات رو پیدا کرده ام اما راه حل آن فعلا بدست نیومده و اگر خدا بخواد به اون هم میرسیم.

دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 11:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شایان نوشته است:
سلام
چرا ؟

درود بر شایان عزیز :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :-BD :-BD

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 12:17pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
متأسفانه بعضي از اساتيد دراين بخش فركانسهايي رو بعنوان فركانسهاي صد در صدي براي خودشون در نظر گرفتن و فقط با پول معاوضه ميكنن ! اي روزگار نامناسب !

جناب مهدي عزيز اگه چيزي كه شما گفتيد درست هم باشه بايد قبول كرد چنين فركانسي بجاي اينكه فروخته بشه بايد رفت باهاش بار زد نه اينكه طرف بياد اونو بفروشه اونم مثلا به چند تومن :-w
فركانس ها هر چه قدر هم خوب باشن به تنهاي نمي تونن بار رو بزن و اولين چيز مهارت اوپراتور و از بين بردن تاثير ذهن بر رديابي هستش.ما تو اوپراتوري هر نكته جديدي گفتيم دوستان رفتن و رو محل خطا دقيقا اونا رو زدن در حالي كه دوستان اون نكات رو به رديابي تحميل مي كردن و اين باعث ميشد نكات ريز و درست زير سوال برن.در كل شما ردياب رو بده به يه بچه تا با بدترين فركانس بار رو براتون بزنه.وقتي حرف از فركانس هاي دقيق هستش تاثير يك هزارم فركانس مغز رو رديابي نقطه زني شما رو تا 1 متر از نقطه اصلي دور مي كنه و اين چيزي هست كه من ديدم.براي بار زدن شما بايد اول خودتون رو از نظر ذهني اماده كنيد و افكار خودتون رو بر رديابي تحميل نكنيد تا قدرت و دقت ردياب رو ببينيد.خراب كردن اساتيد بدون مدرك و سند كار اشتباهي هست كه خيلي از دوستان رو كه به اميد رسيدن به بار دارن كار مي كنن رو نااميد مي كنه.فركانس صد در صدي هم ما تا 50 سال اينده نخواهيم داشت و اين يك قانون فيزيك هستش :-B

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 12:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 386 , 387 , 388 , 389 , 390 , 391 , 392 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 122 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure