حمید نوشته است:
هشیار عزیز در برخی سیستمهای پالسی مساله دو لوپ بصورت فرستنده و گیرنده وجود داره. اما این مساله از حیث برد نتیجه چندان بهتری بدست نمیده! از این گذشته مدار چنس برای پیاده سازی چنین سیستمی یکی از دشوارترین مدارهاست! شما بهتره این کار رو روی مدارات ساده تر دیگه ای در نظر بگیرین تا شانس به جواب رسیدن بیشتر باشه. وگرنه در چنس بدلیل لزوم لوپ با کیفیت و حساسیت بالای مدار به جزئیات ؛ احتمال جواب گرفتن از هر تغییر عمده ای ضعیف هست و بنظر من دلیلی هم برای تغییر وجود نداره چون وضعیت مدار لااقل از حیث برد واقعا مناسبه.
اون چیزی که شما به عنوان راز لورنز مطرح کردین آیا اصلا میدونین چقدر تفاوت وجود داره؟! الان برای سکه ما به برد 50 سانت رسیدیم که دوستان هم تایید کردن! خب آیا لورنز میتونه سکه رو بیشتر از 55 سانت بنا به ادعای خودش بزنه؟ این تفاوت اگر باشه که خیلی کمتر از اون چیزی هست که در کاوش و عمقزنی چندان تاثیرگذار باشه چه برسه که بخواد بعنوان راز مطرح بشه! بهرحال من هنوز معتقدم لوپهای بهتری میشه ساخت و نتیجه کمی بهتر از این میشه.
مهندس جان ممنون از نظر شما
ولی من انتظار داشتم حداقل شما از ایده ها حمایت کنید تا دوستان راغب به ساخت بشن . نه اینکه ردش کنید!!!
ایده ای که من دادم از نظر تئوری مشکلی نداره فقط ممکنه تفکیک رو مختل کنه که اینم در مقابل برد بیشتر فکر کنم بده بستان خوبیه . الانم دوستان به اندازه کافی لوپ ساختن و قطعه هم دارند . پس امتحانش توسط کابران خوش سلیقه زیاد هزینه بردار نیست .
مهندس جان شما نکنه میخواید بگید چنس از لورنز بهتره ؟!
مگر ملاک بهتر بودن سنس سکه در 50 سانتیه ؟ آیا همه ی کاربران لورنز میخوان در عمق پایین سکه پیدا کنند.
شما فکر نمیکنید کاربران فورا متوجه میشن که شما دارید یک نوع تبلیغ کاذب برای چنس میکنید ؟ شما به نوعی دارید میگید چون چنس سکه رو در 50 میزنه پس از لورنز بهتره . ( مهندس انتظارات از شما خیلی بالاست و این مسولیت شما رو بسیار سخت میکنه )