انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 6:12pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 306 , 307 , 308 , 309 , 310 , 311 , 312 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

taghy نوشته است:
PEERE DANA جان. موفق باشید..... لطف میکنید از همین لوپ تون که گفتید یک عکس بزارید و سیم به کاررفته در لوپ شما چند میل هست. :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
خداقوت،استاد مهدی ،آقای تقی واستاد بینا...عزیزان شرمنده که دیر شد......تصویر لوپ 64 سانتی متر ،پس از گافیت کاری...

جمعه 2 خرداد1393 - 2:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: digger land
PEERE DANA . خواهش میکنم. اون پیچ وسطی که فلزی نیست رو از کجا باید تهیه کنم. یا چیز دیگه ای میشه بجاش بزنم؟

توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.

جمعه 2 خرداد1393 - 3:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

taghy نوشته است:
PEERE DANA . خواهش میکنم. اون پیچ وسطی که فلزی نیست رو از کجا باید تهیه کنم. یا چیز دیگه ای میشه بجاش بزنم؟

باسلام،راه های گوناگونی وجود داره...بنده از نوعی پلاستیک،بنام میله گرد تفلون آلمانی تهیه وبرای ساخت به تراشکاری سفارش بصورت پیچ سایز شش وطول شش سانت وگل مهره تخت خروسکی ،جهت بستن با دست،...تقریبا بقیمت ده تومان هزینه دارد،ولی بسیار مستحکم وبادوام میباشد...

جمعه 2 خرداد1393 - 4:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
هشیار عزیز در برخی سیستمهای پالسی مساله دو لوپ بصورت فرستنده و گیرنده وجود داره. اما این مساله از حیث برد نتیجه چندان بهتری بدست نمیده! از این گذشته مدار چنس برای پیاده سازی چنین سیستمی یکی از دشوارترین مدارهاست! شما بهتره این کار رو روی مدارات ساده تر دیگه ای در نظر بگیرین تا شانس به جواب رسیدن بیشتر باشه. وگرنه در چنس بدلیل لزوم لوپ با کیفیت و حساسیت بالای مدار به جزئیات ؛ احتمال جواب گرفتن از هر تغییر عمده ای ضعیف هست و بنظر من دلیلی هم برای تغییر وجود نداره چون وضعیت مدار لااقل از حیث برد واقعا مناسبه.
اون چیزی که شما به عنوان راز لورنز مطرح کردین آیا اصلا میدونین چقدر تفاوت وجود داره؟! الان برای سکه ما به برد 50 سانت رسیدیم که دوستان هم تایید کردن! خب آیا لورنز میتونه سکه رو بیشتر از 55 سانت بنا به ادعای خودش بزنه؟ این تفاوت اگر باشه که خیلی کمتر از اون چیزی هست که در کاوش و عمقزنی چندان تاثیرگذار باشه چه برسه که بخواد بعنوان راز مطرح بشه! بهرحال من هنوز معتقدم لوپهای بهتری میشه ساخت و نتیجه کمی بهتر از این میشه.

مهندس حميد عزيز سلام،جسارتا ميشه بپرسم با چه لوپي به اين برد رسيدي؟٥٠ سانت معركست

جمعه 2 خرداد1393 - 4:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
هشیار عزیز در برخی سیستمهای پالسی مساله دو لوپ بصورت فرستنده و گیرنده وجود داره. اما این مساله از حیث برد نتیجه چندان بهتری بدست نمیده! از این گذشته مدار چنس برای پیاده سازی چنین سیستمی یکی از دشوارترین مدارهاست! شما بهتره این کار رو روی مدارات ساده تر دیگه ای در نظر بگیرین تا شانس به جواب رسیدن بیشتر باشه. وگرنه در چنس بدلیل لزوم لوپ با کیفیت و حساسیت بالای مدار به جزئیات ؛ احتمال جواب گرفتن از هر تغییر عمده ای ضعیف هست و بنظر من دلیلی هم برای تغییر وجود نداره چون وضعیت مدار لااقل از حیث برد واقعا مناسبه.
اون چیزی که شما به عنوان راز لورنز مطرح کردین آیا اصلا میدونین چقدر تفاوت وجود داره؟! الان برای سکه ما به برد 50 سانت رسیدیم که دوستان هم تایید کردن! خب آیا لورنز میتونه سکه رو بیشتر از 55 سانت بنا به ادعای خودش بزنه؟ این تفاوت اگر باشه که خیلی کمتر از اون چیزی هست که در کاوش و عمقزنی چندان تاثیرگذار باشه چه برسه که بخواد بعنوان راز مطرح بشه! بهرحال من هنوز معتقدم لوپهای بهتری میشه ساخت و نتیجه کمی بهتر از این میشه.

مهندس جان ممنون از نظر شما
ولی من انتظار داشتم حداقل شما از ایده ها حمایت کنید تا دوستان راغب به ساخت بشن . نه اینکه ردش کنید!!!
ایده ای که من دادم از نظر تئوری مشکلی نداره فقط ممکنه تفکیک رو مختل کنه که اینم در مقابل برد بیشتر فکر کنم بده بستان خوبیه . الانم دوستان به اندازه کافی لوپ ساختن و قطعه هم دارند . پس امتحانش توسط کابران خوش سلیقه زیاد هزینه بردار نیست .
مهندس جان شما نکنه میخواید بگید چنس از لورنز بهتره ؟!
مگر ملاک بهتر بودن سنس سکه در 50 سانتیه ؟ آیا همه ی کاربران لورنز میخوان در عمق پایین سکه پیدا کنند.
شما فکر نمیکنید کاربران فورا متوجه میشن که شما دارید یک نوع تبلیغ کاذب برای چنس میکنید ؟ شما به نوعی دارید میگید چون چنس سکه رو در 50 میزنه پس از لورنز بهتره . ( مهندس انتظارات از شما خیلی بالاست و این مسولیت شما رو بسیار سخت میکنه )

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

جمعه 2 خرداد1393 - 6:07pm
مدیر کل
مدیر کل

mzzzzzzz اگر دقت میکردین در صفحات گذشته دوستان چند تجربه اینطوری رو گزارش کردن! من نمیدونم اگر فلزیابی واقعا به جواب رسید ما باید بلندگو دست بگیریم هی اعلام کنیم؟! :D با لوپ 45 الی 50 چنین نتیجه ای بدست میاد و اگر هم در این حد جواب نده حداقل 45 سانت رو میشه در نظر گرفت که قطعی هست.

جمعه 2 خرداد1393 - 7:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshyar191 جان این ایده به این شکلی که توضیح دادید عملی نیست چون لوپ گیرنده لوپ فرستنده رو به اشتباه فلز زیر خاکی شناسایی میکنه!!
ایده دیگری که به ذهن من خطور میکنه شاید مکمل ایده شما باشه !! و به نوعی از این ایده در بعضی دستگاهها استفاده میشه

فرض کنیم یک لوپ بزرگ 5 متری در حال تزریق پالس 150 هرتزی به زمین هست ( فقط پالس خالی )
اگر با فلزیاب دیگری درون محیط این لوپ 5 متری جستجو کنیم چه تاثیری در کاوش داره؟
ولی هر دو لوپ باید با یک فرکانس و یک اوسیلاتور همزمان کار کنند.
ایا پالسهای قوی لوپ بزرگتر میتونه تاثیری در فلزات مدفون شده بزاره و انگاه این تاثیر برای فلزیاب جستجو گر مفید باشه؟

جمعه 2 خرداد1393 - 8:01pm
مدیر کل
مدیر کل

هشیار عزیز شما اگر خودتون در این حد وارد هستین که ایده بدین و خودتون هم بگین درسته و باید اجرا بشه خب زحمت پیاده سازیش با خود شماست! اما اگر از بنده میپرسین من نظر خودم رو دادم. اگر توضیح بیشتر بخواین عرض میکنم.
ببینید اصولا سیستم لوپ فرستنده و گیرنده اگر در معدود پالسی هایی بکار گرفته میشه بیشتر بلحاظ مساله حذف اثرات زمینی هست نه برد. وگرنه اکثر قریب به اتفاق فلزیاب های پالسی قدرتی به همین شکل مونو لوپ هستن! من نمیتونم صد در صد این رو عرض بکنم ولی تصور بنده این هست که بصورت فرستنده و گیرنده اتفاقا برد پایین تر میاد! نه اینکه بیشتر بشه. از طرفی چون مساله تنظیم لوپ ها هم به مشکلات ساخت لوپ افزوده میشه ؛ شانس نتیجه گیری حتی در حد معمولی هم پایین تر از چیزی خواهد بود که الان داریم. از این گذشته شما میفرمایین از تفکیک صرفنظر کنیم! خب پس برای چی این طرح روی این مدار حساس کار بشه؟! این همه مدارات ساده تر از نظر تکنیک کار وجود داره که میشه این کار رو باهاشون کرد و شانس موفقیت بیشتره و تفکیکی هم ندارن که خراب بشه! وگرنه در این مدار بلحاظ پهنای باند بالایی که بیشتر برای قضیه تفکیک توسط گیرنده لازم هست ؛ عملا ما هیچ فیلتر حذف نویز یا امواج رادیویی نمیتونیم داشته باشیم که به اندازه کافی نیاز به رعایت جزئیات در ساخت و شیلد پیدا میکنه تا خوب جواب بده. در صورتیکه در اکثر فلزیاب های پالسی دیگه شما فیلتر محدود کننده فرکانس رو میبینید که بخودی خود لااقل امواج مزاحم رادیویی رو حذف میکنن. اما اینجا تغییرات موج تا حد 400 نانو ثانیه هم برای تفکیک و هم برای سنس اهمیت دارن و همین حساسیت بالا باعث میشه اکثر تغییرات بنیادی روی این مدار اصلا جواب نده و چون برنامه هم در اختیار ما نیست عملا از نظر من یک تلاش بیهودست.
بنده عرض نکردم چنس از لورنز بهتره! عرض من این هست که تفاوت اونقدری که شما فکر میکنین به اون خدا به اون قرآن نیست! آخه چه تبلیغی عزیز من؟ مگه بنده از آبان سال گذشته تا همین عید که بیش از 4 ماه روی مدار کار کردم و بی منت در اختیار همه گذاشتم بحثی از فروش مطرح بود؟ چرا این همه فروشنده کلاهبردار هر کاری میکنن شما واکنشی نشون نمیدین یا بجای خودش هیچ حمایتی از ما انجام نمیدین ولی تا بحث یک دستگاه اون هم به این متعارفی برای فروشگاه پیش میاد عده ای نظیر شما فکرشون میره سمت دیگه؟ دوست عزیز چنس همون چنسه و برد همون برد! نسخه فروشگاه تفاوت خاصی با این نسخه نداره! این رو چند بار باید بگم؟ لطف کنین صفحات قبل رو ملاحظه کنین نتیجه گیری دوستان از این مدار رو ببینین! اگر هم به اینجا رسیده تلاش های مکرر بنده مدار رو به اینجا رسونده! حالا این عوض تشکر کردن شماست؟ برای شما و امثال شما بنده دیگه عمرا پروژه ای رو کار نمیکنم! برای همین هم تصمیم گرفتم کلا کار خودم رو در انجمن کم کنم و به مسائل شخصی عقب افتاده خودم در این یک سال اخیر بپردازم. هیچ چیزی بدتر از این نیست که آدم انرژی ؛ زمان و تخصص خودش رو جایی و برای کسانی خرج کنه که نه تنها نمیتونن جبرانی داشته باشن بلکه حتی در مرحله تشکر یا قدردانی هم مشکل دارن!
مقایسه شما در مورد سکه هم نشان از بی تجربگی شماست. دوست من ؛ سکه رو بنده مرتبا چرا مثال میزنم؟ چون اولا سکه یک چیز استاندارده. یعنی سکه 500 تومنی سفید دست من و شما دقیقا یک چیزه! پس برای تست قطعا هدف یکسان و قابل مقایسه ای داریم. در ثانی برد حداکثری که برای سکه بدست میاد همیشه در همه فلزیاب های مختلف فقط با حدود خاصی از سایز لوپ حاصل میشه. این سایز برای سکه های درشت بین 40 تا 50 سانت در ابعاد لوپ بسته به نوعی که پیچیده میشه هست. حالا لورنز هم همین شرایط رو داره. پس مقایسه سادست! اگر با اون لوپ و با همون هدف مثلا 10 درصد تفاوت برد وجود داره پس برد نهایی با لوپ بزرگ هم به همین میزان اختلاف داره. میمونه قضیه نفوذ در خاک و حساسیت بیشتر به دفینه که در چندین مورد به خود من ثابت شد این شرایط هم برای چنس واقعا در حد مطلوبی هستن. در واقع اگر مجموع این پارامتر ها نبود و دوستان با توجه به همین نتیجه گیری ها از خود ما درخواست ساخت نمیکردن ؛ پروژه چنس اصلا برای فروشگاه نمیتونست وجود داشته باشه. کما اینکه از ابتدا هم چنین قراری نبود چون اصلا هدف این نبود! وقتی هدف کار فنی درست باشه و به جایی برسه فکر نمیکنم جایی داشته باشه که شما یا دیگران فکر منفی به ذهن خودتون راه بدین!
از نظر من چنس جواب خوبی داده و اگر کسی دنبال فلزیاب پالسی هست خب یکی از گزینه های خوب میتونه باشه. سایر مدارات پالسی هم از حیث قدرت زیاد کمتر و بیشتر از این نیستن. حالا اگر این حرف مکرر من رو قبول ندارین خب این گوی و این میدان. طرح برای کار زیاد هست. چنس هم یکیشون. میتونین هر مدار یا هر ایده ای دارین روش کار کنین. کسی جلو شما رو نگرفته. بنده چه بصورت کلی چه بصورت جزئی در اغلب مباحث مربوط به مدارات مختلف حضور داشتم و چه این مدار چه توباکس چه زمین شناسی و حتی بی آر ان رو هم خودم آغاز کردم! حالا شما هم میتونین مشابه چنین کارهایی رو انجام بدین و دوستان ممنون شما میشن. اما حق ندارین کاری رو که من کردم با ذهنیت منفی خودتون خراب کنین! هنوز توی این انجمن کسی به صورتی که من روی مدارات کار میکنم کار نکرده! کسی حتی هنوز یک فیبر برای مداری نزده اما از فیبر بنده ایراد میگیره! خب کار به این صورت جلو بره مطمئنا تکلیف برای من مشخصه!
عزیزانی هم که مدام از این مدار به اون مدار سوئیچ میکنن ؛ بنظر من یا این قضیه بصورت یک تفریح براشون در اومده یا اینکه واقعا نمیدونن دارن چکار میکنن. اگر قرار بود همه چیز جوابگیری از یک فلزیاب به مدارش باشه که بالاخره بین این همه مدار یکی باید جواب راضی کننده میداد! اما اگر اینطور نیست ؛ یا توقع دوستان از فلزیاب چیزی هست که امکانپذیر نیست و یا اینکه به نکات ریز ساخت و کیفیت قطعات و بخصوص لوپ و تاثیر فوق العاده زیادشون در جوابگیری از هر فلزیابی واقف نیستن! و در واقع عدم رعایت این نکات ریز باعث میشه هیچ مدار فلزیابی در حد حرفه ای جواب نده.
اسم از لورنز هم اومد. حاضرم به تمام مقدساتم قسم بخورم اگر نقشه لورنز رو هم جلو شما بذارن حتی 1 درصد عزیزان نمیتونن در صورت توانایی در ساختش به کارایی لورنز اصلی نزدیک بشن! چون جزئیات بیش از اون چیزی که فکرش رو بکنین زیاده. فقط بعنوان مثال عرض کنم هر وقت ما تونستیم فقط قسمت لوپ رو با کیفیت لورنز یا مینلب بسازیم بیشتر مسائلمون حل میشه! اما فعلا در همین قسمت هم هنوز به نتیجه گیری واقعا ایده آل نرسیدیم.

جمعه 2 خرداد1393 - 8:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
mzzzzzzz اگر دقت میکردین در صفحات گذشته دوستان چند تجربه اینطوری رو گزارش کردن! من نمیدونم اگر فلزیابی واقعا به جواب رسید ما باید بلندگو دست بگیریم هی اعلام کنیم؟! :D با لوپ 45 الی 50 چنین نتیجه ای بدست میاد و اگر هم در این حد جواب نده حداقل 45 سانت رو میشه در نظر گرفت که قطعی هست.

حمید جان در کل دوست داریم حالا چه عصبانی چه خوشحال چون واسه همه و واسه چنس خیلی وقت گزاشتی.من به نوبه خودم ازت تشکر می کنم

جمعه 2 خرداد1393 - 8:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
به نظر من چنس از لحاض عمق زني خوبه فقط مسئله نويز هست كه اون هم با لوپ خوب حل ميشه ديگه چي ميخواين پس بسازينش نكنه دوست دارين با ولوم مولتب ترن 12 رگولاتور يك ساعت ور برين كه خودتون مختارين :D
از 12 رگولاتور يكمي عمقش كمه كه به حساب نمياد فقط اگه بخواهيم نويز مدار رو بكلي ازبين ببريم بايد شاسي مدار مثبت باشه :D ;)
فقط در مورد بهترين لوپ براي مدار بنويسين من الان با كابل شبكه 1در 1 متري نزديك 3 متر جواب ميگيرمالبته واسه سيني 50 سانت
در ضمن دوستان اين فايل رو پروگرم كنند بهتره
حتما مقاومت موازي با لوپ رو 680 اهم بزنين در غير اينصورت نويز زياد خواهيد داشت

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 2 خرداد1393 - 8:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 306 , 307 , 308 , 309 , 310 , 311 , 312 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mirhossein , Qazwsxedc و 525 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure