انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:16pm

پاسخ به موضوع  [ 895 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 90  بعدی
 Gpx 4500 
نویسنده پیغام

mohammadreza نوشته است:
سلام ارتین جان در رابطه با نتیجه فقط امیدوارم 4500 برنده مسابقه بوده باشه :D :D

محمد رضا جان خیالت راحت که 4500 برده :D :D

جمعه 9 خرداد1393 - 12:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: ایران
مسعود جان می بینم که شما هم به جمع هواداران 4500 پیوسته اید و . . . :D :ymhug: :ymapplause:

جمعه 9 خرداد1393 - 1:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mohammadreza نوشته است:
سلام ارتین جان در رابطه با نتیجه فقط امیدوارم 4500 برنده مسابقه بوده باشه :D :D

شوق در چشمان محمدرضا.. :D آدم وقتی سیستم نو میخره مثل کسیه ک واسه ماشینش بوق نو میخره و تندتند هی بوق میزنه.. :D

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

جمعه 9 خرداد1393 - 3:09pm
استادیار
استادیار

با سلام و درود

جناب آرتین عزیز فک کنم شما منظور من و درست متوجه نشدی :D من بعد از رونمایی چنس که مهندس حمید واقعا براش انرژی گذاشتن و براش زحمت کشیدن.این فلزیاب و ساختم و در همون مقطع نیز اعلام کردم که لازمه سازنده این مدار شهامت تغییرات حداقل مقاومتها و...داشته باشه که بتونه دستگاه و کنترل و آروم کنه...بعد از مشورتهای سازنده ای که با مهندس حمید داشتیم بهترین مدل شیلد و سیم رو براش پیدا کردیم و خدا رو شکر جواب داد...متاسفانه فعالیت من در اون مقطع برای یه عده قابل تحمل نبود و اتفاقاتی افتاد که منجربه این شد که به کلی فعالیتم ودر اون تاپیک محدود کنم :-ss من بنا به قولی که دادم بعد از مونتاژ چنس توسط استاد مجتبی در مورد اپراتوری این فلزیاب توضیحات اساسی و ویژه خواهم داد که دوستانی که چنس و دارن بتونن باهاش راحت کار کنند.
:-BD در مورد مقایسه با 4500 هم که عرض کردم اهداف عمیق رو فلزیاب چنس به مانند جی پی ایکس آشکار میکنه و...البته مقایسه چنس با 4500 برای این فلزیاب یه پوون مثبت به حساب میاد که تا الان غیر از فلزیاب سری لورنز هیشکی هیچ فلزیابی رو با جی پی ایکس مقایسه نکرده و این عملکرد درست حسابی این سیستم رو میرسونه ;)
اصلا هم بحث مسابقه و...در کار نبوده و نیست. هدف من فقط کمک به عزیزانی هستش که توانایی مالی برای خرید سیستمهای گرون قیمت و ندارن و بتونن از سیستم مشابه با کارایی بالا و ارزونتر استفاده کنن ;) :D
موفق باشید

جمعه 9 خرداد1393 - 5:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنونم استاد کرمي عزيز
ايا واقعا ميشه چنس رو با جي پي مقايسه کرد استاد, البته جسارت نشه چون منظورم اينه که ايا چنس هم توانايي حذف ذرات و املاح رو مانند جي پي داره تا بشه روي صداهاي ضعيف فلزات عمقي مثل جي پي حساب باز کرد يا اينکه نميشه و چنس هم مثل لوپ ٣۵ سانت لورنز به سنگها و املاح حساسه؟

جمعه 9 خرداد1393 - 11:06pm

mohammadreza نوشته است:
مسعود جان می بینم که شما هم به جمع هواداران 4500 پیوسته اید و . . . :D :ymhug: :ymapplause:

اگه قابل بدونید محمد رضا جان @};- :x
دوستان چند وقتیه که کلی زحمت رو دوش only for you و اقا محمد رضای عزیز انداختم اما خدایی هیچ کم نذاشتن واسم همینجا جا داره کلی ازشون تشکر کرده باشم البته only for you مدتیه بنا به تهمتهایی که بهش زده شده بن شده اما کسی که من دیدم هیچ وصله ای بهش نمیچسبه و خیلی پسر گلیه @};-
دوستان سعی کنیم هیچ وقت یک تنه به قاضی نریم [-X @};-

شنبه 9 خرداد1393 - 12:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بله آقا مسعود من هم همین نظر شما رو دارم. متاسفانه این از مشکلات فضای مجازیه که نمیشه برداشت درستی از کسی داشت. امیدوارم مسئولین سایت در تصمیمی که گرفته اند تجدید نظر نمایند.
در ضمن من کاری نکردم. امیدوارم همیشه موفق باشید.

شنبه 10 خرداد1393 - 7:22am
استادیار
استادیار

afshin نوشته است:
ممنونم استاد کرمي عزيز
ايا واقعا ميشه چنس رو با جي پي مقايسه کرد استاد, البته جسارت نشه چون منظورم اينه که ايا چنس هم توانايي حذف ذرات و املاح رو مانند جي پي داره تا بشه روي صداهاي ضعيف فلزات عمقي مثل جي پي حساب باز کرد يا اينکه نميشه و چنس هم مثل لوپ ٣۵ سانت لورنز به سنگها و املاح حساسه؟

خواهش میکنم دوست عزیز

ببین غیر ازفلزیابهای سری جی پی ایکس به شخصه فلزیاب پالسی ندیدم که بتونه واقعا تمام ذرات و املاح و رد بده :-? برای فلزیاب لورنز هم تبلیغات وسیعی شده که وارد جزئیاتش نمیشیم...اما باز میبینیم که نمیتونیم صد در صد بهش اعتماد کنیم....برای ما چیزی که حائز اهمیته اینه که بتونیم فلز و از نافلز تشخیص بدیم ...حال با فلزیاب لورنز باشه یا چنس یا هر سیستمی دیگه....فلزیاب چنس اگه درست حسابی ساخته بشه میتونه املاح و به یه صورتی آشکار کنه که اپراتور حفاری بیخود نکنه...چیزی که من بهش رسیدم این بود که این فلزیاب املاح و ذرات رو به صورت فلزات آهنی بهش واکنش نشون میداد. و میشد تا حدود زیادی فلز و از نافلز تشخیص داد و اینکه یه تفکیک درست حسابی داره که پالسی های دیگه ازش محرومن :-BD در مورد کشف فلزات ریز در عمق با وجود املاح و ذرات زیاد به نظرم غیر جی پی ایکس هیچ فلزیابی اینچنین توانایی رو نداره حتی لورنز :-? :-ss

شنبه 10 خرداد1393 - 11:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود بر شما استاد کرمی عزیز، میشه لطف کنید بهترین برنامه ها و تنظیمات رو برای عمیق ترین کاوش با جی پی ایکس 4500 ذکر نمائید؟ مثلا فرض کنید می خواهیم بیش از نیم کیلو فلز رو در عمق یک الی 2 متری جستجو نمائیم. کدام برنامه ها و تنظیمات و کدام روش بالانس مناسب هست؟ با سپاس :x

شنبه 10 خرداد1393 - 11:54am
استادیار
استادیار

mohammadreza نوشته است:
درود بر شما استاد کرمی عزیز، میشه لطف کنید بهترین برنامه ها و تنظیمات رو برای عمیق ترین کاوش با جی پی ایکس 4500 ذکر نمائید؟ مثلا فرض کنید می خواهیم بیش از نیم کیلو فلز رو در عمق یک الی 2 متری جستجو نمائیم. کدام برنامه ها و تنظیمات و کدام روش بالانس مناسب هست؟ با سپاس :x

سلام استاد عزیز :x :ymhug:

اول بابت تاخیری که در جواب دادن خصوصی داشتم عذر میخوام و اینکه در حالت وری دیپ با لوپ دبل دی و حالت فیکسد و آیرن ریجکت روی4 رو باهاش کار کن.با این تنظیم یه فلز100 گرمی رو تو 2 متر پیدا میکنه :D :D بالانس هم همونی رو انجام بده که قبلا گفتم. ;) فقط حواست به بوق ممتد باشه اگه کم شد بدون که فلز عمیق پیدا کردی ;)

شنبه 10 خرداد1393 - 12:10pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 895 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 90  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Xerxes و 150 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure