با سلام و درود
جناب آرتین عزیز فک کنم شما منظور من و درست متوجه نشدی
من بعد از رونمایی چنس که مهندس حمید واقعا براش انرژی گذاشتن و براش زحمت کشیدن.این فلزیاب و ساختم و در همون مقطع نیز اعلام کردم که لازمه سازنده این مدار شهامت تغییرات حداقل مقاومتها و...داشته باشه که بتونه دستگاه و کنترل و آروم کنه...بعد از مشورتهای سازنده ای که با مهندس حمید داشتیم بهترین مدل شیلد و سیم رو براش پیدا کردیم و خدا رو شکر جواب داد...متاسفانه فعالیت من در اون مقطع برای یه عده قابل تحمل نبود و اتفاقاتی افتاد که منجربه این شد که به کلی فعالیتم ودر اون تاپیک محدود کنم
من بنا به قولی که دادم بعد از مونتاژ چنس توسط استاد مجتبی در مورد اپراتوری این فلزیاب توضیحات اساسی و ویژه خواهم داد که دوستانی که چنس و دارن بتونن باهاش راحت کار کنند.
در مورد مقایسه با 4500 هم که عرض کردم اهداف عمیق رو فلزیاب چنس به مانند جی پی ایکس آشکار میکنه و...البته مقایسه چنس با 4500 برای این فلزیاب یه پوون مثبت به حساب میاد که تا الان غیر از فلزیاب سری لورنز هیشکی هیچ فلزیابی رو با جی پی ایکس مقایسه نکرده و این عملکرد درست حسابی این سیستم رو میرسونه
اصلا هم بحث مسابقه و...در کار نبوده و نیست. هدف من فقط کمک به عزیزانی هستش که توانایی مالی برای خرید سیستمهای گرون قیمت و ندارن و بتونن از سیستم مشابه با کارایی بالا و ارزونتر استفاده کنن
موفق باشید