انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 3:21pm

پاسخ به موضوع  [ 529 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 53  بعدی
 سیستم های ماهواره ای 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

:D.

یکشنبه 10 خرداد1393 - 1:45am
مدیر سایت
مدیر سایت

dafinejo نوشته است:
pmlpd نوشته است:
سلام میبینم بحث ماهواره داغ است تو را به خدا ذست بدلم نگذارید یکی از اقایان گردن کلفت پر اداع گفت یک اسکن ماهواره دارم جا ها کاملا مشخص است بیایید برای تاییددستگاه بزنیید ما هم دستگاه انجمن را بردیم برای دو نقطه که ماهواره مشخص کرده بود دستگاه انجمن تایید کرد دقیقا با حجم وعمق داده شده از طرف ماهواره شش متر عمق حجم 80*80 دوهفته بجای ششمتر -نه متر کندیم به نتیجه نرسدیم پدرمان در آمد. جالب صاحب نقشه گفت من این همه هزینه کردم تقصیر شما است چرا تایید کردید میگم بابا ما که انسانیم اشتباه میکنیم دستگاه دو میلیونی اشتباه داره چرا ماهواره میلیاردی شما اشتباه کرده ...به خودم بالیدم دستگاه انجمن با ماهواره در یک سطح هستن اگه به مال میرسیدم حرف برادرانیکه اداع دارند ماهواره میتونه از زیر نقشه برداری کنه را قبول میکردم :((

کسی که بیاد برای مردم عادی ماهواره بزنه کلاهبرداره شیاده.
سودی که دفینه داره چاههای نفت هم ندارن.ی سنگ پیدا شد ک اگه طرف زخمی شده باشه سنگو کنارش بذاری فوری خوب میکنه.ارزشش برابر بود با در امد دو سال فروش نفت ایران.اخه شما ها چی میدونید.ی الماس پیدا میکنن ارزشش برابر با فروش یک ماه نفت .چی میگید اخه که میگید نفت ارزش داره.چرا ایران انرژی هسته رو تاکید میکنه.ی کوتوله پیدا میکنن 70 میلیارد میفروشنش.شما میگید منقل کش.برید بپرسید تپه باستانی اوه چی داشت.عزیزان من با 10 تا کمپرسی بارشو بردن.چی میدونید شما اخه.میاید دم از رد یاب ی میلیونی و نقطه زن فوقش 100 میلیونی حرف میزنید.این دستگاها نهایت 10 متر به بالا نمیزنن.برید کاشان مشهد اردهال بپرسید شهر زیر زمینی قضیه اش چیه.ی شهر زیر زمینی 2000 ساله بودش که تو عمق 40 متری بوده.اخه چیزی نمیدونید چرا حرف میزنید نیستش.از تو همون شهره زیر زمینی 80 تن طلا ردن.چی دارید میگید.تند تند دارید میگید نیستش.نیستش.برید همون رد یاب کار کنید براتون بسه.شماها رو چ به ماهواره اخه.وقتی نمیتونید استفاده کنید از این تکنولوژی چرا نفی اش میکنید.بگید توانشو نداریم.اگه قرار بود شماها از این چیزا خبر داشتید که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشد.از قدیم گفتن تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها.

میگم کسی نگفته اینا نیست بحث ما ماهوارتونه
میگم تو که ماهواره داری و با کمپرسی طلا هاتو میبری توی زیرزمین شهر 2000 ساله قایم میکنی
تو که میلیارد میدی واست ماهواره بزنن عین خیالت هم نیست بینم باشه یا نباشه پولت بره و هیچی به هیچی
تو که اینهمه علم داری و حتی سیکل هم گرفتی
تو که از محارم دولتی و هرچی کشف کنننننننن و اختراع کنننننننن و پیدا کنننننننننن باید اول به شما گزارش بدددددددددن
میشه بفرمایید ساعت 3 نصفه شب با چشمای قرمز پشت یه سیستم عهد بوق توی یه انجمن که همه ی اعضاش لنگ اعتبار اینترنتشونن چکار میکنی؟

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 10 خرداد1393 - 1:54am
مدیر کل
مدیر کل

جناب دفینه جو ظاهرا ما هر چی مستقیم جواب شما رو ندیم شما بیشتر به ذکر مسائل غیر مفید خودت ادامه میدی! من در صفحه قبل 3 پرسش رو مطرح کردم. عرض هم کردم اگر نتونین جواب بدین یا غرضی دارین یا از سر فریب خوردگی و بیسوادی چیزی میگین!
خب ظاهرا مطالبی که شما میگین رو هیچکس نمیدونه فقط شما میدونی! برای همین همه کشورها از جمله خود ایران اکتشاف منابع زیرزمینی از جمله نفت رو رها کردن رفتن دنبال دفینه یابی! آخه عزیز من شما اصلا میدونی از یک چاه نفت در طول سال چقدر نفت استخراج میشه و تا چندین سال میشه ازش بهره برداری کرد که مقایسه میکنین؟ بحث منابع زیر زمینی بحث انرژیه! بحرانی که فردای دنیا دچارش هست! این مساله نه تنها از نظر اقتصادی بلکه از نظر استراتژیک و زیرساخت های یک کشور اهمیت حیاتی داره. حالا شما یه مجسمه یا مومیایی میلیاردی هم خارج کنی نسل فردا میخوان باهاش زندگی کنن؟! پس این مقایسه های کودکانه رو خواهشا دیگه انجام ندین! اون موقع که نفت 20 دلار بود کسی نمیگفت دولت باید بره دنبال دفینه نه نفت! چه برسه به الان که که قیمت نفت چند برابر شده!
کشفیاتی هم که شما میگی بله وجود دارن. ولی شما چه مدرکی دارین که ثابت کنین این اکتشافات با ماهواره انجام شدن؟ دستگاههای زیاد و پیشرفته ای وجود داره که روی زمین قابل استفادست. برای اکتشافات بزرگ اتفاقا لزومی به ماهواره هم نیست! وقتی دفینه خیلی بزرگ و قابل ملاحظه باشه ؛ هستن دستگاههایی که در عمق بیشتری بتونن مشخصش بکنن.
حالا جالبه اخرش هم میگین ما رو چه به ماهواره! خب پس سود حرف شما برای دیگران اصلا چی هست؟ چیزی که برای کسی قابل استفاده نباشه پس به چه دردی میخوره؟ فقط میخواین دل دیگران رو مثلا آب کنین؟ :D خب چه سودی به شما میرسه؟ از این گذشته شما که فکر میکنی همه چیو میدونی چی گیر خودت اومده تا حالا؟ :D

یکشنبه 10 خرداد1393 - 1:58am

koohyar نوشته است:
dafinejo نوشته است:
pmlpd نوشته است:
سلام میبینم بحث ماهواره داغ است تو را به خدا ذست بدلم نگذارید یکی از اقایان گردن کلفت پر اداع گفت یک اسکن ماهواره دارم جا ها کاملا مشخص است بیایید برای تاییددستگاه بزنیید ما هم دستگاه انجمن را بردیم برای دو نقطه که ماهواره مشخص کرده بود دستگاه انجمن تایید کرد دقیقا با حجم وعمق داده شده از طرف ماهواره شش متر عمق حجم 80*80 دوهفته بجای ششمتر -نه متر کندیم به نتیجه نرسدیم پدرمان در آمد. جالب صاحب نقشه گفت من این همه هزینه کردم تقصیر شما است چرا تایید کردید میگم بابا ما که انسانیم اشتباه میکنیم دستگاه دو میلیونی اشتباه داره چرا ماهواره میلیاردی شما اشتباه کرده ...به خودم بالیدم دستگاه انجمن با ماهواره در یک سطح هستن اگه به مال میرسیدم حرف برادرانیکه اداع دارند ماهواره میتونه از زیر نقشه برداری کنه را قبول میکردم :((

کسی که بیاد برای مردم عادی ماهواره بزنه کلاهبرداره شیاده.
سودی که دفینه داره چاههای نفت هم ندارن.ی سنگ پیدا شد ک اگه طرف زخمی شده باشه سنگو کنارش بذاری فوری خوب میکنه.ارزشش برابر بود با در امد دو سال فروش نفت ایران.اخه شما ها چی میدونید.ی الماس پیدا میکنن ارزشش برابر با فروش یک ماه نفت .چی میگید اخه که میگید نفت ارزش داره.چرا ایران انرژی هسته رو تاکید میکنه.ی کوتوله پیدا میکنن 70 میلیارد میفروشنش.شما میگید منقل کش.برید بپرسید تپه باستانی اوه چی داشت.عزیزان من با 10 تا کمپرسی بارشو بردن.چی میدونید شما اخه.میاید دم از رد یاب ی میلیونی و نقطه زن فوقش 100 میلیونی حرف میزنید.این دستگاها نهایت 10 متر به بالا نمیزنن.برید کاشان مشهد اردهال بپرسید شهر زیر زمینی قضیه اش چیه.ی شهر زیر زمینی 2000 ساله بودش که تو عمق 40 متری بوده.اخه چیزی نمیدونید چرا حرف میزنید نیستش.از تو همون شهره زیر زمینی 80 تن طلا ردن.چی دارید میگید.تند تند دارید میگید نیستش.نیستش.برید همون رد یاب کار کنید براتون بسه.شماها رو چ به ماهواره اخه.وقتی نمیتونید استفاده کنید از این تکنولوژی چرا نفی اش میکنید.بگید توانشو نداریم.اگه قرار بود شماها از این چیزا خبر داشتید که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشد.از قدیم گفتن تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها.

میگم کسی نگفته اینا نیست بحث ما ماهوارتونه
میگم تو که ماهواره داری و با کمپرسی طلا هاتو میبری توی زیرزمین شهر 2000 ساله قایم میکنی
تو که میلیارد میدی واست ماهواره بزنن عین خیالت هم نیست بینم باشه یا نباشه پولت بره و هیچی به هیچی
تو که اینهمه علم داری و حتی سیکل هم گرفتی
تو که از محارم دولتی و هرچی کشف کنننننننن و اختراع کنننننننن و پیدا کنننننننننن باید اول به شما گزارش بدددددددددن
میشه بفرمایید ساعت 3 نصفه شب با چشمای قرمز پشت یه سیستم عهد بوق توی یه انجمن که همه ی اعضاش لنگ اعتبار اینترنتشونن چکار میکنی؟

خخخخخخخخخخخخخخ.
من که میگم کلاهبرداریه.15 میلیون از جیب دوستم پرید هیچی نصیبش نشد الان هم رفته زیر قرض.اون خدایه که روزی میده.خدا بخواد با همین ردیاب و نقطه زن که ارزشی برای شما نداره .میده.فقط خداوند هست که روزی رسان هست.همین دولتیا ی روز تقاص سو استفاده از موقعیتشون رو میدن.همین تکنولوژی که ازش حرف میزنن از پول بیت المال ساخته شده.اگه قرار باشه اونا استفاده بکنن ما نکنیم. من راضی نیستم.تو گلوشون گیر کنه.مگه خونشون از ما ندار ها رنگین تره.من ی سکه هم پیدا کنم کلامو میندازم هوا.اون همه طلای اوه چی شد باور کنین ابش میکردن نفری دیگه 10 میلیون میرسید.اییییییییییییی خدااااااااا به دادمون برس :YMPRAY:

یکشنبه 10 خرداد1393 - 2:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

والا من حوصله نوشتن ندارم چقد هی میگین..... بابا بیخیال ما تسلیم شما درست میگید چنین چیزی نبوده نیست و نخواهدم امد.. مام بیسوادیم حالیمون نیست بعضیام فکر میکنن ک دولتی و امنیتی هستیم اونم اشکال نداره.. سرتونم دیگه درد نمیاریم از همتونم عذر خواهی میکنم دوستان. پاینده باشید.

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

یکشنبه 11 خرداد1393 - 11:05am
مدیر کل
مدیر کل

بابا نا سلامتی لااقل امثال ما توی انجمن هستن که چند کلاس سواد داشته باشن! :D دوستانی که هی میگن ماهواره برای این کارها جواب میده آیا توانش رو دارن بیان در حد خیلی مختصر توضیح بدن که ماهواره مزبور با چه امواجی کار میکنه؟ والا ما با هر مدل موجی برخورد داشتیم و میدونیم استفاده از امواج از فاصله نزدیک تر بسیار راحت تر و دقیق تر و عملی تر هست نه از فاصله دورتر! این خاصیت تمامی امواج بلا استثناست که با نزدیک شدن دقت بالاتری پیدا میکنه! شما هیچ موجی در این دنیا پیدا نمیکنین که با دور شدن از موضع دقت یا قدرتش بیشتر بشه!!! این برخلاف تمام قوانین شناخته شده فیزیک هست! حالا شما میخواین بگین ماهواره مورد نظر چه موجی رو استفاده میکنه که از هزاران کیلومتر دورتر بهتر جواب میده ولی نمیشه همونو بصورت یک دستگاه روی سطح زمین به کار برد؟! :D به همین دلیل هم عرض میکنم از ماهواره فقط برای بررسی مناطق وسیع میشه کمک گرفت. نه برای پیدا کردن یک دفینه معمولی.
من واقعا متعجبم از ابتدای این تاپیک من به نوبه خودم بارها این چالش ها رو به صور مختلف مطرح کردم ولی دریغ از یک جواب فنی یا علمی! چه برسه به اینکه قانع کننده باشه! عزیزان در بحث منطقی یا علمی ما چنین چیزی نداریم که بگین فلان چیز وجود داره من میدونم محرمانست و شما نمیدونین و فلان و بهمان! ببخشید این مدل حرفها مال آدمهای ساده یا بیسواد یا فریبکاره! یک مساله فنی رو اینطوری واشکافی نمیکنن.
دقت هم بکنین بنده نگفته ماهواره کلا در این زمینه کارایی نداره! عزیزان کاوشگر ماشالا اکثرا هم خیالاتی هستن! تا حرف یک دستگاه به میان میاد بین صفر تا صد همون صد رو در نظر میگیرن!!! در صورتیکه هیچ دستگاه صد در صدی اصلا برای کاوش وجود نداره چه برسه به ماهواره که چیزی در حد تصویر برداری حرارتی بیشتر نیست! متاسفانه طرز تفکر دوستان اغلب به همین صورته و برای همین برای رسیدن به یک دستگاه هم کلی زحمت میکشن یا هزینه میکنن و بلافاصله دلشونو میزنه و میرن سراغ یکی دیگه! علت همین حساب باز کردنهای صد در صدی و حاصل خیالاتی هست که با واقعیت قضیه فاصله زیادی داره!
بقول دوستمون تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها! بله ولی شما هم خواهشا از چیزکی چیزها نسازین و توی دهن مردم هم نیدازین که بخوان هی بصورت یک کلاغ چهل کلاغ پخشش کنن!!! لااقل فلزجو تریبونی برای اینجور کارها نیست! ;)

یکشنبه 11 خرداد1393 - 2:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

dafinejo نوشته است:
حیف که هر حرفی رو نمیتونم بگم.در کل اگه کسی دیدید داره میگه با 10 میلیون 15 میلیون میام ماهواره ای میزنم کلاهبردار و شیاده.ماهواره ای هزینش رو میلیارده. جناب بردیای عزیز شما تو کف استفاده از این تکنولوژی بمون.تو خماریشم میمونی تا اخر عمرت.با این افکاری که داری.گفتم اگه قرار بود امثالی مثل تو از این چیزا سر در بیارن اون کسی که الان داره ازش استفاده میکنه باید بره دنبال غاز چروندنش.ما که بهره ای بردیم و میگیم خدا اموات اون کسی که اختراعش کرده رو بیامرزه.تا صبحم حاضرم براش فاتحه بخونم.واقعا خدا بیامرزتش.والسلام.ما که رفتیم خوشیشو بکنیم.شما بردیا خانم بمون و اینجا کل کل کن

ای بابا
اگه بهره بردی برای چی اینجا ول میچرخی؟دیگه چرا دنبال دستگاههای حقیر افراد این انجمن میگردی؟برو حالشو ببر
اگه الان جلوتو نگیریم 4 روز دیگه اینجا دوکون باز میکنی
ایشالا قسمت بشه خصلت مردونگیو بهت نشون بدم تا از اونم یه بهره ای ببری عزیزم
=))

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

یکشنبه 11 خرداد1393 - 6:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سورنا نوشته است:
بردیا جان دیگه بحث رو از حوزه حقیقی ب کوچه بغلی نکشون.. دوست گرامی چرا اینقد لجاجت??!! مگه پدر کشتگی با این موضوع داری?? :D سنی مذهبای عزیز هم اینجوری نیستن ک شما هستی.. :D برادر من حقیقت هستش ولاه حقیقت داره بحث این دفینه جوی عزیز

برادر شما توی پستات از این آقای دکتر دفینه جو دفاع کردی ولی متاسفانه ایشون بدجوری شما رو متهم کرد
فایل پیوست رو بخون
من بحث رو از منظر علمی دنبال میکنم ولی گویا شما بحث رو می برید به کوچه...
سورنا جان اینجا فقط مدرک میخواد تا ثابت بشه
حرف که باد هواست
من از آقای دفینه جو هم که از این سیستم ماهواره ای بهره ای بردند و وقت عزیزشون رو بجای تفریح توی سواحل هاوایی دارند اینجا تلف میکنند تشکر میکنم :ymsick:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 11 خرداد1393 - 6:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

dafinejo نوشته است:
در ضمن جناب بردیای عزیز دوربینهای ماهواره ای روی ترا پیکسله نه مگا پیکسل.و اینو بدون که تکنولوژی های نظامی 30 سال از عصر حاضر جلو ترن.و کی از این تکنولوژی استفاده میکنه؟معلومه دولت.امتیازشو به کی میده ؟به کسی که براش نفع برسونه و در ازای دریافت هزینه چند صد میلیاردی اجازه استفاده از این تکنولوژی رو میده.و هر جای که سیستم ماهواره ای زده بشه و استفاده بشه تمام ارگانهای امنیتی ازش با خبر هستن.تا مشکلی برای اون شخص استفاده کننده پیش نیاد.

اولا اول بهت توصیه میکنم بری مستند کشته شدن بن لادن بدست تفنگدارای دریایی آریکا یا همون سیلارو ببین
همه میدونند که امریکا توی فیلمهاش خیلی بیشتر از اون چیزی که هست بزرگنمایی میکنه
همونجا تصاویر واقعی از یکی از ماهواره های امریکا رو نشون داد که فقط شبها میتونستن ازش استفاده کنند و در آخر هم ماهواره کارآمد بود و مجبور شدن از هواپیمای بدون سرنشین استفاده کنند
درضمن از جمله قرمزتم معلومه که حتی دبیرستان هم نرفتی چون پیکسل برای وضوح تصویر هستش و هیچ ربطی به ادعای شما نداره و برای اهداف مرعئی استفاده میشه....برای ادعاتون بهتر بود از کلمه ترا هرتز استفاده کنید که توی ذلیل ترین دانشنامه های اینترنتی هم مشخصات این نوع امواج هستش که به زور تا نیم متر هم نفوذ ندارند

یکشنبه 11 خرداد1393 - 6:55pm
مدیر کل
مدیر کل

بردیا جان امواج تراهرتزی حتی چند سانتی متر هم در خاک نفوذ نمیکنن! :D حالا من توضیحاتی عرض میکنم امیدوارم برخی دیگر دوستان هم قانع بشن!
ببینید اصولا برای سنس یا تشخیص یا ارسال هر نوع اطلاعات نیاز به موج وجود داره. حالا این موج میتونه مرئی باشه یا نوعی دیگر از امواج الکترومغناطیس باشه. امواج مکانیکی مانند صدا هم در مورد فیلد مورد بحث ما کارایی ندارن.
امواج الکترومغناطیس صرفنظر از رنج فرکانس یا طول موج خواص متفاوتی دارن. فرکانس بالاتر بمعنی دقت یا رزولوشن بیشتر هست و امواج فرکانس پایین تر که طول موج بیشتری پیدا میکنن به همون نسبت دقت یا رزولیشن کمتری دارن. از طرف دیگه هر چقدر فرکانس یک موج افزایش پیدا کنه از نظر خواص بازتابی و انعکاس به نور نزدیک تر میشه. این همون چیزی هست که شما در ماهواره های تلویزیونی خودتون مشاهده میکنین! یعنی امواجی بین 10 تا 12 گیگاهرتز که توسط یک دیش ساده مثل یک آینه مقعر در کانون دیش متمرکز میشن و ال ان بی این امواج تقویت شده رو براحتی دریافت میکنه. در عین حال باید توجه داشت که برای عبور از هزاران کیلومتر جو ؛ تنها همین نوع امواج فرکانس بالا یا با طول موج کم قابل استفادست! کما اینکه نور هم جزو همین فرکانسهاست و به همین دلیل ما نور خورشید رو براحتی دریافت میکنیم! اگر فرکانس نور پایین بود ما در واقع نوری نمیدیدیم! اینها همش خواص امواج و فرکانسهاست که خوبه بعضی دوستان در جریان باشن! پس به این نتیجه میرسیم که ماهواره تنها میتونه از امواج گیگاهرتزی برای ارسال امواج استفاده کنه. یا اینکه بصورت ارسال یا دریافت نور باشه که اون هم باز جزو فرکانسهای بالاست و به نوعی دوربین محسوب میشه.
مشکلی که فرکانسهای بالا دارن همونطور که عرض کردم خاصیت انعکاسی و عدم نفوذشون هست! این خاصیت ساده باعث میشه بسته به عدد فرکانس نفوذ در هر جسم سختی محدود بشه. بعنوان مثال بهترین سیستمی که برای تصویربرداری از زیر زمین استفاده میشه جی پی آر هست. جی پی آر ها با فرکانسهای مختلفی کار میکنن. مثلا با 100 مگاهرتز شما 10 متر نفوذ در خاک و دقت تصویری کم رو دارین و با 1 گیگاهرتز تنها 1 متر نفوذ در خاک اما با دقت بالا رو دارین! این مساله رو میتونین در مورد جی پی آر های مختلف ببینین.
خب پس ماهواره ای که باید حتما با امواج چند گیگاهرتزی امواج رو بفرسته بنظر شما با توجه به فاصله فوق العاده زیادی که داره و طبیعتا انرژی امواج بشدت افت میکنه ؛ تحت بهترین شرایط چه مقدار قدرت نفوذ در خاک رو خواهد داشت؟! با یک محاسبه ساده حداکثر 5 سانت!!! :D پس این نوع ارسال امواج کلا منتفی هست و اگر شدنی بود در تکنولوژی جی پی آر پیاده میشد.
نکته جالب دیگه ای که این قضیه رو غیر ممکن میکنه این هست که خب بفرض ما موجی رو از ماهواره به زمین فرستادیم! اینکه فقط ارسال هست! تکلیف دریافت چی میشه؟! :D سیستمهای جی پی آر هم فرستنده و هم گیرنده در کنار هم دارن. اما شما با ارسال هیچ موجی از آسمان به یک منطقه غیر قابل دسترس عملا نمیتونین چیزی دریافت کنین!
بنابراین تنها راهی که برای استفاده از ماهواره باقی میمونه مساله امواج مرئی و یا امواج مادون قرمز هست. در واقع فقط نوعی دوربین قابل استفادست که میتونه حساسیتش فراتر از طیف مرئی هم باشه و رزولوشن بسیار بالا یا قابلیت زوم اپتیک بسیار زیاد رو داشته باشه. نهایت قضیه دیگه این هست که تا حدی تصویر نزدیک به زمین بگیره که شما حتی ذرات خاک رو هم ببینین! خب این هم که کار خارق العاده ای نیست و چیزی از داخل زمین رو کلا نمیتونه مشخص کنه!
در این زمینه سوال من این هست. آیا این کاری نیست که با بسیاری از دوربین های دم دست شما هم امکانپذیر باشه؟! انواع دوربین های معمولی یا با لنز مادون قرمز یا دید در شب یا حرارتی وجود دارن و خیلی بهتر همین کار رو انجام میدن! شما برای تصویر برداری دقیق تر از جایی باید بهش نزدیک بشین یا دور بشین؟ فکر میکنم خیلی واضح باشه! اینجور دوربین ها هم به ندرت در بحث دفینه یابی قابل حساب هستن. مگر اینکه هدف بسیار بزرگ و در عمق کم و تحت شرایط خاصی باشه. اصولا با هیچ نوع دوربینی نمیشه بصورت کلی محل دفینه ها رو حتی حدس زد! چه برسه که قطعیت داشته باشه.
بحث تکنولوژی نظامی و امثالهم هم گرچه درسته اما دلیل بر وجود چیزی که در فیزیک اصولا وجود نداره و کشف نشده نمیشه! بحث امواج و فرکانسها و طیف نور مرئی یا نامرئی سالیان زیادی هست که در فیزیک شناخته شده هستن و هیچ سیستم نظامی یا غیر نظامی نمیتونه از حدود علوم مشخص خارج بشه. قطعیت بحث فرکانسها در فیزیک تا بجایی هست که رد کردنش توسط کسی مثل رد کردن قواعد ریاضیه! مثل اینه که شما بگین 2 ضربدر 2 نمیشه 4 ! همونطور که این غیر ممکنه بازی های غیر علمی با بحث امواج هم همینطوره.

یکشنبه 11 خرداد1393 - 8:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 529 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 53  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Seeker و 148 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure