سلام
امروز برای ردیابی رفتم به یک جایی که علامت هایی داشت بر روی یک تپه سنگی
در شرق تپه 30 قدم از علائم فاصله گرفتم و به طرف شرق رفتم و رو به جنوب ایستادم بدون اینکه به علائم و اینکه انتن کجا می رود فکر کنم
با سیم و قدرت 10 وزن 400 گرم فرکانس 219.9 شروع کردم هر دو انتن به یک جهت (شرق) و تقریبا موازی حرکت کردند چند متر چند متر جلو تر رفتم چند بار دیگر انتن زدم باز در همین راستا تا اینکه یک جایی بود که حدودا 30 قدم از محل شروع فاصله داشت در اینجا سنگ هایی با قطر 20-15 سانت بر روی سطح زمین بودند که محدوده اش تقریبا 24 متر مربع بود
احساس کردم این مکان را گرفته است چون از اینجا به بعد دیگر انتن ها همان راستا را نزدند
با همین فرکانس اینجا را قیچی نکرد گیج می زد
فرصت نکردم از فرکانس پایین در اینجا برای قیچی شدن استفاده کنم چند نفری امدند
چیزی که عجیب بود این بود که علائم اصلا به این مکان اشاره نمی کنند من هم زیاد اهمیت ندادم خسته هم بودم
20 دقیقه بعد
گلد 1 را انتخاب کردم در همان اطراف متوجه چیزی نشدم او هم گیج میزد
ااز روی علائم جایی که 70 درصد احتمال ورودی را می دادم :
از 10 متریش با سیم و قدرت 8 مود حفره W10 انتن ها رفت به همان سمت که فکر می کنم ورودی است (باید از چه میزان W برای شروع استفاده کنیم )
رفتم همان جا قیچی شد خیلی جالب بود یک قیچی شدن دیدیم اگر خطا نباشد
W20 را زدم قیچی شد و همین طور W40 هم قیچی شد بیشتر امتحان نکردم باید چقدر باشد ؟ (وقتی W را زیاد می کردم ردیاب را خاموش نکردم . درست است ؟)
می خواستم امتداد حفره را بدست بیاورم که نمی دانستم چطوری
یک بار هم از 10 متری و رو به شمال آنتن زدم (ورودی در سمت چپم بود ) که آنتن راست به سمت راست و آنتن چپ به سمت چپ رفت یعنی 180 درجه زاویه ! معنی خطا می دهد ؟
امروز فهمیدم که هنوز در ابتدای ردیابی هستم واقعا کار ساده ای نیست
و باید خیلی تمرین کنم
هنوز خیلی چیز ها را نمی دانم اما مهم نیست و سعی می کنم که خوب یاد بگیرم