انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 4:04am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 402 , 403 , 404 , 405 , 406 , 407 , 408 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کانی جان مردی داداش
خیلی از چیزهایی که یاد دارم از ردیابی مدیونتم

بهت اعتماد دارم

چهارشنبه 14 خرداد1393 - 3:35pm
استاد
استاد

Kani نوشته است:
سلام بر همه دوستان و کاوشگران واقعی
خدمتتون عرض کنم که دارم به فرکانس نهایی دست پیدا میکنم ولی باید بیشتر از اینا تست کنم.
عملکرد این فرکانس به این شکله که در سطح فلز رو نمیگیره فقط قدیمی و مدفون.
اما هیچ انگیزه ای برای علنی کردن آن ندارم

درود بر شما
کانی جان عامل اصلی خطای ردیاب ها در تفکیک بین فلزات در حقیقت تماس با خاک و رطوبت و تچزیه فلزات هست که تشکیل هاله یونی دور فلز یامواد معدنی را میدهند مطمعنا اگه فلزی در کوزه یا اتاقک ساروجی باشه ردیاب به راحتی اون را تفکیک میکنه در تست با فلزاتی که حدود یکسال وبعضی از اونها را 4 ماه زیر خاک کردم وزن همه اونها به حدودچند برابر رسیده و تنها فلز طلا که در یک ظرف پلاستیکی زیر خاک هست وزن اون تغییر پیدا نکرده.پس نتیجه میگیریم که فلزاتی که در تماس با خاک هستند تشکیل هاله یا مغناطیس قوی به دور خود میدهند که ردیاب را در تفکیک ناتوان میکنه

چهارشنبه 14 خرداد1393 - 4:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با آزمایشاتی که کردم فرکانس 995.0 از مود فرکانس مس ردیاب وزن رو 15 برابر دقیقتر و کمتر میگیره 8-|

چهارشنبه 14 خرداد1393 - 8:28pm
مدیر سایت
مدیر سایت

Kani نوشته است:
سلام بر همه دوستان و کاوشگران واقعی
خدمتتون عرض کنم که دارم به فرکانس نهایی دست پیدا میکنم ولی باید بیشتر از اینا تست کنم.
عملکرد این فرکانس به این شکله که در سطح فلز رو نمیگیره فقط قدیمی و مدفون.
اما هیچ انگیزه ای برای علنی کردن آن ندارم

حقته داشی
نوش جونت گوارای وجودت
ایشالا قسمت همه ی دوستان بشه

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 14 خرداد1393 - 12:38am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

کانی عزیز تو بیست بیستی
با تمرین کردن زیاد ردیابی کردن برام آب خوردن شده ولی نقطه زدنم همیشه با شک و تردیده تا حالا چیزی در نیاوردم چون بدشانسم از وقتی که ردیاب دستم رسیده ۲ بار خراب شده یه بار ولوماش که مهندس رفع عیب کردن و برام فرستادن دفعه دوم ردیاب از بالا کوه افتاد و داغون شد
در کل با فرکانسای قفل شده ی قبلی مشکلی نداشتم و برا تمرین جاهایی که ثبت بودن ردیابیم مثبت بوده ولی چون نقشه و جای سند دار نداشتم نشده حفاری کنم و یه مورد بدون سند حفاریم به سیلیس ختم شد
از این بابت کمی دلسرد شدم و منتظر موندم فرکانسای دقیقتر پیدا بشه تا من دوباره یه ۳۵ دیگه سفارش بدم
واقعا اگه همچین فرکانسی پیدا کردین لطفا توی قسمت قفل شده ی انجمن بزارید تا استفاده کنیم من همیشه هستم تا یکی این فرکانس رو در بیاره که خوشبختانه منبع مطمعنی مثل شما به فرکانس دست
پیدا کرد
:YMPEACE:
کانی جون دوست داریم کانی جون دوست داریم :x :x

گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی :-)

پنج شنبه 15 خرداد1393 - 10:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ایرانیان
کشش آنتنها جای ثبت چطوری بوده؟
همشون یجور بودن یا با هم فرق داشتن؟
مطمئنی که به خودت تلقین نکردی و آتنها خودشون میرفتن؟

سپاس.

پنج شنبه 15 خرداد1393 - 6:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام

امروز برای ردیابی رفتم به یک جایی که علامت هایی داشت بر روی یک تپه سنگی

در شرق تپه 30 قدم از علائم فاصله گرفتم و به طرف شرق رفتم و رو به جنوب ایستادم بدون اینکه به علائم و اینکه انتن کجا می رود فکر کنم

با سیم و قدرت 10 وزن 400 گرم فرکانس 219.9 شروع کردم هر دو انتن به یک جهت (شرق) و تقریبا موازی حرکت کردند چند متر چند متر جلو تر رفتم چند بار دیگر انتن زدم باز در همین راستا تا اینکه یک جایی بود که حدودا 30 قدم از محل شروع فاصله داشت در اینجا سنگ هایی با قطر 20-15 سانت بر روی سطح زمین بودند که محدوده اش تقریبا 24 متر مربع بود
احساس کردم این مکان را گرفته است چون از اینجا به بعد دیگر انتن ها همان راستا را نزدند
با همین فرکانس اینجا را قیچی نکرد گیج می زد
فرصت نکردم از فرکانس پایین در اینجا برای قیچی شدن استفاده کنم چند نفری امدند
چیزی که عجیب بود این بود که علائم اصلا به این مکان اشاره نمی کنند من هم زیاد اهمیت ندادم خسته هم بودم
20 دقیقه بعد
گلد 1 را انتخاب کردم در همان اطراف متوجه چیزی نشدم او هم گیج میزد
ااز روی علائم جایی که 70 درصد احتمال ورودی را می دادم :
از 10 متریش با سیم و قدرت 8 مود حفره W10 انتن ها رفت به همان سمت که فکر می کنم ورودی است (باید از چه میزان W برای شروع استفاده کنیم )
رفتم همان جا قیچی شد خیلی جالب بود یک قیچی شدن دیدیم اگر خطا نباشد
W20 را زدم قیچی شد و همین طور W40 هم قیچی شد بیشتر امتحان نکردم باید چقدر باشد ؟ (وقتی W را زیاد می کردم ردیاب را خاموش نکردم . درست است ؟)
می خواستم امتداد حفره را بدست بیاورم که نمی دانستم چطوری
یک بار هم از 10 متری و رو به شمال آنتن زدم (ورودی در سمت چپم بود ) که آنتن راست به سمت راست و آنتن چپ به سمت چپ رفت یعنی 180 درجه زاویه ! معنی خطا می دهد ؟

امروز فهمیدم که هنوز در ابتدای ردیابی هستم واقعا کار ساده ای نیست :ymsick: و باید خیلی تمرین کنم :(
هنوز خیلی چیز ها را نمی دانم اما مهم نیست و سعی می کنم که خوب یاد بگیرم

پنج شنبه 15 خرداد1393 - 9:03pm

سلام به همه من هم ردیاب 35 گرفتم یه چند روزی فرکانس 1331.5 به پلاستیک حساس لطفا دوستان چک بنمایند لطفا

پنج شنبه 15 خرداد1393 - 9:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام آرین
کشش آنتن ها خیلی نرم و دقیق بود و دقیقا حدود 60 تا 80 ثانیه وقت میبرد که از فاصله ی دور بطرف هدف میرفت و ابتدا آنتن مخالف حرکت میکرد و وقتی در مسیر هدف وایستاده بودم هر دو آنتن موازی هم بطرف هدف قرار میگرفتن و اگه به هدف نزدیکتر میشدم کشش بیشتر و زمان کمتری طول میکشید حدودا 5 تا 20 ثانیه تا آنتن ها بطرف هدف میرفتن وکمی حالت قیچی پیدا میکردن ، که بنظر من به حجم هدف هم بستگی داره
در ضمن من حتما 5 دقیقه زمان میزاشتم ردیاب روشن بمونه بعدش شروع به کار می کردم

گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی :-)

جمعه 16 خرداد1393 - 2:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

همشون یجور نبودن اکثرا به این صورتی که گفتم نبوده ولی با توجه به گفته های اساتید و تجربه شخصیم به این جمع بندیا رسیدم
جاهای دیگه هر لحظه به طرفی و ثباتی نداشت که توجهتو جلب کنه (اعصاب خردی بود ) من پی گیر نمی شدم چون یا چندین بار داشته منطقه یا ردیاب به چیزای دیگه واکنش میداده که اگه بار ما کوچیک و بی ارزش باشه پیگیرش نمیشیم و اگه بزرگ باشه ردیابت ولکنش نیست ;)

جمعه 16 خرداد1393 - 3:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 402 , 403 , 404 , 405 , 406 , 407 , 408 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 170 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure