انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 7:22pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 336 , 337 , 338 , 339 , 340 , 341 , 342 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
ناصر جان قرار شد شعبده بازی نکنیم! :D من جریانکشی همه قسمتها رو قبلا بررسی کردم. مشکل 7660 فقط با ولتاژ 12 ولت هست که بعضی انواعش نمیتونه تحمل کنه! مشکل جریاندهی نداره و اگر درست به مدار نگاه کنین از ولتاژ 12- فقط برای تغذیه آپ امپ و ترانزیستور های 5 و 6 استفاده شده که روی هم این مصرف جریان به 10 میلی آمپر هم نمیرسه و اصلا ربطی به ماسفت هم نداره! :D تعجب میکنم شما یا بعضی دوستان که خیلی هم ادعا دارن مطلب به این سادگی در مورد ولتاژ و جریان رو که حتی با یک مولتی متر ساده هم میشه متوجه شد دقیق تست نمیکنین! بهرحال اگر شما یا بعضی دوستان اصرار دارین کار رو بیهوده پیچیده کنین دیگه سلیقه و انتخاب خودتونه. اما انتخاب من استفاده از ایسی 7662 هست که در دو نوع TC و ICL هم تست کردم و بدون نقص کار میکنه.
ایسی 9240 رو هم بارها بحث کردیم. هیچ فاکتوری در این ترانزیستور بهتر از 9640 نیست جز اینکه 1 امپر بالاتر هست که در مدار ما از این آمپر دهی اندکی بیشتر هیچ استفاده ای نمیشه. در مجموع طبق تستهای من ترانزیتسور 9640 با 9240 در یک حد هستن و حتی شاید بشه گفت خود 9640 بهتر هست! توجه کنین ولتاژ و سرعت سوئیچ و مقاومت درین سورس و حتی ظرفیتهای خازنی برای این دو ماسفت کاملا یکسان هستن.

مهندس حمید عزیز من دوتا مدار چنس درست کرده ام هر دوتاش رو هم با irfp9240 درست کرده ام ولی irfp ها باهم فرق دارند
در یک نمونه که درست مثل irf9640کار میکنه ولی یک نمونه دیگه فوقالعاده هست ومشخصاتش رو هم ذکر کردم
مهندس حمید شما اون ماسفتی رو که من میگم تهیه کنین ببینین چطور icl رو مبسوزونه امروز من 3تا iclسوزوندم
یکی که 2 هفته ای هست روی اون یکی مدار با ماسفت ضعیفتر بود و کار میکرد رو تا زدم روی این مدار پرید :(( :(( :((

پنج شنبه 15 خرداد1393 - 11:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با عرض معذرت از استاد عزیز حمید جان , میخواستم بدونم آیا از دوستان کسی مدار چنس رو
بدون تغییراتی که در مدار اعمال شده ساختند و آیا تستی با مدار اصلی گرفتند ؟ البته در علم و دانش
استاد حمید هیچ شکی نیست و این یک سالی که من این انجمن رو دنبال میکنم ایشون واقعا با صبر و
شکیبایی جواب دوستان رو دادند و واقعا جای تحسین داره. فقط من چیزی به ذهنم رسید فکر کردم شاید قدرت
دستگاه زیاد شده و اثر نویز هم به همین دلیل باشه . البته من خودم هم دستگاه را ساختم ولی متاسفانه هنوز فرصت نکردم
ببرم بیرون و تست کنم .

جمعه 15 خرداد1393 - 12:26am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام
می خاستم از استاد حمید سوال کنم منظور از سیم مخصوص کویل که آقا مجتبی فرمودن چیه. ممنون

جمعه 16 خرداد1393 - 11:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان من خیلی وقته مداره چنس ساختم وتا حالا ۲۰ الی ۳۰ باری بردمش بیرون تا حالا الکی بوق نزده و چیزایم باهاش پیدا کردم البته اولش نویز کمی داشت ولی وقتی کله مدارو با چسب حرارتی شیلد کردم دیگه نویز نداشت و کابله اتصال مدار به سوکت لوپ ازسیمه انتن کرمان استفاده کردم تا الانم با لوپه ۶۰ سانتی کار کردم که اونم شیلد نکردم ولی میخوام لوپه ۱ در ۱ درست کنم ببینم چه جوری میشه

شنبه 16 خرداد1393 - 12:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mamad13 نوشته است:
دوستان من خیلی وقته مداره چنس ساختم وتا حالا ۲۰ الی ۳۰ باری بردمش بیرون تا حالا الکی بوق نزده و چیزایم باهاش پیدا کردم البته اولش نویز کمی داشت ولی وقتی کله مدارو با چسب حرارتی شیلد کردم دیگه نویز نداشت و کابله اتصال مدار به سوکت لوپ ازسیمه انتن کرمان استفاده کردم تا الانم با لوپه ۶۰ سانتی کار کردم که اونم شیلد نکردم ولی میخوام لوپه ۱ در ۱ درست کنم ببینم چه جوری میشه

دوست عزيز لطفا بيشتر توضيح بدين :-? منظورتون با فويل آلومينيم هست يا با چسب پلاستيكي حرارتي :-o

شنبه 16 خرداد1393 - 12:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهندس حميد عزيز
نظرتون در رابطه با اين منبع تغذيه براي چنس چيه جواب ميده؟ :-?

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 16 خرداد1393 - 12:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ناصر جان اول زیره مدارو یه بار با اسپری بعد با تینر فوری شستم و بعد با چسب حرارتی کله مدارو پوشوندم هم زیر و هم روش البته سیمه اتصاله مدار به لوپم یه سیم شیلددار استفاده کردم با فويل آلومينيم من شیلد نکردم اخه دیگه نویزی نداشتم :D

شنبه 16 خرداد1393 - 2:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
بعیدمیدمنم ممدجان یه لطفی بکن یه فیلم تهیه کنیدببینیم.
خواهشامداراون دسته ازدوستانی که سروصدانداره یه فیلم ازمدارشون بگیرن شایدتفاوتی درفاکتورهاباشه!

Be The Change You Want To See In The World

شنبه 17 خرداد1393 - 12:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
دوستان اسپری گرافیت ازکجاتهیه کنم؟

Be The Change You Want To See In The World

شنبه 17 خرداد1393 - 11:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamed نوشته است:
دوستان اسپری گرافیت ازکجاتهیه کنم؟

باسلام،خداقوت حامد عزیز،بیشتر دوستان از فروشگاه اینترنتی ایران میکرو سفارش دادند...حدود قیمت 40/000 تومان...بهتره هر روز تماس گرفته وپیگیر باشین.!بقول دوستی مصلحتی؛بگین مغازه دارم و...زودتر ارسال میکنند...وآقای کرمی هم اگر راهنمایی وتوضیح بدن،چون ایشون از یه نوع اسپری گرافیت متفاوت خبر دادند؛و رسانایی بیشتر واهم پایین تر ودر کل کیفیت بالا تری نسبت به این اسپری رایج در بازار تهیه وگویا از قبل داشته اند ومصرف کردند...موفق باشید

شنبه 17 خرداد1393 - 11:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 336 , 337 , 338 , 339 , 340 , 341 , 342 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 637 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure