ناصر جان قرار شد شعبده بازی نکنیم!
من جریانکشی همه قسمتها رو قبلا بررسی کردم. مشکل 7660 فقط با ولتاژ 12 ولت هست که بعضی انواعش نمیتونه تحمل کنه! مشکل جریاندهی نداره و اگر درست به مدار نگاه کنین از ولتاژ 12- فقط برای تغذیه آپ امپ و ترانزیستور های 5 و 6 استفاده شده که روی هم این مصرف جریان به 10 میلی آمپر هم نمیرسه و اصلا ربطی به ماسفت هم نداره!
تعجب میکنم شما یا بعضی دوستان که خیلی هم ادعا دارن مطلب به این سادگی در مورد ولتاژ و جریان رو که حتی با یک مولتی متر ساده هم میشه متوجه شد دقیق تست نمیکنین! بهرحال اگر شما یا بعضی دوستان اصرار دارین کار رو بیهوده پیچیده کنین دیگه سلیقه و انتخاب خودتونه. اما انتخاب من استفاده از ایسی 7662 هست که در دو نوع TC و ICL هم تست کردم و بدون نقص کار میکنه.
ایسی 9240 رو هم بارها بحث کردیم. هیچ فاکتوری در این ترانزیستور بهتر از 9640 نیست جز اینکه 1 امپر بالاتر هست که در مدار ما از این آمپر دهی اندکی بیشتر هیچ استفاده ای نمیشه. در مجموع طبق تستهای من ترانزیتسور 9640 با 9240 در یک حد هستن و حتی شاید بشه گفت خود 9640 بهتر هست! توجه کنین ولتاژ و سرعت سوئیچ و مقاومت درین سورس و حتی ظرفیتهای خازنی برای این دو ماسفت کاملا یکسان هستن.