درود
کانی عزیز بسیار از شما سپاسگذارم بخاطر تمام زحمات و تلاشهای عمیقت
با توجه به اینکه خودم سالهای زیادی را از عمرم صرف تدریس کرده ام با تمام وجودم برای تمام کسانی که موضوع و مطلبی را آموزش میدهند احترام و ارزش قائلم و بدون هیچ ابایی صمیمانه بر دستانی که می آموزند بوسه میزنم
کانی عزیز شما در ارائه مطالب و دانسته هایتان بسیار استادانه و ساده عمل میکنید طوریکه خودم بارها شک کرده ام که شاید شما هم ینحوی با آموزش و تدریس ارتباط دارید
در هر صورت تمام تلاشها و آموزشهای شما و جاوید عزیز و حمزه جان و دیگر دوستان که اگر اسم ببرم شاید مجبور شوم صفحه ای دیگر بر صفحات این تاپیک بیفزایم ثبت شده اند و سالهای سال باقی خواهند ماند و روزی خواهد رسید که دوستان بسیاری در قالب همین آموزشهای شما مورد لطف پروردگار قرار گیرند و امیدی دوباره در زندگیشان بدمد و شما نیز از شادمانی و خوشبختی آنها بی نصیب نخواهید ماند و تا ابد مورد لطف و حمایت خداوند خواهید بود و این اثر طبیعی رفتار و کردار و منش نوع دوستانه شما خواهد بود
ردیابی بنظر من یک تفریح سالم و یک لذت زیباست لذتی که هم همراه ورزش و تندرستی و سلامتی است و هم همراه شاید ثروت و تنعم
تا بحال چیزهای بسیاری از شما و دیگر دوستان آموخته ام و وقتی به کار میگیرم و نتیجه اش را میبینم بسیار بر سر ذوق می ایم و خوشحال میشوم
تمام نکاتی را که از کار با ردیاب 22 و 35 آموخته ام وقتی در کنار هم قرار دادم به نتایجی رسیدم که قبلا خدمت دوستان عرض کردم و البته و صد البته یقین دارم که تلاشهای شما دوستان قطعا نتیجه خواهد داد و روزی خواهد رسید که فقط یک ردیاب پاسخگوی نیازهای تمام دوستان باشد
برای افزایش دقت در نقطه زنی و افزایش کیفیت در قیچی و همچنین کاهش حجم نهایی یک موضوعی رو مطرح میکنم که ممنون میشم نظر دوستان رو در اینباره بدونمبنظرم
کاهش اندازه آنتنها در این رابطه میتواند ثمربخش باشد و اگر به صورت منطقی و علمی به این قضیه نگاه کنیم میتونیم متوجه تاثیر این موضوع در نقطه زنی و کاهش حجم و صد البته دقت عملکرد شویم
البته این موضوع میتواند باعث کاهش برد نهایی ردیاب شود که این قضیه را میتوان با استفاده از پراب یا روش بی سیم و استفاده از آنتنهای تلسکوپی تا حدودی حل کرد
دقت کنید که کوتاه شدن آنتنها از نظر تئوری در کیفیت قیچی و صد البته در دقت قیچی و نقطه زنی بسیار موثر است و در نهایت نیز با کاهش حجم و محدود کردن نقاط نهایی میتواند باز هم دقت نقطه زنی را بالا ببرد
حالا تا نظر دوستان و سروران عزیز چه باشد