انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:10pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 408 , 409 , 410 , 411 , 412 , 413 , 414 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان
بنده هم در حال تلاش براي فروش يه مقدار وسايل سنگي و فلزي كه اين مدتت زدم هستم و اينا تموم بشن باز بنده ميرم براي ردياب زني.البته وسايل بيشتر مجسمه هاي سنگي و يك كتيبه خشتي هستن كه يا كسي نمي خواد بخره و يا دوستان كارشناس اونا رو تقلبي مي نامنن كه من توش موندم كه چرا كارشناس هاي اون ور مي گن درسته و كارشناس هاي ما ميگن بدلن.البته عكس ها براي استاد تهراني و جناب كرمي جهت مطمئن شدن فرستادم و بخاطر بعضي مسائل نمي تونم عكس ها رو اينجا قرار بدم

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 26 خرداد1393 - 3:17pm
استاد
استاد

عطا نوشته است:
سلام اقا جاوید
من دو جا رو زدم به فاصله 1.5 متر اولی 3 متر عمق 70 به بالا مگنت با تمامی مد طلا و تمامی فر ازاد جواب میدهد به وزن 40 و حجم 1*1
و جای دوم مگنت زیر 60 عمق 4 متر تمامی مد طلا و تمامی فر ازاد جواب میدهد به وزن 12و حجم 70*1 لازم بگویم در دو نقطه نقره نزد لطفا راهنمایی نمایید

درود بر شما
ردیاب 35 از دو هدف در این فاصله 1.5 متری اگه هر دو هدف یک وزن داشته باشند بستگی به عمق هدف رو به شمال قیچی میکنه و روی اهداف یا وسط اونها قیچی نمی کنه لا اقل برای من اینجوری عمل میکنه و اگه یکی از هدف ها بزرگنر باشه فقط هدف بزرگتر را می گیره.شما باید حفاری کنید تا عامل را پیدا کنید و اینکه من بگم این اهداف واقعی هستند یا نه صرفا یک اظهار نظر هست و شما خودتون با چند حفاری پی به رفتار انتها می برید

دوشنبه 26 خرداد1393 - 3:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود. جاوید جان فک کنم سیستم بدن من با شما برای 35 یکی باشه! اگ فرکانسهایی ک برای رهگیری و نقطه زنی ب صورت مجزا بگی لطف میکنی برادر.. و اینکه برای عمق گیری از چ فرکانسی استفاده بشه بهتره سپاس.

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

دوشنبه 26 خرداد1393 - 8:36pm
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
کانی عزیز بسیار از شما سپاسگذارم بخاطر تمام زحمات و تلاشهای عمیقت :ymhug:
با توجه به اینکه خودم سالهای زیادی را از عمرم صرف تدریس کرده ام با تمام وجودم برای تمام کسانی که موضوع و مطلبی را آموزش میدهند احترام و ارزش قائلم و بدون هیچ ابایی صمیمانه بر دستانی که می آموزند بوسه میزنم
کانی عزیز شما در ارائه مطالب و دانسته هایتان بسیار استادانه و ساده عمل میکنید طوریکه خودم بارها شک کرده ام که شاید شما هم ینحوی با آموزش و تدریس ارتباط دارید
در هر صورت تمام تلاشها و آموزشهای شما و جاوید عزیز و حمزه جان و دیگر دوستان که اگر اسم ببرم شاید مجبور شوم صفحه ای دیگر بر صفحات این تاپیک بیفزایم ثبت شده اند و سالهای سال باقی خواهند ماند و روزی خواهد رسید که دوستان بسیاری در قالب همین آموزشهای شما مورد لطف پروردگار قرار گیرند و امیدی دوباره در زندگیشان بدمد و شما نیز از شادمانی و خوشبختی آنها بی نصیب نخواهید ماند و تا ابد مورد لطف و حمایت خداوند خواهید بود و این اثر طبیعی رفتار و کردار و منش نوع دوستانه شما خواهد بود
ردیابی بنظر من یک تفریح سالم و یک لذت زیباست لذتی که هم همراه ورزش و تندرستی و سلامتی است و هم همراه شاید ثروت و تنعم
تا بحال چیزهای بسیاری از شما و دیگر دوستان آموخته ام و وقتی به کار میگیرم و نتیجه اش را میبینم بسیار بر سر ذوق می ایم و خوشحال میشوم
تمام نکاتی را که از کار با ردیاب 22 و 35 آموخته ام وقتی در کنار هم قرار دادم به نتایجی رسیدم که قبلا خدمت دوستان عرض کردم و البته و صد البته یقین دارم که تلاشهای شما دوستان قطعا نتیجه خواهد داد و روزی خواهد رسید که فقط یک ردیاب پاسخگوی نیازهای تمام دوستان باشد
برای افزایش دقت در نقطه زنی و افزایش کیفیت در قیچی و همچنین کاهش حجم نهایی یک موضوعی رو مطرح میکنم که ممنون میشم نظر دوستان رو در اینباره بدونم
بنظرم کاهش اندازه آنتنها در این رابطه میتواند ثمربخش باشد و اگر به صورت منطقی و علمی به این قضیه نگاه کنیم میتونیم متوجه تاثیر این موضوع در نقطه زنی و کاهش حجم و صد البته دقت عملکرد شویم
البته این موضوع میتواند باعث کاهش برد نهایی ردیاب شود که این قضیه را میتوان با استفاده از پراب یا روش بی سیم و استفاده از آنتنهای تلسکوپی تا حدودی حل کرد
دقت کنید که کوتاه شدن آنتنها از نظر تئوری در کیفیت قیچی و صد البته در دقت قیچی و نقطه زنی بسیار موثر است و در نهایت نیز با کاهش حجم و محدود کردن نقاط نهایی میتواند باز هم دقت نقطه زنی را بالا ببرد
حالا تا نظر دوستان و سروران عزیز چه باشد
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 26 خرداد1393 - 1:10am
استاد
استاد

سورنا نوشته است:
درود. جاوید جان فک کنم سیستم بدن من با شما برای 35 یکی باشه! اگ فرکانسهایی ک برای رهگیری و نقطه زنی ب صورت مجزا بگی لطف میکنی برادر.. و اینکه برای عمق گیری از چ فرکانسی استفاده بشه بهتره سپاس.

درود بر شما
در مناطق کوهستانی و سنگی فرکانسهای بالا عملا کار کردی نداره و باید از فرکانسهای زیر 100 هرتز استفاده کرد در یک تست واقعی عملا ردیاب در حالت بیسیم در کوهستان و زمینی که سنگ لاشه زیاد بود نهایت برد ردیاب 30 متر بیشتر نبود اونهم با فرکانس زیر 40 هرتز. برای رهگیری بیشتر از فرکانس مس استفاده میکنم مثل 21.04 و برای طلا از 24.44 یا 39.51.24.37 استفاده میکنم برای راه دور و زمین صاف هم از 219.9 استفاده میکتم.فقط دوستان توجه داشته باشند که قدرت ردیاب در کوهستان و سنگ لاشه ها نهایت 50 متر می باشد

سه شنبه 27 خرداد1393 - 3:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سپاس جاوید جان لطف کردی. فقط برای نقطه و گرفتن عمق چی?? از چ فرکانسی استفاده کنم? درضمن دوستان تابستان ک فصل کارو حفاری نیست، هم گرمه و هوا خشک، هم اینکه کشاورزا دور زمینا و باغاشونن و در دشت شلوغه، هم هوا دیر تاریک و زود روشن میشه! با این اوصاف حتی جاهای دور و خلوتم نمی ارزه کار کنی.. فصل کار پاییز و زمستون و اوایل بهاره.

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

سه شنبه 27 خرداد1393 - 1:36pm

جاوید نوشته است:
عطا نوشته است:
سلام اقا جاوید
من دو جا رو زدم به فاصله 1.5 متر اولی 3 متر عمق 70 به بالا مگنت با تمامی مد طلا و تمامی فر ازاد جواب میدهد به وزن 40 و حجم 1*1
و جای دوم مگنت زیر 60 عمق 4 متر تمامی مد طلا و تمامی فر ازاد جواب میدهد به وزن 12و حجم 70*1 لازم بگویم در دو نقطه نقره نزد لطفا راهنمایی نمایید

درود بر شما
ردیاب 35 از دو هدف در این فاصله 1.5 متری اگه هر دو هدف یک وزن داشته باشند بستگی به عمق هدف رو به شمال قیچی میکنه و روی اهداف یا وسط اونها قیچی نمی کنه لا اقل برای من اینجوری عمل میکنه و اگه یکی از هدف ها بزرگنر باشه فقط هدف بزرگتر را می گیره.شما باید حفاری کنید تا عامل را پیدا کنید و اینکه من بگم این اهداف واقعی هستند یا نه صرفا یک اظهار نظر هست و شما خودتون با چند حفاری پی به رفتار انتها می برید

سلام
هدف 4 متری حفاری شد چیزی نبود. در ته چاه به حالت نشسته ردیاب به سمت شمال میزد .وقتی ایستاده ردیاب میزدم قیچی میزد .چاه دیگه به عمق 3متر در جنو ب چاه قبلی بعد از 1.5 متر حفاری دیگر ردیاب قیچی نزد و چاه 4 متر عمق را زد .لطفا راهنمایی نمایید

سه شنبه 27 خرداد1393 - 2:06pm
استاد
استاد

سورنا نوشته است:
سپاس جاوید جان لطف کردی. فقط برای نقطه و گرفتن عمق چی?? از چ فرکانسی استفاده کنم? درضمن دوستان تابستان ک فصل کارو حفاری نیست، هم گرمه و هوا خشک، هم اینکه کشاورزا دور زمینا و باغاشونن و در دشت شلوغه، هم هوا دیر تاریک و زود روشن میشه! با این اوصاف حتی جاهای دور و خلوتم نمی ارزه کار کنی.. فصل کار پاییز و زمستون و اوایل بهاره.

درود بر شما
سورتا جان کلا فرکانسهای زیر 100 هرتز همه برای عمق هم برای نفطه زنی استفاده میشه فقط اگه وزن با این فرکانسها که گذاشتم بالای 50 کیلو بود با توجه به نشانه اگه بود دستور حفاری بده

سه شنبه 27 خرداد1393 - 4:38pm
استاد
استاد

عطا نوشته است:
جاوید نوشته است:
عطا نوشته است:
سلام اقا جاوید

درود بر شما

سلام
هدف 4 متری حفاری شد چیزی نبود. در ته چاه به حالت نشسته ردیاب به سمت شمال میزد .وقتی ایستاده ردیاب میزدم قیچی میزد .چاه دیگه به عمق 3متر در جنو ب چاه قبلی بعد از 1.5 متر حفاری دیگر ردیاب قیچی نزد و چاه 4 متر عمق را زد .لطفا راهنمایی نمایید

درود بر شما
معمولا هدف های که به همه فرکانسها جواب میدهند و نشانه یا علامت خاصی نزدیک هدف نیست بیشتر ذرات و مواد معدنی هست که ردیاب گرفته.جنس خاک و رطوبت خیلی مهم هستند در ردیابی.سعی کن که وزن های کمتر از 50 کیلو گرم را حفاری نکنی با این فرکانسهایی که اینجا در پستهام گذاشتم .متاسفانه بدن من مثل سایرین با ردیاب کار نمیکنه و نتیجه ها متفاوت از دیگران هست برای همین هم نسخه پیچیدن من برای حفاری یا عدم حفاری با توجه به رفتار ردیاب به اهداف تقریبا بیهوده هست.در کل فقط تست و حفاری میتونه به شما کمک کنه تا بتونی دست ردیاب را بخونی که برای یک هدف لازم به حفاری هست یا نه

سه شنبه 27 خرداد1393 - 4:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاویدجان لطف کردی خیلی آقایی سپاس ازت @};-

سه شنبه 27 خرداد1393 - 7:52pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 408 , 409 , 410 , 411 , 412 , 413 , 414 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 95 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure