انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 5:01pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 339 , 340 , 341 , 342 , 343 , 344 , 345 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

hadi1364 نوشته است:
سلام مدارم c2 و u1 خیلی داغ میشن وc2 خازن شیمیای باد میکن تامرز ترکیدن حال مشکلش رو نمیدونم لطفا راهنماییم کنین

دوست عزیز جهت خازن 2 رو خیلی دقت کنین که درست و مطابق تصویر روی فیبر باشه. اگر این خازن رو برعکس گذاشته باشین نه تنها خودش داغ میکنه و خراب میشه بلکه به ایسی 1 هم فشار میاد و احتمال داره معیوب شده باشه. در واقع مشکل شما دقیقا میتونه از نصب معکوس یا خرابی در خازن 2 باشه. شما خازن 2 رو باید حتما با نمونه سالم تعویض کنین و این بار در جهت نصبش دقت کنین. اگر ولتاژ 12- شما درست نبود یا ایسی 1 باز هم داغ کرد باید این ایسی رو هم تعویض کنین. قبل اینها از درستی اتصالات اطراف آیسی 1 و عدم وجود اتصالی هم مطمئن بشین.

جمعه 23 خرداد1393 - 8:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
مجتبی نوشته است:
نقل قول:
بقیه پستهاکجاست! :-?

اقا حامد بنده حذفشون کردم پستهای بیمورد اقای ناصر رو . ضمنا شما هم حواستون جمع باشه :-w

متوجه نمیشم برای چی بایدحواسم جمع باشه :-?

Be The Change You Want To See In The World

جمعه 23 خرداد1393 - 10:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام رفقا
اقا این سیم افشان نوع روکش تفلن همون افشان معروف به نسوز هست؟ :-?

یکشنبه 25 خرداد1393 - 10:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهندس حمید این فلزیاب رو طلا هم کار میکنه؟
من ساختم همه فلزات میزنه فقط طلا نمیزنه؟؟؟؟؟
من که روانی شدم رفت

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

سه شنبه 27 خرداد1393 - 10:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
بله دوست عزیز فلزیابی که طلا نزنه ارزش نداره

Be The Change You Want To See In The World

سه شنبه 27 خرداد1393 - 10:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چرا پس 100 گرم طلا میزارم نمیزنه یه انگشتر کوچیک نقر تو 30 میزنه مشکل چیه تنظیماتی داره؟؟؟

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

سه شنبه 27 خرداد1393 - 11:02pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز اگر تاپیک رو با دقت بیشتری دنبال میکردین چند بار اشاره کردیم. اولا این فلزیاب فرکانس پایین هست و چیزهایی مثل زنجیر که حالت فلز یکپارچه رو نداره ممکنه کلا سنس نکنه! این مطلب هم به طلا بودن یا نبودن ربطی نداره. شما باید با سکه یا انگشتر طلا تست کنین. در ثانی برای سنس فلزاتی مثل طلا عدد تنظیم گارد نباید خیلی بالا باشه. در حد گارد 30 برای سنس طلا مناسب هست. البته طبیعیه که به لوپ هم بستگی داره و شما باید از لوپ عنکبوتی یا مشابه اون استفاده کنین. وگرنه با لوپ معمولی نتیجه خوبی برای سنس طلا با اکثر فلزیاب های پالسی بدست نمیاد.

سه شنبه 27 خرداد1393 - 11:32pm
مدیر سایت
مدیر سایت

بله درسته بیشتر سیستمهای پالسی فلزات غیر یکپارچه مثل زنجیر رو نمیزنن مگر خیلی خیلی به لوپ نزدیک بشه ، ولی همین زنجیر و فلز غیر یکپارچه که بصورت دفینه چندصد سال مدفون باشه و با خاک در تماس باشه به خوبی قابل سنس و شناسایی توسط دستگاه خواهد بود

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 28 خرداد1393 - 7:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد حمید و دیگر دوستان عزیز سلام و خسته نباشین
من از الکترونیک و مدار و امثال اون سر رشته ندارم برای همین نتونستم برای نتیجه گرفتن چنس کمکی بکنم الز این بابت شرمنده ام همش شما زحمت کشیدید حالا نتیجه فعلی بماند
راستش من امروز یک تیکه سیم آلومینیومی که یک متر بود و قطرش هم تقریبن اندازه لوله جوهر خودکار بیک بود پیدا کردم و گفتم یه امتحانی بکنم ببینم میشه ازش لوپ ساخت و همون سیمو به صورت یک حالقه در آوردم و کابل پنس را به دو سر سیم آلمییومی بستم و جنس را روشن کردم خلاصه اینکه باگارد 25 انبردست را در نزدیک 30 سانتی سنس کرد ونویزی نداشت اصلن به هیچ وجه نویزی نداشت آرام و بیصدا بود فقط وقتی انبردست را نزدیک می کرد م داد بیداد میکرد راستش فلز دیگری دم دست نداشتم تست کنتم فقط اون آمپر باطری هست یا چی نمیدونم که رو صفحه میاد12.3 با سرعت کمو زیاد میشود تا 9 میرفت نمیدونم این میتونه کمک کنه که لوپ خوب ساخته بشه یا نه امید وارم بدرد بخوره لطفن استاد حمید راهنمایی کنند :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY: به امید خدا

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

جمعه 30 خرداد1393 - 1:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت استادان گرامی بخصوص استاد حمید گرامی.... من تمامی 343 صفحه رو مطالعه کردم ودرمورد سوالم چیزی نبود که الان میپرسم ...از استادم اقا حمید سوالی داشتم که اگر من سیم مسی نمره 1.5 بگیرم ویک لوپ 60 سانتی باهاش به روش بسکت بسازم فیبر مسی 15در15 مسی رو چقدر میزنه ؟ ایا به اندازه ی سیم 1 میل میزنه یا بیشتر میزنه ..... ممنونم اگر جواب سوالم رابدهید.

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

جمعه 30 خرداد1393 - 1:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 339 , 340 , 341 , 342 , 343 , 344 , 345 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 552 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure