نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
hadi1364 نوشته است: سلام مدارم c2 و u1 خیلی داغ میشن وc2 خازن شیمیای باد میکن تامرز ترکیدن حال مشکلش رو نمیدونم لطفا راهنماییم کنین دوست عزیز جهت خازن 2 رو خیلی دقت کنین که درست و مطابق تصویر روی فیبر باشه. اگر این خازن رو برعکس گذاشته باشین نه تنها خودش داغ میکنه و خراب میشه بلکه به ایسی 1 هم فشار میاد و احتمال داره معیوب شده باشه. در واقع مشکل شما دقیقا میتونه از نصب معکوس یا خرابی در خازن 2 باشه. شما خازن 2 رو باید حتما با نمونه سالم تعویض کنین و این بار در جهت نصبش دقت کنین. اگر ولتاژ 12- شما درست نبود یا ایسی 1 باز هم داغ کرد باید این ایسی رو هم تعویض کنین. قبل اینها از درستی اتصالات اطراف آیسی 1 و عدم وجود اتصالی هم مطمئن بشین.
|
جمعه 23 خرداد1393 - 8:44pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
مجتبی نوشته است: نقل قول: بقیه پستهاکجاست! اقا حامد بنده حذفشون کردم پستهای بیمورد اقای ناصر رو . ضمنا شما هم حواستون جمع باشه متوجه نمیشم برای چی بایدحواسم جمع باشه
Be The Change You Want To See In The World
|
جمعه 23 خرداد1393 - 10:48pm |
|
|
sorosh
کاربر فعال
|
سلام رفقا اقا این سیم افشان نوع روکش تفلن همون افشان معروف به نسوز هست؟
|
یکشنبه 25 خرداد1393 - 10:23pm |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حمید این فلزیاب رو طلا هم کار میکنه؟ من ساختم همه فلزات میزنه فقط طلا نمیزنه؟؟؟؟؟ من که روانی شدم رفت
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
سه شنبه 27 خرداد1393 - 10:52pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
بله دوست عزیز فلزیابی که طلا نزنه ارزش نداره
Be The Change You Want To See In The World
|
سه شنبه 27 خرداد1393 - 10:58pm |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
چرا پس 100 گرم طلا میزارم نمیزنه یه انگشتر کوچیک نقر تو 30 میزنه مشکل چیه تنظیماتی داره؟؟؟
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
سه شنبه 27 خرداد1393 - 11:02pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوست عزیز اگر تاپیک رو با دقت بیشتری دنبال میکردین چند بار اشاره کردیم. اولا این فلزیاب فرکانس پایین هست و چیزهایی مثل زنجیر که حالت فلز یکپارچه رو نداره ممکنه کلا سنس نکنه! این مطلب هم به طلا بودن یا نبودن ربطی نداره. شما باید با سکه یا انگشتر طلا تست کنین. در ثانی برای سنس فلزاتی مثل طلا عدد تنظیم گارد نباید خیلی بالا باشه. در حد گارد 30 برای سنس طلا مناسب هست. البته طبیعیه که به لوپ هم بستگی داره و شما باید از لوپ عنکبوتی یا مشابه اون استفاده کنین. وگرنه با لوپ معمولی نتیجه خوبی برای سنس طلا با اکثر فلزیاب های پالسی بدست نمیاد.
|
سه شنبه 27 خرداد1393 - 11:32pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
بله درسته بیشتر سیستمهای پالسی فلزات غیر یکپارچه مثل زنجیر رو نمیزنن مگر خیلی خیلی به لوپ نزدیک بشه ، ولی همین زنجیر و فلز غیر یکپارچه که بصورت دفینه چندصد سال مدفون باشه و با خاک در تماس باشه به خوبی قابل سنس و شناسایی توسط دستگاه خواهد بود
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 28 خرداد1393 - 7:21am |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
استاد حمید و دیگر دوستان عزیز سلام و خسته نباشین من از الکترونیک و مدار و امثال اون سر رشته ندارم برای همین نتونستم برای نتیجه گرفتن چنس کمکی بکنم الز این بابت شرمنده ام همش شما زحمت کشیدید حالا نتیجه فعلی بماند راستش من امروز یک تیکه سیم آلومینیومی که یک متر بود و قطرش هم تقریبن اندازه لوله جوهر خودکار بیک بود پیدا کردم و گفتم یه امتحانی بکنم ببینم میشه ازش لوپ ساخت و همون سیمو به صورت یک حالقه در آوردم و کابل پنس را به دو سر سیم آلمییومی بستم و جنس را روشن کردم خلاصه اینکه باگارد 25 انبردست را در نزدیک 30 سانتی سنس کرد ونویزی نداشت اصلن به هیچ وجه نویزی نداشت آرام و بیصدا بود فقط وقتی انبردست را نزدیک می کرد م داد بیداد میکرد راستش فلز دیگری دم دست نداشتم تست کنتم فقط اون آمپر باطری هست یا چی نمیدونم که رو صفحه میاد12.3 با سرعت کمو زیاد میشود تا 9 میرفت نمیدونم این میتونه کمک کنه که لوپ خوب ساخته بشه یا نه امید وارم بدرد بخوره لطفن استاد حمید راهنمایی کنند به امید خدا
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
جمعه 30 خرداد1393 - 1:01pm |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت استادان گرامی بخصوص استاد حمید گرامی.... من تمامی 343 صفحه رو مطالعه کردم ودرمورد سوالم چیزی نبود که الان میپرسم ...از استادم اقا حمید سوالی داشتم که اگر من سیم مسی نمره 1.5 بگیرم ویک لوپ 60 سانتی باهاش به روش بسکت بسازم فیبر مسی 15در15 مسی رو چقدر میزنه ؟ ایا به اندازه ی سیم 1 میل میزنه یا بیشتر میزنه ..... ممنونم اگر جواب سوالم رابدهید.
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
جمعه 30 خرداد1393 - 1:58pm |
|
|
|