درود
دوستان یقین داشته باشید که هیچ نکته ای نیست که درباره ی اپراتوری ردیاب توی این انجمن و توی نت پیدا بشه و من توی فایل نگنجونده باشم.
البته منظور نکاتی هست که درباره ردیابهای دو آنتنی مخصوصا مرتبط با ردیاب خودمون هست .
تک تک پستهای موجود در تاپیک اپراتوری ردیاب 22 و ردیاب 35 و آموزشهای استاد اریا و دیگر تاپیکهای جسته گریخته و پراکنده توسط دوستان رو بررسی کردم و سبک سنگین نموده و تمام مطالب رو توی دفتر یادداشتم مینوشتم و در مرور زمان اونارو بروز میکردم و اگر مطلب جدیدی اضافه میشد اضافه میکردم و اگر موضوعی تغییر میکرد و اصلاح میشد دوباره بروز میکردم و کلا سعی کردم هرانچه که برای یک ردیابی درست و حسابی و اصولی و کم خطا لازم هست رو بنویسم و مطالب موثر در کاهش خطا و در نتیجه گیری و تایید هدف و همچنین شناخت نسبی از رفتار آنتنها در شرایط مختلف رو منعکس کنم.
چون خودم همیشه دنبال یه دستورالعمل و راهنمای گام به گام میگشتم که بشه باهاش بصورت مطمئن ردیابی کرد و نکات رو مرحله به مرحله رعایت و هنگام کاوش اجرا کرد سعی کردم فایل به همین صورت و مناسب برای ردیابی عملی باشه و بهتون قول میدم اگر دقیقا طبق اون مطالب ردیابی کنید بدون شک نتایجی رو که اساتیدی مثل حمزه و کانی و جاوید و دیگر دوستان حرفه ای میگرفتن خواهید گرفت زیرا که این نکات دقیقا براساس آموزشهای اونهاست و فقط باید سعی کنید اونهارو درست به کار بگیرید و روی اپراتوری خودتون کار کنید و به امید خدا و با تلاش خودتون قطعا به نتیجه مطلوب خواهید رسید.
همیشه پیروز باشید و در پناه پروردگار یکتا